na saunuole Katu .geros sveikateles tau
P.S.mane ir nervuoja kai taip ismetytai receptus deda. Temos pavadinimas daznai ignoruojamas
Katu,tu saunuole!!!Cia tau,greiciau sveik!!!
O as vakar irgi dariau tiramisu
Tik dariau ne taip kaip visuomet,o su pakeitimais,bet gavosi skanus
Dejau viena indeli mascarpones surio,viena indeli tepamo varskes surio,ipyliau kelis saukstus marsalos(italiskas vynas),ir galiausiai isplakiau 300g grietineles ir imaisiau i krema.O sausainius mirkiau,kavoje,perpus su marsala(nepagalvokit,kad as kokia alkoholike,man skanu)
Dejau viena indeli mascarpones surio,viena indeli tepamo varskes surio,ipyliau kelis saukstus marsalos(italiskas vynas),ir galiausiai isplakiau 300g grietineles ir imaisiau i krema.O sausainius mirkiau,kavoje,perpus su marsala(nepagalvokit,kad as kokia alkoholike,man skanu)
QUOTE(daividija @ 2008 04 29, 21:28)
Katu,tu saunuole!!!Cia tau,greiciau sveik!!!
Super atrodo Kadangi pati dažnokai darau Tiramisu, tai noriu paklaust, kuris variantas tau skaniau: ar vien su mascarpone, ar maišyta su sūriu? Ar skirtumo nelabai jaučiasi? Visad vien mascarpone dėdavau, bet mielai jos dėčiau mažiau, visgi kcal reik paskaičiuot vasarai artėjant
Katu, šaunuolyte Tu mūsų, dėkui už didelį darbą
QUOTE(Mille @ 2008 04 29, 19:36)
Super atrodo Kadangi pati dažnokai darau Tiramisu, tai noriu paklaust, kuris variantas tau skaniau: ar vien su mascarpone, ar maišyta su sūriu? Ar skirtumo nelabai jaučiasi? Visad vien mascarpone dėdavau, bet mielai jos dėčiau mažiau, visgi kcal reik paskaičiuot vasarai artėjant
man sitas variantas netgi labiau patiko,tik pamirsau parasyt,kad dar dejau truputi cukraus pudros,nes tas tepamas suris tai nesaldus visai gavosi toks biski gaivesnis.Bet grietineles gal ir maziau uztektu.
QUOTE(aguonele @ 2008 04 10, 19:00)
vau kaip skaniai atrodo .As tai keksiuku su nutelle vel kepiau ( jau mb sakiau, kad ismesiu ta recepta, nes nusibodo gaminti zyzia ir zyzia )
Ir aš norėčiau išbandyti. Niekaip tik nepavyksta surasti to recepto
Aš dabar esu pasinešusi ant Dregno šokoladinio pyrago pagal Sonatiną.
Na labai labai skanus ir neužima daug laiko.
QUOTE(daividija @ 2008 04 29, 22:56)
man sitas variantas netgi labiau patiko,tik pamirsau parasyt,kad dar dejau truputi cukraus pudros,nes tas tepamas suris tai nesaldus visai gavosi toks biski gaivesnis.Bet grietineles gal ir maziau uztektu.
Tik dabar pamačiau, kad tavo receptas be kiaušinių trynių Aš dedu keletą trynių ir cukraus.
Na, bandysiu pagal tave Bus naujas skonis
QUOTE(Mille @ 2008 04 29, 20:10)
Tik dabar pamačiau, kad tavo receptas be kiaušinių trynių Aš dedu keletą trynių ir cukraus.
As pradejasu vengt zaliu kiausiniu Anksciau darydavau su zaliais kiausiniais,bet kazkaip dabar pradejau isplakt grietineles
Katu aciu
QUOTE(daividija @ 2008 04 30, 10:53)
As pradejasu vengt zaliu kiausiniu Anksciau darydavau su zaliais kiausiniais,bet kazkaip dabar pradejau isplakt grietineles
aš Tiramisu temoje nesenai dėjau Tiramisu light receptą,kur tryniai dedami ne žali,o iš pradžių kaitinami su cukrum ir pienu
QUOTE(Marija5 @ 2008 04 29, 23:01)
Keksiukai su nutella
QUOTE(Marija5 @ 2008 04 29, 23:01)
pas mus irgi tapo megiamas sonatinos dregnas sokoladinis pyrgas,daznai as ji irgi kepu
QUOTE(Larissa @ 2008 04 30, 11:02)
aš Tiramisu temoje nesenai dėjau Tiramisu light receptą,kur tryniai dedami ne žali,o iš pradžių kaitinami su cukrum ir pienu
Aš irgi kaitinu tyrius, bet iš esmės nelabai įsivaizduoju, kam jų reikia Kremas ir nuo mascarponės bei grietinėlės pakankamai standus.