Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

mano megstamiausi smile.gif triufeliai

Ingredientai
Margarinas arba sviestas 200g
Miltai 2 stiklinės
Cukraus pudra 2 stiklinės
Kakava 2-3 šaukštai

Aprašymas
Margariną arba sviestą kambario temperaturos, sumaišyti su miltais. Iškočioti. Padaryti formeles ( paprastai rutuliukai ) ir dėti į skardą. Kepti apie 20-25 min., tol kol truputį patamsės. Iškepus išimti skardą, palaikyti apie 1 min. Per tą laiką ( galima ir ankščiau ) sumaišyti kakavą su cukraus pudra. Sausainius supilti į kakavos ir cukraus pudros mišinį, tam, kad apliptų kakava su pudra.jie tokie traskus gaunasi, mmm smile.gif Skanaus !
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 04 25, 17:58)
mano megstamiausi smile.gif triufeliai

Ingredientai
Margarinas arba sviestas 200g
Miltai 2 stiklinės
Cukraus pudra 2 stiklinės
Kakava 2-3 šaukštai

Aprašymas
Margariną arba sviestą kambario temperaturos, sumaišyti su miltais. Iškočioti. Padaryti formeles ( paprastai rutuliukai ) ir dėti į skardą. Kepti apie 20-25 min., tol kol truputį patamsės. Iškepus išimti skardą, palaikyti apie 1 min. Per tą laiką ( galima ir ankščiau ) sumaišyti kakavą su cukraus pudra. Sausainius supilti į kakavos ir cukraus pudros mišinį, tam, kad apliptų kakava su pudra.jie tokie traskus gaunasi, mmm smile.gif Skanaus !

nu skaniai tu čia nupasakojai.Trūksta tik foto smile.gif reikės pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2008 04 25, 16:39)
aciuks.gif Man ir  thumbup.gif skanus.

Rusaite skruzdelynas.  thumbup.gif  wub.gif
Zebra medaus tortas. thumbup.gif  wub.gif

man taip pat labai patiko varskes pyragas, tik as dar citrinos sulciu ispaudziau i varske ax.gif gavosi labai skaniai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 04 25, 08:08)
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė medaus
3 kiaušiniai
200gr sviesto
5 stiklinės miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių.

Pertepimui:

Man užteko 700 gr grietinės

cukraus,citrinos sulčių.

ir aš dar dėjau želatinos į grietinę,kad būtų tvirtesnė.

Kiaušinius ,medų,cukrų,sviestą sudėti į didesnį dubenį ir 15 min ,vis pamaišant,kaitinti ant garų.Nukelti ir suberti miltus,sumaišytus su kepimo milteliais.greitai ir gerai išmaišyti.Tešlą atšaldyti.Padalyti į 6 dalis,iškočioti ir kepti 180 laipsnių temp.

Skanaus  4u.gif


ačiū 4u.gif išsisaugojau. kada nors gal bus
Atsakyti
zebra, o kaži, medaus tortui galima natūralų medų tirpinti, maišant su vandeniu? Ar geriau dirbtinio nusipirkti? Ir kaip jūs tokius papuošimus padarot??? Aš turiu šokolado drožlių, bet būtų faina mokėti suformuoti kokius lapelius ax.gif
Atrodo tai fantastiškai thumbup.gif
Atsakyti
Na, aš prisidėsiu su savo komentaru. O kam nori natūralų medų maišyt su vandeniu?? Medaus tortams kiek žinau, natūralus medus pakaitinamas su trupučiu cukraus. Tada jis suskystėja ir tampa tamsus, o taip pat tamsesnę spalvą suteikia ir tortui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 04 26, 11:14)
zebra, o kaži, medaus tortui galima natūralų medų tirpinti, maišant su vandeniu? Ar geriau dirbtinio nusipirkti? Ir kaip jūs tokius papuošimus padarot??? Aš turiu šokolado drožlių, bet būtų faina mokėti suformuoti kokius lapelius  ax.gif
Atrodo tai fantastiškai  thumbup.gif

Nu taip, pritariu jurvitei.

Manau kokia jau yra receptūra torto,tai ir nereikėtų keisti 4u.gif

o dėl lapelių,tai rašiau šioj temoj,nuorodą buvau įkėlus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinmediss @ 2008 04 17, 15:47)
Grietiniečiai.
user posted image

Pagal Glacee receptą:
http://www.supermama...p;#entry6921306

Kaip tik baigė kepti šie gardėsiai. Vieną jau paragavau thumbup.gif thumbup.gif Į varškės įdarą nepagailėjau apelsinų žievelės (džiovintą sumaliau kavamale), tai aromaaaaatas... wub.gif Et, reiks šiandien pasivaikščiot, duris dažniau darinėt, kad kvapas laiptinėj pasklistų. Tegu užuodžia ir pavydi visi, kad tokie gardėsiai kepami lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokauju, kartais visai nemalonu užuost kokios Galina Blanka sriubos ar keptų bulvių aromatą laiptinėj...
O dėl grietiniečių, tai tikrai siūlau pasikept, nuostabūs thumbup.gif
Atsakyti
[quote=zebra,2008 04 24, 14:37]
Sveikutės

Šiandien dariau pirmą kartą medaus tortą.Ir išėjo puikiai ir laaaaaaaabai skanus gavosi.Nuo šiol tik jį ir kepsiu.Aišku,darbo nemažai,bet atstoja skonis.........

user posted image



o kur medaus torto receptukas?
Labai megstu,nreciau pasigamint wub.gif 4u.gif

jau maciau doh.gif kvaisa praziurejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinta: 26 balandžio 2008 - 23:17
QUOTE(justina_r @ 2008 04 22, 15:12)
Dalyte jau tortas tavo ziauriai skaniai atrodo  wub.gif

aciukas 4u.gif

klausykit merginos, tai kiek laiko ta kondensuota piena virti vafliams pertepti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalytė: 26 balandžio 2008 - 23:24
šiandien kepiau SUNO varškės pyragą, tik vietoj vanilinio pudingo, dėjau šokoladinį. skanu, bet su vaniliniu daug skaniau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2008 04 27, 00:24)

klausykit merginos, tai kiek laiko ta kondensuota piena virti vafliams pertepti?

na as tai virs 1 val verdu ant silpnos ugnies ax.gif
Atsakyti