aciu


Amarkize, 23 Geg 2008 - 14:35, parašė:
Amarkize, 23 Geg 2008 - 14:35, parašė: ![]()
Man labai patynka gaminti kaip turiu laiko visokias bandeles, pyragus per savo vaiku gimtadienius dazniausei darau pati tortus sknius...
nuo mokyklos laiku dar turiu visokiausiu skaniu receptu


Na, tai pasidalink savo receptukais ir su mumis

Šiandien kepiau pyragą. Tikrai labai skanus ir vertas dėmesio. Be to, kas kart galima daryti vis kitokio skonio.
Taigi, receptas:
Pyragas su kapučino (Originaliam recepte reikėjo žaliosios arbatos, bet aš suimprovizavau.)
Reikės
1 stiklinė stiprios kapučino kavos
1 stiklinė cukraus
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis sodos
žiupsnelis druskos
3 šaukštai uogienės
1,5 stiklinės miltų
Sodą nugesiname su actu.
Į kapučino kavą supilame aliejų, cukrų, druską, miltus, actą. Viską labai gerai išmaišome. Įdedame dalį uogienės. Išmaišome. Formą ištepame riebalais. Dedame dalį tešlos, tada uogienės, ir vėl tešlos. Kepame 200 C temperatūroje apie pusvalandį.
Papildyta:
Na, ir dar vienas neseniai išbandytas receptukas. Vyrui ypatingai skanus šis keksas

Morkų keksas
Reikės
1,5 st miltų
1 st cukraus
1 st tarkuotų morkų
2 kiaušinių
2 arb.š kepimo miltelių
šiek tiek razinų
Kiaušinius, kepimo miltelius, morkas ir cukrų gerai išplakti. Tada suberti miltus ir razinas.(Razinas prieš tai mirkiau vandenyje.) Viską gerai išmaišyti, dėti į riebalais pateptą formą ir kepti apie 30min 180C orkaitėje.

O cia mano varskinis pyragas



receptas tikra yra,anksciau buvau idejusi,tik si karta nedejau razinu,o ant virsaus uzdejau braskiu(nusiziurejau nuo aguoneles





aguonele, 17 Geg 2008 - 19:35, parašė:
aguonele, 17 Geg 2008 - 19:35, parašė: ![]()
As pradejau jau braskiu sezona
![]()
BRASKIU-RICOTTA PYRAGAS

BRASKIU-RICOTTA PYRAGAS


Atrodo pasakiškai skaniai





O as gavau belgisku vafliu vafline. Tiesiog juokinga, sitoj valstybej vis ne kaip pas zmones, uzsienyje tokiu vafliniu pilna.
Stai mano issvajotieji vafliai, pagaliau


Akropolina, 24 Geg 2008 - 00:06, parašė:
Akropolina, 24 Geg 2008 - 00:06, parašė: Na jus cia duodat, tokios grazios nuotraukos
![]()
O as gavau belgisku vafliu vafline. Tiesiog juokinga, sitoj valstybej vis ne kaip pas zmones, uzsienyje tokiu vafliniu pilna.

O as gavau belgisku vafliu vafline. Tiesiog juokinga, sitoj valstybej vis ne kaip pas zmones, uzsienyje tokiu vafliniu pilna.
Pagal kokį receptą kepei vaflius? Jie gavosi minksti ar trapūs? Atrodo tai super skaniai

Akropolina, 24 Geg 2008 - 00:06, parašė:
Akropolina, 24 Geg 2008 - 00:06, parašė: ![]()
Na jus cia duodat, tokios grazios nuotraukos
![]()
O as gavau belgisku vafliu vafline. Tiesiog juokinga, sitoj valstybej vis ne kaip pas zmones, uzsienyje tokiu vafliniu pilna.

O as gavau belgisku vafliu vafline. Tiesiog juokinga, sitoj valstybej vis ne kaip pas zmones, uzsienyje tokiu vafliniu pilna.
Tai kad ir Lietuvoj pilna

Wyšnia, 23 Geg 2008 - 23:54, parašė:
Wyšnia, 23 Geg 2008 - 23:54, parašė: ![]()
nežinau , kas tai yra ricotta ir kaip atrodo tortams užpilas

ricotta būna padėta parduotuvėse prie mascarpones sūrio, ar kokių rama tepamų sūrelių.paieškok, tikrai rasi. baltas su mėlynu indelis...
o tortams užpilas, tai panašiai kaip žėlė tik skystesnis. jis būna parduotuvėse ten kur visokie tortų papuošimai, žėlė ir pan...

