Įkraunama...
Įkraunama...

Sausainiai

QUOTE(nepalikdama pėdų @ 2009 12 04, 08:48)
Norėjau štai ko paklausti: žinau, kad meduoliams kept jau pats laikas, bet va, ar galima jau būtų kept pvz., Nėrytės įtrūkusius šokoladinius sausainius, Vienuolynų raguolius, imbierinius sausainėlius  g.gif Ar keičiasi jie pabuvę kelias savaites?  blush2.gif  Mat ketinu saldžias dovanėles gamint šventėms ir kadangi prieš pat neapsisuksiu nekaip (o ir kiekiai nemaži gausis), planuoju šį savaitgalį įgyvendinti bent dalį plano, tik va, sakau, ar ne per anksti dar  rolleyes.gif doh.gif
Papildyta:
Norėjau štai ko paklausti: žinau, kad meduoliams kept jau pats laikas, bet va, ar galima jau būtų kept pvz., Nėrytės įtrūkusius šokoladinius sausainius, Vienuolynų raguolius, imbierinius sausainėlius  g.gif Ar keičiasi jie pabuvę kelias savaites?  blush2.gif  Mat ketinu saldžias dovanėles gamint šventėms ir kadangi prieš pat neapsisuksiu nekaip (o ir kiekiai nemaži gausis), planuoju šį savaitgalį įgyvendinti bent dalį plano, tik va, sakau, ar ne per anksti dar  rolleyes.gif doh.gif

Bent jau imbieriniai šitie tai gali stovėt ir stovėt,tik reik sausoj vietoj sandariai uždaryt.
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 12 08, 16:29)
Bent jau imbieriniai šitie tai gali stovėt ir stovėt,tik reik sausoj vietoj sandariai uždaryt.



Imbierinius ir kepiau šį savaitgalį, kitų eilė dar nepriėjo blush2.gif Nusprendžiau, kad nėr čia ko laukt paskutinių dienų iki švenčių - galima praskaidrint nuotaiką saldžiu lauknešėliu ir anksčiau tongue.gif
Atsakyti
Sausainiai "Midijos"

user posted image
Pakelis sluoksniuotos teslos,
3 baltymai,
stikline cukraus,
cukraus pudros.
baltymus gerai isplakame,po truputi pilame cukru ir plakame,kol cukrus istirps,jei neistirps tai dar geriau,kepnat sausainiukams igaus skanu karamelini prieskoni.Gauname tvirta morenga.
Tesla plonai iskociojame,stikline isspaudziame apskritimus.Ant kiekvieno apskritimo per viduri dedame po puse a.s. morengo ir uzspaudziame kaip koldunus.
Dedame i ikaitinta orkaite 160 ir kepame 35-40min.
Kepdami sausaineliai prasizios.Iskepusius apibarstome cukraus pudra.

Originalus receptas stai cia midijos

Labai skanus sausaineliai,darbo daug nera,as tiesiog naikinu juos viena po kito.Bet bevalgant sumasciau,kad galejau i vidu ideti po viena spanguole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 12 14, 16:56)
Sausainiai "Midijos"

oi kaip skaniai atrodo wub.gif kaip sykis nusipirkau ravioli formeles, tai pirma va galesiu situos sausainukus isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
help.gif Mergaites padekit, sausainiukams reikia maltu migdolu biggrin.gif, kaip juos nulupti??? Ir nepykit jei kur buvo kalbeta, taciau as jau neturiu laiko skaityti ir ieskoti...
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2009 12 21, 18:42)
help.gif Mergaites padekit, sausainiukams reikia maltu migdolu biggrin.gif, kaip juos nulupti??? Ir nepykit jei kur buvo kalbeta, taciau as jau neturiu laiko skaityti ir ieskoti...


Sveika! 4u.gif
As migdolus uzpilu verdanciu vandeniu, palaikau siek tiek ir patrinu tarp pirstu, labai gerai nusilupa.
Sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sos! help.gif į tešlą pridėjau per daug miltų. ji man dabar nesustingsta.. tai dar sviesto dėt? doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti