Įkraunama...
Įkraunama...

Sausainiai

QUOTE(Koxamte @ 2009 11 27, 13:48)
Sveikutelės wink.gif

Turiu prašymą  ax.gif  Mano brangiausiasis be galo mėgsta štai tokius be galo visiems gerai žinomus sausainiukus  4u.gif

pabandyk pagal šį receptą g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgav.. @ 2009 11 29, 18:14)

Dėkui labai 4u.gif
Viena mamytė parašė man tokį receptuką, bet iš majonezinių, tai kai išsikepiau kieti kažkokie buvo sad.gif nežinau ką dariau ne taip, nors kas darė juos rašė, kad skanūs išėjo..

Tai kai pabaigsim šitus valgyt, iškepsiu šituos, tikiuos, kad nenuvils ax.gif
Atsakyti
[quote=Koxamte,2009 11 27, 12:48]
Sveikutelės wink.gif

Turiu prašymą ax.gif Mano brangiausiasis be galo mėgsta štai tokius be galo visiems gerai žinomus sausainiukus 4u.gif

user posted image

Man jie irgi patinka. Jie yra iš biskvitinės tešlos pagaminti. Aš recepto nežinau, bet manau, kad jie daromi per švirkštą.
Atsakyti
niekas Letune tau neatsako,as turiu si recepta bet senovini ir ten proporcijos yra 10kg,tai jeigu niekas neparasys,as susirasiu ir tau parasysiu i AZ.
Atsakyti
oi mergaites mano zioplumas cia ne Letunei reikia o Koxantei.
















Atsakyti
LENINGRADO SAUSAINIAI( PINIGELIAI )

1kg sausainiu(apie 170vnt)


Miltai-420g
Cukraus pudra-390g
Kiausiniai-321g
Esencijos-3,3g
Pabarstymui 140g cukraus arba aguonu

Kiausiniai pasildomi su cukraus pudra iki 40 laipsniu ant garu voneles .Po to plakami kol turis padides 2-3 kartus.Ipilama esencija ir iplakami miltai.Tesla sudedama i konditerini maiseli su lygiu antgaliu,kurio skersmuo 10mm.I skarda spaudziami apvalus sausainiai.ju virsus tuoj pat pabarstomas cukrumi arba aguonomis.Nekepti sausainiai paliekami 1-2 val siltoje vietoje,kad apdziutu plutele.Kepami 180-200C temperaturoje.Kiek kepti neparasyta,kadangi nekepiau tai negaliu pasakyti,bet manau labai trumpai.

Dar del kiausiniu,kadangi receptas yra is pramonines gamybos,tai gramai ,o ne vienetai.Siaip vidutinis kiausinis sveria apie 40g.
Atsakyti
QUOTE(leandre @ 2009 11 29, 22:23)
oi mergaites mano zioplumas cia ne Letunei reikia o Koxantei.

Būčiau labai dėkinga ax.gif Tik kaip tas proporcijas reiktų sumažinti? biggrin.gif
Atsakyti
Cia sausainiu receptas kurio prase Koxamte.
Papildyta:
tai as jau parasiau kilogramui,sausainiu.
Atsakyti
QUOTE(leandre @ 2009 11 29, 23:26)
Cia sausainiu receptas kurio prase Koxamte.
Papildyta:
tai as jau parasiau kilogramui,sausainiu.

Aga pamaciau smile.gif Kartu parasem zinutes wink.gif

O gal man kvailutei galit pasakyt kas ta esencija? doh.gif
Atsakyti
na tai tie kvapai skysti,bet manau,kad gali siek tiek iberti vanilino ir bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(leandre @ 2009 11 29, 23:29)
na tai tie kvapai skysti,bet manau,kad gali siek tiek iberti vanilino ir bus gerai.

Turiu kazkokio vaniles kvapo skysti mazam buteliuki tai manau cia tas pats bus ax.gif

Didžiausias dėkui už pastangas padedant 4u.gif Dabar beliko sudoroti tuos kietus sausainius ir bandyti naujus biggrin.gif
Atsakyti
sekmes tau Koxamte,kai iskepsi pasidalink ispudziais.
Atsakyti