Dėkui labai
Viena mamytė parašė man tokį receptuką, bet iš majonezinių, tai kai išsikepiau kieti kažkokie buvo nežinau ką dariau ne taip, nors kas darė juos rašė, kad skanūs išėjo..
Tai kai pabaigsim šitus valgyt, iškepsiu šituos, tikiuos, kad nenuvils
Miltai-420g Cukraus pudra-390g Kiausiniai-321g Esencijos-3,3g Pabarstymui 140g cukraus arba aguonu
Kiausiniai pasildomi su cukraus pudra iki 40 laipsniu ant garu voneles .Po to plakami kol turis padides 2-3 kartus.Ipilama esencija ir iplakami miltai.Tesla sudedama i konditerini maiseli su lygiu antgaliu,kurio skersmuo 10mm.I skarda spaudziami apvalus sausainiai.ju virsus tuoj pat pabarstomas cukrumi arba aguonomis.Nekepti sausainiai paliekami 1-2 val siltoje vietoje,kad apdziutu plutele.Kepami 180-200C temperaturoje.Kiek kepti neparasyta,kadangi nekepiau tai negaliu pasakyti,bet manau labai trumpai.
Dar del kiausiniu,kadangi receptas yra is pramonines gamybos,tai gramai ,o ne vienetai.Siaip vidutinis kiausinis sveria apie 40g.