Imbieriniai biscotti 2 puodukai miltu,
1 1/4 puoduko rudo cukraus,
1 1/2 a.s kepimo milteliu,
1/4 a.s. sodos,
1/2 a.s. druskos,
2 a.s. malto imbiero,
1 1/2 a.s cinamono,
1/2 a.s malto muskato,
1/4 a.s. kardamono,
1/2 puodelio kapotu graikisku riesutu,
2 kiausiniai,
1/4 puoduko melasos sirupo.
2 v.s. pieno.
Ikaitinti orkaite 180C.
sausus produktus sumaisyti dideliame inde.
Kitame inde sumaisyti kiausinius ir melasos sirupa.(isskyrus piena).
kiausiniu mase supilti i miltu misini ir suminkyti tesla.Piena pilti tuo atveju,jei tesla per sausa.
tesla padalinti i 2 dalis,suvolioti keplaus ir deti i kepimo popieriumi istiesta skarda,toliau vienas nuo kito.
KEpti 30-35 min,kepalai turi itrukti bet virsus dar minkstas paspaudus.
Isimti is orkaites ,atsaldyti 20min,tada supjaustyti riekelemis ir sudejus i skarda dar pakepti po 10min is abieju pusiu,pavartant..
Arvesusius aptepti balto sokolado glajumia arba kiausinio baltymo+cukraus pudros+citrinos rugsties glajumi.
As glaju dariau is kiausiniu baltymu milteliu ir cukraus pudros.