Įkraunama...
Įkraunama...

Sausainiai

QUOTE(rutulia @ 2009 11 05, 22:09)
Sveikos

Sveika mirksiukas.gif

Cia is SM, neatsimenu kur radau, buvau worde issisaugojus (tiesa, nuotrauka tokia pat, kaip ir jus ikelete):

Iš 150 g miltų, trijų trynių, 50 g cukraus, druskos, 75 g sviesto sumaišyti tešlą, pusę valandos laikyti šaldytuve.
Kiniškus keramikinius šaukštus pasviestuoti, apdengti folija, ant jos mase, subadyti, kepti 150º C kol pagels.
Įdaryti plakta grietinėle su cukrumi ir žemuogėmis.
Nuotraukoje įdaras iš 5 min apvirtų kivių su braškėmis ir cukrumi.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 14, 21:02)
Sviestiniai sausainiai su dzemu

Sveika, na neatsispyriau tavo keptiems sasainukams wub.gif . Prisiruosiau ir as ju issikepti, bet istiko beda, ta tesla suberus visus miltus vis dar buvo per minksta, maniau, kad taip ir turi buti. O va dabar ziuriu i orkaite ir matau viena dideli sausaini doh.gif . Ir tu sausainuku labai mazai is vienos dalies gaunasi. Ka blogai busiu padariusi g.gif ?
Atsakyti
Merginos, gal žinot kaip kepami Dzūkijos "Sveikuoliu" sausainiai? Gal esate bandžiusios? Man jie labai skanūs smile.gif Norėtųsi namie tokių išsikepti, ir pigiau, ir sveikiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingarasi @ 2009 11 05, 23:09)
Aš į tešlą dedu nedaug cukraus, nes atvėsusius barstau (gausiai) cukraus pudra, o pastarąjį kartą apliejau išlydytu šokoladu, tai jei tešla būtų saldi, būtų jau per daug.  thumbup.gif  Skanaus  mirksiukas.gif

Supratau, reik pasikliaut moteriška intuicija smile.gif

Nu man tie sausainiukai labai labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 11 04, 21:26)
Sveikos mergaitės  4u.gif

Šiandien skanavau dieviško skonio sausainukus  wub.gif jau kaip apžavėjo

Bella toscana sveikuolių sausainiai

Sudėtis:
žemės riešutai 25proc
dž. datulės 25proc
kokoso drožlės
saldintas sutirštintas pienas

Gal turite kas kokią mintį kaip juos būtų galima pasigaminti namuose?  g.gif
Labai laukiu rekomendacijų  4u.gif

Mačiau juos parodoje-mugėje "Moters pasaulis" užvakar Kaune. Netyčia paklausiau dėl to kondensuoto pieno, tai sakė, kad deda nevirtą- nekaramelizuotą kondensuotą pieną su cukrumi, o paskiau kepant jis paruduoja. Bet daugiau nepasigilinau ir nepaklausiau. Ar čia tos kokoso drožlės taip jį sutirština, kad nereikia miltų? g.gif Manau , kad suformuoja tokią "dešrą", ją supjausto ir kepa. Labai norėčiau ir aš tikslesnių žinių. O ar tavo recepte tikrai visi ingridientai?
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2009 11 10, 20:05)
O ar tavo recepte tikrai visi ingridientai?

Nurašiau kas ant pokelio užrašyta biggrin.gif

Labai gėda, bet dar nebandžiau blush2.gif prikepiau šeimai kitokių sausainių, kai tuos pabaigs, manau šių imsiuos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 11 10, 22:48)
Nurašiau kas ant pokelio užrašyta biggrin.gif

Labai gėda, bet dar nebandžiau 

Laukiu Tavo bandymo rezultatų. Jei gausis ir aš bandyčiau.
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 11 04, 21:26)
Sudėtis:
žemės riešutai 25proc
dž. datulės 25proc
kokoso drožlės
saldintas sutirštintas pienas

Gal turite kas kokią mintį kaip juos būtų galima pasigaminti namuose?  g.gif
Labai laukiu rekomendacijų  4u.gif

Manau, kad kažką panašaus reikėtų daryti tik papildomai dėti riešutų ir datulių:

sausainukai

Pati nedrįstu bandyti. Jei Tau pavyks, tada ir aš bandysiu. Laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 13 lapkričio 2009 - 19:40
QUOTE(Letune @ 2009 11 13, 19:30)
Manau, kad kažką panašaus reikėtų daryti tik papildomai dėti riešutų ir datulių:

sausainukai

Pati nedrįstu bandyti. Jei Tau pavyks, tada ir aš bandysiu. Laukiu  bigsmile.gif

šituos esu gaminus thumbup.gif
Taigi vakar užlėkiau į maximą susipirkt produktų doh.gif lotuliukas.gif nebuvo nei datulių blink.gif nei kokoso blink.gif nei kondensuotoi 0,5kg bankių blink.gif tai nieko nepešus likau smile.gif šiandien gal pavyks urmo bazę pasiekt, tuomet jau vakare makaluosiu smile.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif

ot siandien smagia popiete turejau, su dukrele lipdem suniukus ax.gif

mudviems nesigavo tokie puikus, kaip recepto seimininkei, bet labai patiko, prisijuokem is kiekvieno lotuliukas.gif visi turi net vardus tongue.gif biggrin.gif

aciu uz ideja 4u.gif

receptas cia

cia pries kepima

user posted image

ir po

user posted image

Atsakyti
oho kiek graziu suniuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwiliute @ 2009 11 14, 19:31)
sveikutes mirksiukas.gif

ot siandien smagia popiete turejau, su dukrele lipdem suniukus ax.gif

mudviems nesigavo tokie puikus, kaip recepto seimininkei, bet labai patiko, prisijuokem is kiekvieno  lotuliukas.gif visi turi net vardus  tongue.gif  biggrin.gif

aciu uz ideja 4u.gif

thumbup.gif dziaugiuosi, kad patiko

smagus suniukai bigsmile.gif
Atsakyti