Zinoma galiu,parasysiu su lazdyno riesutais ir nuttelos kremu,o jei noresit ir daugiau,ju yra visokiu,citrinu skonio,pistaciju skonio,sokoladiniai ir t.t.
- 67 g maltu migdolu,
- 67 g maltu lazdyno riesutu,
- 134 g cukraus pudros,
- 100 g kiausiniu baltymu,kambario temperaturos,kiasiniai turi buti bent para palikyti ne saldytuve,
- 134 g cukraus,
- 32 g vandens,
kremui:
- 75 g riebios grietineles,
- 75 g Nuttelos
- 75 g pienisko sokolado
maltus migdolus,lazdyno riesutus ir cukraus pudra dar sumalti virtuviniu kombainu.
Kiausiniu baltymus isplakti iki standumo,suberti cukru ir plakti kol taps tvirta mase,jei norite pabaigoj del spalvos idekite slakeli rudu dazu(bet nebutina).
Per tris kartus imaisyti maltus riesutus su cukraus pudra.
mase sukresti i konditerini maiseli su apvalia skyle ir isspausti ant kepimo popieriumi istiestos skardos apvalius sausainiukus.
palikite kambario temperaturoje apie pusvalandi,kad nusestu.
|deti i ikaitinta 175C orkaite 8 minutems.palikite orkaiteje visiskai atvesti,sausainiuku dugnas turi buti visiskai sausas.
Kremui:grietinele uzvirinti.NUimti nuo ugnies,imaisyti pieniska sokolada ir maisyti kol istirps.Atvesinti ir iplakti nutela.Krema gerai atsaldyti.
tada sutepti sausainiukus ir sulipinti.
Nuotrauka ne mano.
Iš foto atrodo, kad sausainukų viršus kažkokiu baltu glaistu dar apteptas, ar klystu?