Įkraunama...
Įkraunama...

Sausainiai

QUOTE(MeGu @ 2009 10 14, 08:06)
Jaučiu labai skanūs.  4u.gif Būtinai reiks išbandyt. Kaži kaip būtų su džiovinta slyva?  g.gif

su dziovinta slyva skanu,as panasius kepiau,tik dar i slyvos visu idejau graikiska riesuta. mirksiukas.gif
Atsakyti
puikumėlis tie šuniukai thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(auroryt @ 2009 10 22, 18:43)
puikumėlis tie šuniukai  thumbup.gif                     

matau, kad puikiai gavosi ir ausys neiskrito, kaip kai kurios mamytems thumbup.gif
viskas pagal recepta? dejai pieno milteliu?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 22, 20:47)
matau, kad puikiai gavosi ir ausys neiskrito, kaip kai kurios mamytems  thumbup.gif
viskas pagal recepta? dejai pieno milteliu?

ten foto dar neiškeptų biggrin.gif ausytes ištikrųjų reikia geriau įtvirtinti,nes iškritinėja.Dėjau sojos pieno miltelių ir visko pagal receptą.Visi stebėjosi jų grožiu,net gaila buvo valgyti kaip kam... o čia jau iškepti thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 09 26, 17:16)
Zinoma galiu,parasysiu su lazdyno riesutais ir nuttelos kremu,o jei noresit ir daugiau,ju yra visokiu,citrinu skonio,pistaciju skonio,sokoladiniai ir t.t.
- 67 g maltu migdolu,
- 67 g maltu lazdyno riesutu,
- 134 g cukraus pudros,
- 100 g kiausiniu baltymu,kambario temperaturos,kiasiniai turi buti bent para palikyti ne saldytuve,
- 134 g cukraus,
- 32 g vandens,

kremui:
- 75 g riebios grietineles,
- 75 g Nuttelos
- 75 g pienisko sokolado
maltus migdolus,lazdyno riesutus ir cukraus pudra dar sumalti virtuviniu kombainu.
Kiausiniu baltymus isplakti iki standumo,suberti cukru ir plakti kol taps tvirta mase,jei norite pabaigoj del spalvos idekite slakeli rudu dazu(bet nebutina).
Per tris kartus imaisyti maltus riesutus su cukraus pudra.
mase sukresti i konditerini maiseli su apvalia skyle ir isspausti ant kepimo popieriumi istiestos skardos apvalius sausainiukus.
palikite kambario temperaturoje apie pusvalandi,kad nusestu.
|deti i ikaitinta 175C orkaite 8 minutems.palikite orkaiteje visiskai atvesti,sausainiuku dugnas turi buti visiskai sausas.

Kremui:grietinele uzvirinti.NUimti nuo ugnies,imaisyti pieniska sokolada ir maisyti kol istirps.Atvesinti ir iplakti nutela.Krema gerai atsaldyti.
tada sutepti sausainiukus ir sulipinti.
user posted image
Nuotrauka ne mano.



Labas smile.gif

Iš foto atrodo, kad sausainukų viršus kažkokiu baltu glaistu dar apteptas, ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(auroryt @ 2009 10 24, 16:40)

Tikrai gaila būtų valgyti.....
Atsakyti
QUOTE(courtney @ 2009 10 26, 12:30)
Labas smile.gif

Iš foto atrodo, kad sausainukų viršus kažkokiu baltu glaistu dar apteptas, ar klystu?

Ne,jie neaptepti,jie taip blizga,atrodo kaip su glaistu.
kaip minejau fotografija ne mano,bet kiek ziurejau daugiau tokiu sausainiuku,visi jie taip pat blizga.
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2009 10 26, 15:40)
Tikrai gaila būtų valgyti.....

mirksiukas.gif mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 14, 11:58)
Sausainiai – siurprizas

.

Šaltinis: http://www.julirezep...?showtopic=2897
user posted image



Labai patiko šitie sausainiukai thumbup.gif Dėkui už receptuką. Kepsiu dar ir dar ir dar bigsmile.gif Gal dar bandysiu paeksperimentuoti su dž.slyvom, kriaušėm ar želatininiais saldainiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 26 spalio 2009 - 18:57
QUOTE(daividija @ 2009 10 26, 19:17)
Ne,jie neaptepti,jie taip blizga,atrodo kaip su glaistu.
kaip minejau fotografija ne mano,bet kiek ziurejau daugiau tokiu sausainiuku,visi jie taip pat blizga.



Super, būtinai gaminsiu cool.gif Jau vien dėl Nutellos, mmmm.... drinks_cheers.gif


Edit: dar vienas nelabai gudrus klausimas - tie sausainukai po 2 sulipdyti turbūt o ne perpjauti pusiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo courtney: 26 spalio 2009 - 19:29
du sulipdyti 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau pasiūlyti sausainiukų
Jiems reikės:
400g.fermentinio surio.
400g.miltų,
200g. sviesto,
truputį druskos,
Įdubinėlį sudedamas tarkuotas sūris,sviestas,druska.
POo truputį beriami miltai.,nuolat maišoma šaukštu,paskuiminkoma,kol pasidaro vientisa tešla.
Pusvalandi{30 min.} laikoma šaldytuve.
Paskui iškočiojama o,5cmstorio lakštuir supjaustoma norimos formos gabalėliais.
Viršus aptepamas kiaušiniu.
Kepama vidutinio karštumo orkaitėje10-15min. 4u.gif
Atsakyti