Na manau, geriauat6aldyti te6la, jau kartu skarda, juk atlaisvinus kokia lentinėlė telpa skarda, bent manoji. Nes siaip atsaldyta tesla gali but sunkiau ispaust BET RECEPTE TAI RASO <KAD ATSLDYTI GERAI IR TADA ISPAUSTI. Ir dar vienas momentas, jai ilgai zaisi, arba virtuvej bus karsta gali, ta tesla vel susilt ir snipstas.... Bet siaip ekspermentuokit, nes as per 2 kartus tuos sausainelius kepiau, pirmi issileido, nes nesaldziau, o antri saldyti gavosi puikiai, bet zinokit nuo to skonis nei kiek nepasikeite(neforminiu ir suformuotu). Tik dar patarimas, geriau tesla visa daryt rankiniu butu, be blenderio, nes taip ji gaunasi kietesne ir trapesne(kadangi netaip kiausiniai susiplaka) (tik margarina galima issukti su mikseriu).. Beto as naudoju ,
ne sviesta o MARGARINA Gaunasi daug skaniau, nes kituose tos knygos receptuose margarinas, manau ir cia turetu jis buti, nes siaip sviestas neskanu prieskoni priduoda(man asmeniskai)... Kam tas antgalis su kojelemis nzn
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
O pagal sita tesla viskas gaunasi, tik pries kepant tesla turi ka itk is saldytuvo istrauka but ir dedam kept. Siaip ,kad atsiskirtu sausaineliainuo svirksto spaudi taip, kad priliptu prie kepimo popieriaus, tada dar paspaudi ir atirauki (dar galima sukamuoju judesiu atitraukinet (tada tokie sukti bus biski)) (bet jie gaunasi didoki), Ir didelius dariau pagal si recepta. Viskas tikrai gausis jai seksit nurodymus ir tesla atsaldyta ikisit i orkaite
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Pavyks pavyks, lb skanuliai gaunasi, tik siulau pridet kvapu arba prieskoniu (bent as kaip daznai kepu, tai man nesiskiria sausainiu skoniai, tai manau reik idet kokiu skoniu papildomai
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
)
Sekmes skanaus