Įkraunama...
Įkraunama...

Sausainiai

QUOTE(Wijola @ 2009 05 10, 15:53)
Kiek maždaug miltų reikia?

g.gif na gal puse kg išėjo, gal šiek tiek daugiau g.gif
kažkaip miltų nematuoju, žiuriu,kat tešlytė būtų kočiojama, bet ganėtinai minkšta ax.gif
Atsakyti
Ieskau receptuko paprastu sausainiu, kurie daromi ispaudziamom formelem ir pvz dedami ant virsaus riesutu, saulegrazu ar kazko panasaus. Gal kas zinote receptuka?

Beje tos kurios daznai kepat, gal turit tokiu lenteliu kur surasyta kiek koks produktas atitinka pvz 1 stikline miltu = kazkiek g. ir pan.? Neturiu svarstykliu, noriu zinoti kaip gramus atmatuoti kitaip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laizanika: 10 gegužės 2009 - 19:25
Taij, kad ir i stiklines ir puodeliu nevienodai telpa, tai vistiek reiketu ismatuot ju turi. Patarciau isigyti elektrines svarstykles wink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2009 05 10, 18:01)

Beje tos kurios daznai kepat, gal turit tokiu lenteliu kur surasyta kiek koks produktas atitinka pvz 1 stikline miltu = kazkiek g. ir pan.? Neturiu svarstykliu, noriu zinoti kaip gramus atmatuoti kitaip  blush2.gif

paziurek temoj PATARIMAI IR GUDRYBES maciau pirmam psl.daug vertingos informacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apple tree: 12 gegužės 2009 - 15:10
sveikutes, vienam kepinukui reikai kietu sausainiuku, gal kuri galit pasiulyti koki receptuka? ax.gif aciu jie turi buti ne smeliniai o kietesni ir netrupantys
Atsakyti
Merginos, prakratykit mamų ir močiučių užrašus bigsmile.gif Labai norėčiau sužinoti receptuką tokių sausainukų. Jie yra gaminami iš trapios tešlos trupinių, tiesiog su burokine tarka (aš taip įsivaizduoju) pritarkuoja sausainukų ir kepa. Ir dar ten kažkokia karamele atrodo apipila... Žodžiu, žinomas toks saldumynas, bet visų tų smulkmenų nežinau, galbūt kuri nors iš jūsų gaminate tokį saldumyną? smile.gif Pasidalinkite receptuku, ką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2009 05 23, 16:18)
Merginos, prakratykit mamų ir močiučių užrašus  bigsmile.gif  Labai norėčiau sužinoti receptuką tokių sausainukų. Jie yra gaminami iš trapios tešlos trupinių, tiesiog su burokine tarka (aš taip įsivaizduoju) pritarkuoja sausainukų ir kepa. Ir dar ten kažkokia karamele atrodo apipila... Žodžiu, žinomas toks saldumynas, bet visų tų smulkmenų nežinau, galbūt kuri nors iš jūsų gaminate tokį saldumyną?  smile.gif Pasidalinkite receptuku, ką  wub.gif

Ar tik ne apie trupiniuotį kalba eina g.gif Jei taip, tai aš dažnai kepu pagal Sonatinos receptą, labai skanu wub.gif kartais į tą kremą dedu sviesto ax.gif (iš akies atsipjaunu nemažą minkšto sviesto gabalą, jį išplaku ir po šaukštą įplaku virtą kond. pieną), tik reikia pasistengt gerai suslėgt ax.gif čia yra mano kepto trupiniuočio fotkė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 23 gegužės 2009 - 15:46
as kaip tik vakar dariau si trupiniuoti biggrin.gif pagal Sonatinos recepta wink.gif man noretusi kiek daugiau kondensuoto pieno, bet siaip tikrai labai skanus, visai kaip vaikystej wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 05 23, 16:52)
as kaip tik vakar dariau si trupiniuoti biggrin.gif pagal Sonatinos recepta wink.gif man noretusi kiek daugiau kondensuoto pieno, bet siaip tikrai labai skanus, visai kaip vaikystej  wub.gif

O kur fotkė essen.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 05 23, 17:23)
O kur fotkė  essen.gif blush2.gif

biggrin.gif atnesu ir fotke 4u.gif na truputi ukiskas vaizdelis, bet esme matosi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 05 23, 16:41)
Ar tik ne apie trupiniuotį kalba eina  g.gif Jei taip, tai aš dažnai kepu pagal Sonatinos receptą, labai skanu  wub.gif kartais į tą kremą dedu sviesto ax.gif (iš akies atsipjaunu nemažą minkšto sviesto gabalą, jį išplaku ir po šaukštą įplaku virtą kond. pieną), tik reikia pasistengt gerai suslėgt ax.gif čia yra mano kepto trupiniuočio fotkė blush2.gif

na, taip, kažkas panašaus, nors man teko ragauti ne tokį pjaustytą, o tiesiog tokį sausainėlį iš tos pritarkuotos tešlos. Šiaip pagal receptą turėtų būti tas pats, pabandysiu smile.gif Ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 05 23, 16:52)
as kaip tik vakar dariau si trupiniuoti biggrin.gif pagal Sonatinos recepta wink.gif man noretusi kiek daugiau kondensuoto pieno, bet siaip tikrai labai skanus, visai kaip vaikystej  wub.gif

Man ryskiai ten kondensuoto per mazai... dejau daug daugiau, ir tai nelabai graziai sueme.. pasitikesiu tik savu receptu biggrin.gif
Atsakyti