Įkraunama...
Įkraunama...

Sausainiai

QUOTE(Apelsinmedis @ 2007 11 21, 21:58)
O kiek laiko kepti? Su sausainių kepimu susimaunu dažnai, tai akmeniniai gaunasi, nes atvėsę baisiai sukietėja, tai per žali  blush2.gif.

o tu plonai plonai iskociok, ir jeigu orkaite su ventiliatoriumi , kepk apie 10-15min.Turetu gautis ploni ir trapus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o gal galite patarti tokiai nevisai patyrusiai kepejelei....
kaip issukamas sviestas arba margarinas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diolia @ 2007 12 17, 16:56)
o gal galite patarti tokiai nevisai patyrusiai kepejelei....
kaip issukamas sviestas arba margarinas? blush2.gif

Aš tai minkštą (palaikytą kambario temperatūroje) sviestą "išplaku" mikseriu smile.gif
O jeigu reikia daryti extra skubiai, o sviestas gal net ne šaldytuve, o šaldiklyje, tai pusiau ištirpinu, leidžiu apstingti iki kreminės konsistencijos ir tada plaku smile.gif

P.S. nesakau, kad tai teisinga, bet viskas gaunasi puikiai, tai matyt nėra ir blogai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 17 gruodžio 2007 - 20:15
aciu uz greita atsakyma.... thumbup.gif
bandysiu ir as taip gudraut paziuresiu gal ir gausis kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diolia @ 2007 12 18, 18:02)
aciu uz greita atsakyma.... thumbup.gif
bandysiu ir as taip gudraut paziuresiu gal ir gausis kas smile.gif

Parašyk kaip gausis wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Kepejeles sos

susiruosiau kept sausainius ant kuriu virsaus reik det paskrudinto migdolo pusele,geda pasakyt bet niekad neteko to daryt blush2.gif kaip juos geriausia skrudint,nes poto dar man reiks ir odele nuimt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vlm28 @ 2007 12 18, 20:09)
Kepejeles sos

susiruosiau kept sausainius ant kuriu virsaus reik det paskrudinto migdolo pusele,geda pasakyt bet niekad neteko to daryt  blush2.gif kaip juos geriausia skrudint,nes poto dar man reiks ir odele nuimt  doh.gif

Esu skrudinus tik žemės riešutus, beriu į skardą, kišu į orkaitę, įjungiu, ir palaikau kol apskrus, atvėsinu. O odelė tai jau lengvai nusiima nuo skrudintų smile.gif Turbūt tas pats būtų ir su migdolais smile.gif

P.S. Pagal kokį receptą žadi kepti? ax.gif Ar tik ne iš Dr.Oetker reklaminės knygutės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 18 gruodžio 2007 - 20:29
[quote=Owly,2007 12 18, 22:29]
Esu skrudinus tik žemės riešutus, beriu į skardą, kišu į orkaitę, įjungiu, ir palaikau kol apskrus, atvėsinu. O odelė tai jau lengvai nusiima nuo skrudintų smile.gif Turbūt tas pats būtų ir su migdolais smile.gif

P.S. Pagal kokį receptą žadi kepti? ax.gif Ar tik ne iš Dr.Oetker reklaminės knygutės ax.gif


Iš tos pačios ax.gif dar bandysiu tuos kokosinius sausainius,ir tortas visai suintrigavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2007 12 18, 21:29)
Esu skrudinus tik žemės riešutus, beriu į skardą, kišu į orkaitę, įjungiu, ir palaikau kol apskrus, atvėsinu. O odelė tai jau lengvai nusiima nuo skrudintų  smile.gif  Turbūt tas pats būtų ir su migdolais  smile.gif

P.S. Pagal kokį receptą žadi kepti?  ax.gif  Ar tik ne iš Dr.Oetker reklaminės knygutės  ax.gif


su migdolais taip lengva nesigauna paskrudinus schmoll.gif buvau kazkur uzsirasiusi kaip nuimti odele nuo ju paieskosiu paskui ir jums parasysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vlm28 @ 2007 12 18, 21:38)
Iš tos pačios  ax.gif dar bandysiu tuos kokosinius sausainius,ir tortas visai suintrigavo  mirksiukas.gif

Aišku, mane dar sudomino "Naujametiniai pyragaičiai su migdolais" rolleyes.gif


QUOTE(*irma* @ 2007 12 19, 11:21)
su migdolais taip lengva nesigauna paskrudinus schmoll.gif buvau kazkur uzsirasiusi kaip nuimti odele nuo ju paieskosiu paskui ir jums parasysiu blush2.gif

Matai kaip unsure.gif
Ačiū, kad pataisei 4u.gif Lauksim tada kol parašysi kaip reikia tą odelę nuiminėt rolleyes.gif
Atsakyti
sitoj temoj radau labai daug receptu sausainiam....bet gal galit patart kuris geriausias butu norint kept sventinius sausainius ant kuriu papuosimai detusi, glajus...
gal galit pasidalint patirtim.... smile.gif
Atsakyti
tai vat pasidalinsiu ir as savo pirmojo sausainuku kepimo ispudziais....
ogi nors ir labai bijojau sausainukai gavosi tokie kaip babute kaime darydavo....skanus skanus....pasinaudojau vienu receptuku is sios temos o kita netycia atradau tokioj senovines receptu knygoj.... biggrin.gif
idesiu cia gal kada kai laiko daugiau bus... smile.gif
thumbup.gif taigi kepejeles karjera pradeta thumbup.gif
Atsakyti