QUOTE(Lukutis @ 2004 11 28, 13:29)
TRIUFELIAI
5 virti kiausinio tryniai
100g sviesto
125g margarino
2 tiklines miltu
1/2 saukstelio sodos
acto sodai nugesinti
KREMUI;
4 saukstai kakavos
4-5 saukstai pieno
1/2 stiklines miltinio cukraus
50g sviesto
2-3 vafliai(lakstai)
kiausiniu trynius sutrinti su sakute ir sumaisyti su grietine, soda ir actu.
sviesta ir margarina sutarkuoti, suberti miltus ir suminkyti.
isteslos sojormuoti triufelius, deti i sviestiniu popieriumi isklota skarda, kepti apie 20min.
kremui skirtus produktus sudeti i puoda ir kaitinti neuzverdant, kol pasidarys vientisa mase.
iskeptus triufelius pamirkyti kreme ir apvolioti vaflio trupiniuose.
QUOTE
Na, čia mano patys mėgstamiausi sausainiai, vietoj vaflių galima volioti kokoso drožlėse, trupiniuose ar šiaip maltuose mėgstamuose riešutuose. Turiu pastebėti, kad šie sausainiai visada išeina, o kas negali valgyti cukraus į kremą gali dėti saldiklio. Ir atrodo sausainiai - super, ypač jei paserviruoju tokiuose poperiniuose , gofruotuose keksiukų popierėliuose (na, kaip Rafaelo būna)
Gerai, sugundėte, bet iškilo klausimų...
Iš kur atsirado grietinė ir kiek jos reikia (Tarp produktų ji nepaminėta)...
Parašyta, kad sviesta su margarinu ir miltais suminkyti, ir iš jos formuoti triufelius... O kur tada dėt kiaušinių trynių masę?
O tai patys triufeliai nesaldūs būna, tik kremas saldus