QUOTE(mabi @ 2008 11 27, 10:37)
na kam reikia iskart taip issigasti, kai vaikas nukrenta . pati mama didesni stresa vaikui i varo su savo asaromis.
tarkim mano mazoji pora kartu nuo lovos nukrito ant mediniu grindu su didziuliu smiugiu,nes vartaliojosi kulversciai. bet juk vaikai nuolat kris, uzsigaus ir bus dar didesniu traumu. aisku, as irgi po vieno kritio labai issigandau (bet jokiu asaru nebuvo, kad vaikui nebutu streso). ji nukrito ir staigiai pasidare tokia apsnudusi. as ja prisiglaudziau ir kruti daviau. tai ji iskart ir uzmigo. Aisku, po to kas 15min laksciau i kambari ir ziurejau ar dar kvepuoja. issimiegojo ir viskas gerai jai buvo. bet po to kritimo, iskart nupirkau kilimelius prie lovos. aisku, po to tfu tfu tfu daugiau ji ir neduvo nukritusi.
tarkim mano mazoji pora kartu nuo lovos nukrito ant mediniu grindu su didziuliu smiugiu,nes vartaliojosi kulversciai. bet juk vaikai nuolat kris, uzsigaus ir bus dar didesniu traumu. aisku, as irgi po vieno kritio labai issigandau (bet jokiu asaru nebuvo, kad vaikui nebutu streso). ji nukrito ir staigiai pasidare tokia apsnudusi. as ja prisiglaudziau ir kruti daviau. tai ji iskart ir uzmigo. Aisku, po to kas 15min laksciau i kambari ir ziurejau ar dar kvepuoja. issimiegojo ir viskas gerai jai buvo. bet po to kritimo, iskart nupirkau kilimelius prie lovos. aisku, po to tfu tfu tfu daugiau ji ir neduvo nukritusi.
Na maniske nuo lovos nekrito, bet dabar pradejo stotis, tai atsistot atsistoja, o nusileist zemyn nemoka. Pavargsta stovet ir pasileidzia staiga. Tai as ir salia budama ne visada speju sugaut O dabar katik taip plojosi, kad pakelus net nekvepavo kuri laika Pavarciau, tada truputi suverke ir iskart pasidare mieguista. Nunesiau i vonia, pasodinau, snargliuka nuvaliau (nes verkiant isvarvejo), ji ziuri i mane ir sypsosi, nors isbalus visa . Po to iskart uzmigo, uzmigus jau spalva atgavo. Nu tikiuosi ir mums nieko baisaus. Bet jau stresa apturejau nezmoniska