QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 04 08, 16:48)
Raganiauskiene, 08 Bal 2008 - 16:48, parašė:
Raganiauskiene, 08 Bal 2008 - 16:48, parašė:
Nžn mamytės kaip jums, bet man nepavyko išsaugoti savo sūnelio nuo iškritimo iš lovos. buvo labai baisu, jaučiausi pati baisiausia mama, kad mano sūnelis išskrito. kaip jums pavyksta su tuom susidoroti

Nžn mamytės kaip jums, bet man nepavyko išsaugoti savo sūnelio nuo iškritimo iš lovos. buvo labai baisu, jaučiausi pati baisiausia mama, kad mano sūnelis išskrito. kaip jums pavyksta su tuom susidoroti
o mum irgi taip buvo nutike,pries tai nakti dukryte labai prastai miegojo,tada is pat ryto atsikelem ir nuvarem pas daktare,as tai kaip lunatike jauciausi,pas daktare prileido du skiepus,vaikas labai isiverke,man taip jos buvo gaila,kol namo vazvom masinoj , mazyle kukciojo visa klia

,o gyzus namo,pasodinau ja ant lovos,nurengiau ir apsisukau rubeliu padet ant krasto,ir nezinau kaip ir kas ten su mano durna galva ivyko,bet uzsisvajojau kazka ten su tais rubais,tik girdziu bumt!!!

mazyle nusirideno nuo lovos ant laminato,tai as irgi poto save grauziau iki isprotejimo ir blioviau 100kart labiau nei vaikas,gerai kad buvo mociute tai ji greit mus nuramino,o dukryte paturejo pirma guza,siaubigai dar dabar jaucius,nors praejo jau keli menesiai