QUOTE(Ponichka @ 2011 12 20, 15:32)
Kad ir kaip bebūtų gaila ir man tenka skaityti šitą tema vakar pagavom viena ilgaūsį ant spinteles. Bet tiek vieną. Apskritai jau gyvenam naujoj vietoj mėnesį, tačiau ne vieno nesutikom dar. Kai tą pagavom, naktį klaikiai miegojau, spanavosi man net tie bjaurybės Tai dabar galvoju, ar laukti dar man kokio vieno, ar čia tik šiaip atklydęs ir jų nėra... Taip neramu dabar. Šiandien sugalvojau, kad reikia būtinai visus kampelius išvalyti. Nors čia tikrai švaru, kapitalinis remontas padarytas, viskas užsandarinta... Vis ieškau - pro kur gi tas nenaudėlis galėjo įlysti? Nerandu, o tai dar labiau neramina. Palipus aukščiau radau dar vieną lavonėlį tokio pat, kokį sugavau, bet matos "nešviežias", vadinas jau ilgiau guli... Ir paskaičiau, kad tarakonus galima atsekti pagal jų paliekamus juodus taškučius, tai tokių irgi radau kampučiuose. Didelis galvos skausmas, kad tie taškučiai veda į niekur - užsandarinti plyšiai...
Galvoju, ar tu švirkštų šiai dienai vis dar yra maksimoje (kažkas minėjo, kad pirkdavo), ar tik turguj... Nelabai man iki jo išeitų nuvažiuot. Reikia kažka pirkt, kad ramiau būtų, nes man paranoja...
Kaip galvojat ar verta man sunerimti?
Galvoju, ar tu švirkštų šiai dienai vis dar yra maksimoje (kažkas minėjo, kad pirkdavo), ar tik turguj... Nelabai man iki jo išeitų nuvažiuot. Reikia kažka pirkt, kad ramiau būtų, nes man paranoja...
Kaip galvojat ar verta man sunerimti?
Labux,
suprantu, kad nemalonu, bet nesijaudink taip labai, gal jie atklysta retkarčiais, gyvenk ramiai, laikas viską parodys. Švirkštą prie progos nusipirkčiau, investicija nedidelė, bet efektyvi Sėkmės!