Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsikratyti tarakonų ir kitų parazitų

sveikutes, mamytes. Gal kuri zinote kur galeciau to svirksto gauti Siauliuose? labai labai reikia ir kuo skubiau, kol tarakonai visai manes nepribaige.
Atsakyti

i 
Prašome nešiukšlint temoje.

Kas yra až sužinosit čia:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=96991.

Taip pat prašome susipažinti ir su Forumo, ir su Namų subforumo taisyklėmis bei jų laikytis.

Moderatorė Borzika
Atsakyti
kazkur pries 5 m. turejau ir as siuos parazitus. Isbandziau beveik viska- negelbejo arba padedavo neilgam. Galiausiai nuejau i veterinarijos vaistine, papasakojau beda. Jie pasiule nuodo, kuris naudojamas tvartuose pries kazkokias ten gyvulines erkutes. Skystis buvo bekvapis, reikejo atsiskiesti ir visur ispurksti, o patiems geriausiai parai iseiti is namu. Purskiau du kartus. Isnyko visiskai. Deja, pavadinimo nepasakysiu, nepamenu. Tikrai padejo. Nupurto ir dabar, kai prisimenu...
Atsakyti
QUOTE(matrigna @ 2010 10 03, 19:23)
kazkur pries 5 m. turejau ir as siuos parazitus. Isbandziau beveik viska- negelbejo arba padedavo neilgam. Galiausiai nuejau i veterinarijos vaistine, papasakojau beda. Jie pasiule nuodo, kuris naudojamas tvartuose pries kazkokias ten gyvulines erkutes. Skystis buvo bekvapis, reikejo atsiskiesti ir visur ispurksti, o patiems geriausiai parai iseiti is namu. Purskiau du kartus. Isnyko visiskai. Deja, pavadinimo nepasakysiu, nepamenu. Tikrai padejo. Nupurto ir dabar, kai prisimenu...

Na man veterinarijos vaistinėje davė tik milteliu bet jie nepadeda..pas mus šie gyvūneliai tik vonioje pasirodo.. vienas kitas per mėnesi..ši šeštadienį išpurškėm profilaktiškai tai tiek jų radau kad net žiauru..o boro rūgšties milteliai tik tose vaistinėse kur gamina vaistus?
Atsakyti
QUOTE(macallan @ 2010 09 22, 20:59)
Sveiki visi, kas dar vis kencia nuo tu bjaurybiu - tarakonų, Pagaliau as ju atsikraciau,nesitikejau, bet ju nera smile.gif kaimyne rado skelbima, kad greitai padeda atsikratyti nuo tu parazitu, tai va, paskambinau, atejo jauna mergina, isdeliojo kazkoki masala tarakonams,isdeliojo ten kur reikia, viska paaiskino... kainavo 25lt, ir savaite kantrybes smile.gif dabar negeda, kai draugai ateina i svecius. Tarakonų nebera!!!

Prieš kelis metus senajame bute irgi taip atsikratėme šitų bjaurybių, tikrai pasiteisino
Atsakyti
Gal kas žinot, kur Kaune to stebuklingo švirkšto ieškoti? 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
pas mane apsigyveno tokie vabaliukai mazi rudi kaip skruzdeles,bet labai maziukai,kaip juos isnaikinti?ju wisur pilna ir wonioje,ir lenda prie suns edalo ir spintelese!siaubas kazkos doh.gif kol leliukas negime,noretumem juos isnaikinti...net nezinau is kur tie vabaliukai atsirado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytea121 @ 2010 10 22, 19:31)
sveikutes 4u.gif
pas mane apsigyveno tokie vabaliukai mazi rudi kaip skruzdeles,bet labai maziukai,kaip juos isnaikinti?ju wisur pilna ir wonioje,ir lenda prie suns edalo ir spintelese!siaubas kazkos doh.gif kol leliukas negime,noretumem juos isnaikinti...net nezinau is kur tie vabaliukai atsirado doh.gif

Perkratykit visas spinteles, visus grūdinius produktus (miltus, kruopas) ir t.t.
Pas mus šie vabaliukai buvo užsiveisę vyro laikytame masale žuvims..
Atsakyti
Sveikutes, gal zinote kur svirkstu tu nusipirkti Kaune? Nes jau ir mane tie tarakonai baigia pribaigti. Atrodo viska uzsikamsemes nuo kaimynu, pasidareme remonta. Visur tvarkinga.
Atsakyti
QUOTE(Naivuolee24 @ 2010 12 29, 10:58)
Sveikutes, gal zinote kur svirkstu tu nusipirkti Kaune? Nes jau ir mane tie tarakonai baigia pribaigti. Atrodo viska uzsikamsemes nuo kaimynu, pasidareme remonta. Visur tvarkinga.

šilainių turguje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 12 29, 23:29)
šilainių turguje rolleyes.gif

Aciu aciu leksiu pirkti smile.gif Nors ir gyvenu kitam miesto gale smile.gif
Atsakyti
Svirkstas nepadejo.Man puikiai nameliai tikdavo.Tik va Vilniuj neberandu pirkt,gal kas matet kur yra?
Atsakyti