Sveikos.. Gaivinu tema
Taigi aš taip pat pradėjau kovą prieš "kambariokus"
Mane kovingai nuteikė šis straipsniukas
http://www.sinkevici.../tag/tarakonai/ Taigi šiandien užturėjau veiklos per akis
Pirmas darbas buvo užkaišioti visus įmanomus plyšius, tarpus, taip pat ertmes po plintusais. Paskui radau "kambariokų" viešbutį
Ištisisnis lizdas po lizdo, o tas lizdas dar ant kito lizdo, nu košmaras
Kadangi aš tik nuomininkė, man net į galvą nešovė, kad iš medinių pagaliukų sukaltoj spintelėj jie gali veistis
Teko išardyti visą spintelę... Knisausi prie jos valandą su puse, to patirti niekam nelinkėčiau, vaizdai tikrai ne silpnų nervų žiūrovams
Atlupus lenteles vaizdai tragiški, ant lentučių rudieji, po lentutėmis taip pat ir žinoma tarp pačių lentučių
Taigi viską išlupau, kiek spėjau, tiek užmušiau bandančių pabėgti. Jų buvo daug. Lenteles išmečiau, nes jos jau niekam nebetinkamos.. Po viso ardymo beliko išsišluoti negyvus tarakonus ir jų sudžiūvusius kokonus. Visą darbą atlikau ryte, jau dabar matau pagerėjimą. Tolesnis darbų planas atitraukti visus įmanomus prietaisus ir spinteles ir surasti kitus (jei yra) lizdus. Taip pat rytojaus darbelis boro rutuliukai rudiesiems. Na gal dar ir truputis "dichlofoso". Labai norisi greitai ir veiksmingai baigti šią kovą, labai tikiu savo pergale...