Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsikratyti tarakonų ir kitų parazitų

QUOTE(Gutjera @ 2009 12 20, 13:57)
Mes jau kuris laikas neturim savo "kvarterantu", nesinori garsiai saukti, bet  clap.gif  clap.gif  clap.gif . Patare mums pas viena bobulyte kalvariju turguje nusipirkti "stebuklingo tepalo" svirkstuose kur ji pati gamina. Tai zinokit, kaip ranka nueme...  O ju pas mus buvo ohoho.....  patikekit manim.....

Laba, cia ta rusiskas "Dechloks"? Atsirado ir pas mus kvarterantai doh.gif Jei greitu laiku neisnaikinsim, vyra reikes gydyti nuo neurozes lotuliukas.gif - nei valgyti, nei miegoti negali... O tas tepalas labai smirda, ar is namu reikes emigruoti?
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2009 09 07, 11:25)
Jei čia tokie patys, kaip būna gėlėse - išnaikinami muilo tirpalu - pritarkuoti ūkiško muilo, išskiesti vandeniu, kad būtų skystos grietinės pavydalo, ir tepti.
Man padėjo (tiesa, purškiau gėlių šaknis šiuo tirpalu)

O tas muilas, ar jis negali pakenkti gelei? Man pamenu nepasiseke isgelbeti Bonzaiciko, taip ir praradau medeli nesupratusi kas ji nubaige, ar tie balti vabaliukai, ar muilas. Nes pirmai purskiau tik lapus, o kai jie persinese i zeme......palaisciau. va ir nebeturiu grazuolio. O si ryt pamaciau, kad mano grazuole dracena uzpuole tos chalieros verysad.gif cry.gif
Va ir nardau po kompiuteri, pagalbos ieskau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 01 23, 12:20)
Va ir nardau po kompiuteri, pagalbos ieskau  unsure.gif

Pabandykit su fairy 4u.gif Bet ne skysciu, o padarykit putu ir putom bei kempinele apdrebkit visa gele, net zeme.
Su ukisku muilu ir man niekada nesiseke isnaikinti nei amaru, nei skydamariu, nei voratinkliniu erkuciu, kol geliu augintojai nepasiule fairy putu doh.gif Dabar ir citrinmedis sveikas, ir zydincios geles(nezinau pavadinimu, bet tokiais dideliais baltais ar raudonais ziedais, kaip kobros), ir net orchidejos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 01 24, 14:25)
Pabandykit su fairy 4u.gif Bet ne skysciu, o padarykit putu ir putom bei kempinele apdrebkit visa gele, net zeme.

Oi aciu, tikrai notworthy.gif
Varau kuo greiciau, nes labai jau mylim mes ta gelyte.
Pasipasakosiu kaip man pavyko 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat vargstam su tom slikstynem doh.gif . Atsikraustem i kita buta, kol valiau visas spinteles, visus pakampius nei vieno nemaciau. Tik parsinesem visa manta ir sakes.
Naudojam namelius, dar nei vienas neilindo, kreideles.
Pas mus name yra maisto prekiu parduotuve, tai turbut is ten jie ir veisiasi.
PAndysiu dabar boro miltelius ir eisiu kruopsciai piest su piestuku. Kur buvo imanoma vyras uzpurske putu, tai po kriaukle nei vieno nera, bet orkaitej buna. Dar gerai, kad ju nera labai labai daug (kad neprisikalbeciau)
Atsakyti
Mes kažkada pasinaudojom Dezinfos paslaugomis, davė garantija, bet kokie 5 metai ne vieno grožio nebuvo...o prieš tai kiek išbandyta baisu...vienas kaimynas pajudina spinta ir "kompanija" keliauja...bet po Dezinfos pas mus jie neuzeidavo, ten visas angas:langus , duris, vamzdyna, radiatoriu apipurškė, tai jie net neidavo į tą pusę...Tikrai geras būdas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 22 vasario 2010 - 13:52
pats geriausias budas isnaikinti nekviestuosius :
boro rugsties miltelius sumaisyti su kiausinio tryniu ir cukraus pudra. tokios mases po sauksteli deti ant popieriaus lapeliu ir isdelioti visuose kampuose. patikekit, neliks nei vieno rudojo. isbandyta ne viename bute, visur padejo.
Atsakyti
Boro rugstis merginos vienintelis ir nepamainomas daiktas, tik kiek zinau jo dabar pirkti vaistinese nera, bet as gavau is vyro mociutes tai jei dar turit is kur gauti tai man vienas vienintelis daiktas, kuris padejo isnaikinti VISAM laikui biggrin.gif Kaip isejo taip isejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liaga @ 2010 03 18, 14:50)
Boro rugstis merginos vienintelis ir nepamainomas daiktas, tik kiek zinau jo dabar pirkti vaistinese nera, bet as gavau is vyro mociutes tai jei dar turit is kur gauti tai man vienas vienintelis daiktas, kuris padejo isnaikinti VISAM laikui  biggrin.gif Kaip isejo taip isejo  bigsmile.gif

o mums net tai nepadejo..aisku sumazejo zymiai, bet vistiek jie lindo is kur nros...vienintelsi budas kuris padejo ir jau puse metu nemaciau a nei vieno tarakonciko tai issikvietimas specializuotos imones ir ispusrksimas..liuks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.. Gaivinu tema ax.gif Taigi aš taip pat pradėjau kovą prieš "kambariokus" cool.gif Mane kovingai nuteikė šis straipsniukas http://www.sinkevici.../tag/tarakonai/ Taigi šiandien užturėjau veiklos per akis doh.gif Pirmas darbas buvo užkaišioti visus įmanomus plyšius, tarpus, taip pat ertmes po plintusais. Paskui radau "kambariokų" viešbutį blink.gif Ištisisnis lizdas po lizdo, o tas lizdas dar ant kito lizdo, nu košmaras doh.gif doh.gif Kadangi aš tik nuomininkė, man net į galvą nešovė, kad iš medinių pagaliukų sukaltoj spintelėj jie gali veistis blink.gif Teko išardyti visą spintelę... Knisausi prie jos valandą su puse, to patirti niekam nelinkėčiau, vaizdai tikrai ne silpnų nervų žiūrovams unsure.gif Atlupus lenteles vaizdai tragiški, ant lentučių rudieji, po lentutėmis taip pat ir žinoma tarp pačių lentučių doh.gif Taigi viską išlupau, kiek spėjau, tiek užmušiau bandančių pabėgti. Jų buvo daug. Lenteles išmečiau, nes jos jau niekam nebetinkamos.. Po viso ardymo beliko išsišluoti negyvus tarakonus ir jų sudžiūvusius kokonus. Visą darbą atlikau ryte, jau dabar matau pagerėjimą. Tolesnis darbų planas atitraukti visus įmanomus prietaisus ir spinteles ir surasti kitus (jei yra) lizdus. Taip pat rytojaus darbelis boro rutuliukai rudiesiems. Na gal dar ir truputis "dichlofoso". Labai norisi greitai ir veiksmingai baigti šią kovą, labai tikiu savo pergale...
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2003 08 14, 17:31)
mamos gal kam teko kovot su tarakonais, pasidalinkite patirtimi, labai prasau. pas mane bute ju iki kaklo ka be darau nieks nepadeda, nei boro rugstis, nei nameliai tarakonams, nei purskimo priemones.  :'( girdejau kad yra piestukai efektyvus tarakonams, bet niekur nerandu pirkti, gal kas zinot kur galima rasti arba kitu tu parazitu naikinimo priemoniu

Mes laimome pūkuotą katiną,tarakonai ateina ir išeina. schmoll.gif
Atsakyti
Pries 5 metus kai atsikraustem i kita buta,pasitiko pulkas tarakonu doh.gif Isnaikinom su priemone Domovoi.Pirkau turguje,kur prekiauja prekemis is Baltarusijos.Nebrangu ir labai veiksminga thumbup.gif .Net dabar praejus 5 metams nematem ne vieno tarakono!
Atsakyti