Su tais pačiais baltais vabaliukais susidūrė mano sesuo. Irgi nepavyksta atsikratyti. Ir valo, ir sveičia, bet kol kas niekas nepadėjo. Gal jau radai kokią gerą priemonę?
Jei čia tokie patys, kaip būna gėlėse - išnaikinami muilo tirpalu - pritarkuoti ūkiško muilo, išskiesti vandeniu, kad būtų skystos grietinės pavydalo, ir tepti.
Man padėjo (tiesa, purškiau gėlių šaknis šiuo tirpalu)
Man padėjo (tiesa, purškiau gėlių šaknis šiuo tirpalu)
QUOTE(Jolancike @ 2009 05 23, 23:10)
O mum nepadėjo nei tie švirkštai, nei kitos kokios priemonės, kiek pinigų sukišom, vargom kol nepakvietėm "Dezinfos". Po jų apsilankymo jau dveji su puse metų praėjo ir nebėra tarakonų nei pas mus, nei pas kaimynus, nors naikinom tik mes savo bute.
o mes pasikvietėm Dezinfą, sumokėjom 140 lt, ir vaikšto tarakonai kaip vaikščioję Beje, kai purškė, tvirtino, kad pas mus tarakonai tik svečiai, kad jie ateiviai, iš kažkur ateina, ir tikrai išnyks. Deja, po purškimo pradėjo lįst nauja vada, pristačiau namelių, cukraus pudros su soda. Kaimynai tvirtina, kad jie tikrai neturi.
Dabar nerandu niekur borakso miltelių pirkt, vaistinėse jų nebėra. Gal žinot, ku ieškot?
Pernai kai atšalo lauke, vieną nepageidaujamą svečią bute aptikau, tai tada visus kampus apvedžiojau su kreidele ir ant popieriukų prispaudžiau iš švirkšto tos masės, primėčiau po spintelėmis, šaldytuvu, prie vamzdynų, dar ir spec. namukų prikišau po spintelėmis, vis vien nesimato, užsidengia su apdaila, na ir ką? daugiau nė vieno nesutikau tarakono. Šiemet vėl dėl visa ko tą pačią procedūrą pakartojau, labai jau nemalonūs tie gyviai
pas mus kazkaip irgi kuris laikas kelis kartus i metus užeina tarakonų banga. mėgsta apsigyventi prie ir po šaldytuvu, spitelėje po kriaukle, kur taip pat ir vamzdžiai eina. Labai bjauru...
Mama yra mačius kaip ateia per orlaide vasaros metu, ir vienais metais džiovino svogūnus balkone neužstiklintame ir atėjus ju pavartyt rado keleta tarakonu, tai faktas, kad iš lauko atėjūnai.
Anksčiau nuodydavau dichlofosu gan veiksminga, bet ne ilgalaikis efektas.
Nusipirkau seniuose namelius, dėžutėje ju šeši, tai išdėlioju problematiškose vietose, ir po kokiu dviejų-trijų savaičių jie iškrenta. žinoma virtuvėje reikia laikytis higienos, nepalikinėti indų neplautų, šiukšlių...tai tik pagreitina efekta.
Mama yra mačius kaip ateia per orlaide vasaros metu, ir vienais metais džiovino svogūnus balkone neužstiklintame ir atėjus ju pavartyt rado keleta tarakonu, tai faktas, kad iš lauko atėjūnai.
Anksčiau nuodydavau dichlofosu gan veiksminga, bet ne ilgalaikis efektas.
Nusipirkau seniuose namelius, dėžutėje ju šeši, tai išdėlioju problematiškose vietose, ir po kokiu dviejų-trijų savaičių jie iškrenta. žinoma virtuvėje reikia laikytis higienos, nepalikinėti indų neplautų, šiukšlių...tai tik pagreitina efekta.
Sveikos, atsirado ir pas mane "bjaurių kaimynų". Buvo Klaipėdoj toks Virgis su Domovoi (švirkštu), buvau labai patenkinta, kelis metus "kaimynai" nebesilankė, bet.... Gal kas žino kur dabar galima Klaipėdoj nusipirkti "Domovoi", būčiau be galo dėkinga Kitos priemonės man buvo neveiksmingos, tik pinigų leidimas. Prašau, padėkit
Yarakonai ir kitokie parazitai atsiranda nuo siukliavamzdziu , juos pasalinus ir jie isnyko , bet priestai ventiliacijos angas patepliojom boru sumaisytu su vandeniu
Mes jau kuris laikas neturim savo "kvarterantu", nesinori garsiai saukti, bet . Patare mums pas viena bobulyte kalvariju turguje nusipirkti "stebuklingo tepalo" svirkstuose kur ji pati gamina. Tai zinokit, kaip ranka nueme... O ju pas mus buvo ohoho..... patikekit manim.....
Pagaliau radau tą žmogų, kuris pardavinėja Domovoi. Super geras dalykas. Tikrai visiems rekomenduočiau: ir nebrangu ir veiksminga
Boro r. su vandieniu.Garantuotai isnyks. Laikyti nuolat - dapilti tik vandens, kai isgaruoja. Nes jie eina gerti, ir stengtis nepalikineti maisto, ypac vandens induose, puodeliose , prie krano kreukleje.
as cia zinoma nenoriu skleisti reklamos ar kazko, bet absoliuciai vienintelis dalykas kuris mums padejo, tai pasikvietem firma dezinfa, ten atejo zmogus, kaikurias vietas (ventiliacine anga, per kur dazniausiai ateidavo tarakasai)ir dar kelias ispurske kazkokia chemija, o namuose prideliojo ten tokiu kaip namuku spec ir patepe palei plintusus koseles kazkokios.dar savaite po to biski pradejo listi tie slykstus padareliai, mat taip sako buna, ir viskas..DINGO...mes ta dezinfekcija darem rugsejo pradzioje...kolkas iki siol per visa ta laika, nu gal kokie 2 ar 3 tarakonai akzkokie uzklyde buvo..gal kokie atsparus ar nzn kokie..zodziu anei vieno nebera.tai taip gera..nes as ju pakesti negaliu, o dar vaikas maziukas, tai imtu paranoja kad prie vaiko ateis...istikro netikejau ad bus toks poveikis, bet va dziaugiuos ir atsidziaugt negaliu...ir maisto buna lieka kokio ir vandens..ir tuo labiau kad aukstu zemyn gyvena toks zmogus kuris is siukslyno viska nesa, tai musu namo problema yra tarakonai...bet tfu tfu pas mane bute jie dabar nesilanko...
mums sake ta dezinfekcija veikia puse metu tikrai...jei po puses metu jie vel man prades list, vel kviesiuos ir vel purksiu...geriau jau sumokesiu pinigus bet gyvensiu ramiai...nes seniau ir bora deliojau ir namelius ir ko tik nedeliojau..jie ejo vistiek..fuj..o dabar tfu tfu atokvepis
mums sake ta dezinfekcija veikia puse metu tikrai...jei po puses metu jie vel man prades list, vel kviesiuos ir vel purksiu...geriau jau sumokesiu pinigus bet gyvensiu ramiai...nes seniau ir bora deliojau ir namelius ir ko tik nedeliojau..jie ejo vistiek..fuj..o dabar tfu tfu atokvepis