As tai nesuprantu - ar jums gaila 120 Lt. kad GARANTUOTAI ir SAUGIAI atsikratyti tu padaru ??? Nezinau, gal kam ir pasisieke su kreidelem - pastom - namukais - purskikais - boro rugstim, bet man tikrai ne. Isleidom kruvos pinigu, lavonus su siurbiumi siurbem bet po savaites - kitos vel tas pat Gerai kad gyvunu neturejom, o daba tai persas yra, jei jis ta boro rugsti suvalgys, ar vaikas - kas tada ? O kai ispurske - ten kazkoks skystis su mikrogranulem, jis nekensmingas nei zmonems nei gyvunams, tai po triju savaiciu ISEJO paskutiniai tarakonai. Ne nudviese o tesiog ISEJO Lavonu rinkti nereikejo... Ir maista slepti nereikejo.
QUOTE(Graž*Kia @ 2008 08 17, 22:33)
Čia pasiskaičius apie tuos tarakonus tai jiem nei badas nei troškulys nebaisūs http://www.dezinfa.lt/ ir http://www.ddd.lt/
Ieškosiu kas parvežtų jūsų girtų рубит зиндан ar Дохлокс ,(kaip suprantu tik Vilniuj ir Kaune jų yra)
Radau kaip atrodo dohloks,o kaip atrodo rubitas?
Ieškosiu kas parvežtų jūsų girtų рубит зиндан ar Дохлокс ,(kaip suprantu tik Vilniuj ir Kaune jų yra)
Radau kaip atrodo dohloks,o kaip atrodo rubitas?
Merginos, o kur jus perkate sias priemones?
Mes pirkome "Домовой Прошка" (nuotraukos niekur internete nerandu, namie jei turėsiu laiko nufotkinsiu, tik ne šiandien). Yra Karoliniškių turgelyje. Tarakonų - kaip nebūta. Pirmą laiką jų gyvų matėme vis mažiau, užtad rytais rasdavau virtuvėj krūvas lavoniukų, o paskui visai dingo. Po kelių mėnesių (gal po 4-5) vėl vieną pamatėm, iškart naują Proškos pakuotę po virtuvę ištepiau - nebėr.
QUOTE(elve @ 2007 10 04, 12:37)
Pas mus irgi vonioje tokių mačiau Gal kas žinote kaip išnaikinti?
Pas mane irgi ju atsirado uzvakar, kaip isnaikinti juos patarimu kol kas niekur neradau, bet zinau tik tai kad jie megsta buti kuo siltesneje ir kuo tamsesneje vietoje, pvz kai prasvinta saule jie skrenda i spintas, o kai buna tamsu jie nutupia kur nors an lubu ar kur jam butu tamsiau ir silciau. Prazioj as kazkaip nepastebejau ju, nes dauguma is ju yra gan maziukai, bet kai vakar pro duris iskrido jie ir juos apsviete kompo neonine sviesa, tai pastebejau kad belenkiek ju cia yra ir shiaip jei paprastoj sviesoj ju nepamatysi nes jie gan greitai skraido, o vat katinai lb gerai juos mato . Laiptineje ju dar daugiau. Kai nakti uzgesini sviesa jie bando ieskoti kitos vietos, kur jiems silciau ir tamsiau, bet kai vel ijungi sviesa jie krenta nuo lubu ir lipa an tamsiausio rubo, bet dazniausiai lenda i triusikus, nes ten silciausia ir tamsiausia, del to jie tokie ir yra bjaurus. Bandziau as juos i laiptine su sildytuvo, radjatoriaus, skiersvejo ir sviesos pagalba isvaryti, tai gretos apmazejo, bet vistiek ju dar lb daug yra like. kad nakti jie nelystu as pasitiesiau juoda adjaliuka, kad liptu ant jo o ne an mano koju ir an jo isivyniojau i kaldra, bet anksciau ar veliau jie vistiek pralenda pro kaldra. Kad ju butu maziau po apacia lovos ijungiau sildytuva, tai ten ju daug prisirinko tai bent maziau prie manes lindo tj va ir miegok be rubu nes po rubais jie lenda nes ten tamsiau ir silciau. O jei tik padarysi plisi, tai lb daug prieina nes kazkaip iskart pajaucia kad siluma eina lauk. Bandziau purkst su KOBRA tai jiems nieko nepadare, Poto ta i elektra pajungiau "Fumy Toks" tai kiek matau tai juos labai nervina ir jie tik daugiau kanda. Jeigu prausiesi po siltu vandeniu tai zinok kad tas vanduo yra pusiau vanduo ir pusiau ten jie nes tik pradejus siltam vandeniui begti is krano jie iskart puola i ji. netoli manes yra tokia pelke, tai as manau kad jie cia atskrido ieskoti siltesniu namu kai atsalo, nes kai maciau kieme ju buvo tiek daug, kad atrode kad rukas. Nepalikinek kai sutems langu atidarytu ar fortkiu be sviesos, nes iskarto belenkiek priskirs ju, su sviesa drasiai gali palikti i tokius jie nelenda nes nemegsta sviesos. Bandyk jei nori su kuo nors savo spintu tamsiasias vietas ispurksti ir vistas kur tamsus seselis, nes ten jie ir slepiasi. Vakar austant ju gera banda leke i spinta pro telika, tai telikas net pradejo virpeti kazkokie mutantai cia Nu tikiuosi rasi ka nors naudingo Sakyciau kaip pirmam postuj forume neblogai prirasiau ?
QUOTE(toja @ 2003 08 14, 17:31)
mamos gal kam teko kovot su tarakonais, pasidalinkite patirtimi, labai prasau. pas mane bute ju iki kaklo ka be darau nieks nepadeda, nei boro rugstis, nei nameliai tarakonams, nei purskimo priemones. :'( girdejau kad yra piestukai efektyvus tarakonams, bet niekur nerandu pirkti, gal kas zinot kur galima rasti arba kitu tu parazitu naikinimo priemoniu
Sveikos, šeimininkės. Daug metų ir man teko nemažai išlaidų turėti, norint atsikratyti šių bjaurių gyvių. Bet vuole suradau moteriškę, kuri tik po 10litukų pardavinėja tokius rusiškus nuodus švirkštuose nuo tarakonų. Jau po poros dienų neliko nė vieno. Ir ne tik pas mane, bet ir pas aplinkinius kaimynus. Jei bent kas 3-4 žmogus nuipirktų tokių nuodų, tai visame name ši problema dingtų . Pasirodo tais nuodais užkrėsti tarakonai, užkrečia giminaičius ir visi savo slėptuvėse išdvėsia. Ir jokio nemalonaus kvapo ir pribirusių negyvų tarakonų. Jau metus laiko džiaugiuosi šia pigia ir efektyvia priemone. Jei kam bus įdomu kur Kaune ją įsigyti tai galiu tos moters telefoną palikti 8601 36393. Ji reikalui esant ir į namus pristatyti gali. Labai maloni ir paaiškins, ir jei norėsit, tai parodys kaip naudoti. SĖKMĖS kovojant su nepageidaujamais svečiais
Aš radau pigią ir efektyvią priemonę nuo tarakonų. Tai nuodai, atvešti iš Rusijos tokiame švirkšte. Kaina tik 10litukų. Tarakonai išnyks ne tik pas jus, bet ir aplinkiniuose butuose. Jie tais nuodais užsikrėtę, užkrečia savo giminaičius ir savo urveliuose išmiršta. Jei ką sudomino kur Kaune galima įsigyti, tai galiu parekomenduoti moterį, kurią man draugai irgi parekomendavo. Ji visada jų turi ir jais prekiauja. Jos telefonas 8601 36393, Visoms sėkmės Tikrai nenusivilite, ne aš jau metus laiko nemačiau pas save nė vieno tarakono
Jo, tie švirkštai veiksmingi, pirkom pas bobutes kalvarijų turguj, išnyko "draugai" per savaitę visai. O anksčiau, kiek bandyta - dichlofosas, nameliai, "mašenka" (toks atseit veiksmingas pieštukas) - niekas nepadėjo.
Kada kaimynai,iš apatinio aukšto pardavė butą,nauji šeimininkai ėmėsi remontų.Butas visas,3 kambarių buvo iškaltas lentelėm,ir sienos ir lubos.Tai patikėkit kai pradėjo tas lenteles lupt,kas darėsi visoj laiptinėj
gyvenau bendrabutyje tai tarakonu buvo matyta nematyta,jokios priemonės nepadėdavo,tai man pasiulė rusu gamybos švirkšta su kažkoke heminė mėdžiaga,tai tikrai padėjo,,,
QUOTE(3apa3a @ 2008 09 10, 14:35)
As tai nesuprantu - ar jums gaila 120 Lt. kad GARANTUOTAI ir SAUGIAI atsikratyti tu padaru ??? Nezinau, gal kam ir pasisieke su kreidelem - pastom - namukais - purskikais - boro rugstim, bet man tikrai ne. Isleidom kruvos pinigu, lavonus su siurbiumi siurbem bet po savaites - kitos vel tas pat Gerai kad gyvunu neturejom, o daba tai persas yra, jei jis ta boro rugsti suvalgys, ar vaikas - kas tada ? O kai ispurske - ten kazkoks skystis su mikrogranulem, jis nekensmingas nei zmonems nei gyvunams, tai po triju savaiciu ISEJO paskutiniai tarakonai. Ne nudviese o tesiog ISEJO Lavonu rinkti nereikejo... Ir maista slepti nereikejo.
O kaip kvapas po dezinfekcijos? Ar labai smirda?