Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsikratyti tarakonų ir kitų parazitų

Jei gyvenate Kaune, Geležinkelio stoties turguje pardavinėjami jau anksčiau minėti švirkštai su nuodais. Jeis ištepti reikia patalpos grindis pakraščiuose ir ypač kampuose. Efektyvumas garantuotas, tik tų nuodų reikia nenuplauti 2 mėn.
Atsakyti
QUOTE(agida @ 2007 09 15, 11:30)
Jei gyvenate Kaune, Geležinkelio stoties turguje pardavinėjami jau anksčiau minėti švirkštai su nuodais. Jeis ištepti reikia patalpos grindis pakraščiuose ir ypač kampuose. Efektyvumas garantuotas, tik tų nuodų reikia nenuplauti 2 mėn.

Klaipėdoje šito dalyko yra Delfino turguje, tikrai veiksmingas thumbup.gif Tėvai keletą metų įvairiai naikino ir niekas nepadėjo, o po šito stebuklo jau du metu nė vieno!
Atsakyti
Pritariu 100%. Geresnes priemones uz svirksta nera schmoll.gif Mes kai atsikraustem i nusipirkta buta, tai buve seimininkai gal juos veise doh.gif labai daug ju buvo, net bjauru i virtuve budavo ieit, o dabar nei vieno nera ax.gif
Atsakyti
Pagalbos, gal kas žinote kaip iš namų išgyvendinti vorus? Aš juos išvaikau, bet po dienos vėl po vorą kiekvienam kampe doh.gif Pakęst jų negaliu, šiurpas per visą kūną eina, kaip su jais kovoti?
Atsakyti
QUOTE(Loretute @ 2007 09 19, 12:22)
Pagalbos, gal kas žinote kaip iš namų išgyvendinti vorus? Aš juos išvaikau, bet po dienos vėl po vorą kiekvienam kampe doh.gif  Pakęst jų negaliu, šiurpas per visą kūną eina, kaip su jais kovoti?

Oj nezinau. Mes gyvenam prie misko, tai patikek kiek ju yra doh.gif Jau pripratau, nors jie man labai slykstus.Ir kokiu tik nera wacko.gif Ypac nervuoja voratinkliai mad.gif
Atsakyti
pas mus ir nuomojamam bute buvo tarakonu, tai nusipirkom parduotuvej tuos vadinamus namelius ir iskart prapuole, jau gal daugiau nei metai kaip nepasirodo o nameliai tie patys stovi... thumbup.gif
Atsakyti
Tai vat, turiu tokių nemalonių įkyrių svečių... verysad.gif Nžn kaip man juos išprašyti...Baigiu nukvakt jau...Išvaliau visas spinteles, radau jų daug razinose, ir miežinėse kruopose maišelyje... blink.gif Viską mečiau lauk, išploviau visur, bet jų vistiek yra... verysad.gif Patarkit, kokiom priemonėm juos išnaikint....Būsiu labai dėkinga už patarimus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2006 08 18, 20:33)
o mes isikrautėm į naują butą ir radom staigmeną: kažkokius vabalus kaip kirmėles su "ragais", net nežinau kaip juos apibūdinti, nes būna nuo juodos iki balkšvos spalvos (kaip čia vienas studentėlis ir rašė). Kaip juos naikinti ??!! Daugiausia jų būna vonioj ir ypač naktį.

Pas mus irgi vonioje tokių mačiau doh.gif Gal kas žinote kaip išnaikinti? blink.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif Ir pas mus tie nepageidaujami kambariokai doh.gif Naikinom ir purškalais ,ir pieštukais ,ir lipniom juostelėm ,ir namukais ,ir milteliais ,...Jie pas mus gal mutavę,kad joks tručas neima doh.gif Situacija buvo pagerėjus nuo "mortein" namukų,(jau beveik nebuvo tų parazitų),bet kai vėl reikėjo keist tokių neberadau,nupirkau kitokius,bet jokio veiksmingumo schmoll.gif
Jau taip atsibodę jie doh.gif ir gėda ką į svečius pasikviest cool.gif Visą maistą laikau sandariai uždarytą,kruopos,miltai,... dėžutėse su dangteliais. Kiekvieną naktį laikau įjungtą naktinę lemputę prie lovos unsure.gif Juk vaikai maži auga.
Mėginsiu dar tuos rutuliukus daryt,bet nevisur galiu padėliot,kad vaikas nepaimtų g.gif
Tai tokia gėda-bėda unsure.gif
Atsakyti
TARAKONAI

buvo ir mums tokia beda pries 4-5 metus. apsigyveno namie tasrakonai mutantai.
o mutantai tai todel, kad ju niekas neeme. Nezinau, kiek isleidau purskekliams, namukams ir pan., net uzkeikimus bandziau visokius lotuliukas.gif
visus namus sveiciau, purskiau, bet ju pilna ir pilna. baisu net prisimint, geras uzsiemimas buvo po darbo. jau maniau jie mane iveiks sad.gif
bet man pasake, kad turgelyje yra toks senukas, jis prekiauja tepaliuku rusisku ir dar pigiu kur 100proc veikia. 9 menesius jokiu tarakonu (zinoma tokiu patarimu 100proc buvau jau prisiklausius) nuvaziavau ir nusipirkau. Atsarga gedos nedaro pirkau 2 vnt. taigis vieno uzteko, kad namie tfiu tfiuiki siol nera jokiu gyviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2007 09 16, 13:52)
Pritariu 100%. Geresnes priemones uz svirksta nera 

FAKTAS!
Mes ir tiktai svirkstu juos isnaikinom thumbup.gif
puikus nuodas ir gera kaina (5lt) drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi apie ta svirksta rasiau.
Дохлокс
Atsakyti