Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsikratyti tarakonų ir kitų parazitų

QUOTE(Airy @ 2007 06 05, 14:12)
O as skruzdelytes irgi sekmingai issinaikinau smile.gif
Nusipirkau veterinarijos vaistinej FARATOX turb  smile.gif padejau ant ju tako.. tai toks ispudis kad visas skruzdelynas suejo issinest tu gruduku... ir jau puse metu kaip nematau nei vienos skruzdeles.. nors buvo okupavusios praktiskai visa buta..

kaip tau faina....PAVYDZIU ,ir as siandien nusipirkau faratoks turb dvi dezutes, bet net bijau tiketi ,kad jos isnyks ,o jei mano lukesciau nepasitvirtins verysad.gif
Atsakyti
Musu butas Jeruzaleje ir pries 2 metus buvo problema su tarakonais. Viena pazystama dave numeri, paskambinau, atvaziavo vyras ir uz 30 Litu isnaikino visus tarakonus. O siais metais kovo men., tas pats vyras isnaikino tarakonus motinos bute Karolineskese. Tik kaina pabrango iki 35 litu. Tarakonai dingdavo po 4 dienu. O visa procedura uztruko apie 30 min.: atejo, uzklijavo paprastus mazus lapelius ant grindu ir ant spinteliu virtuveje ir vonioje. Nepatogumu nebuvo. Lapeliai be kvapo, po savaites lapelius surinkau ir ismeciau. Nuo to laiko nemaciau nevieno tarakono. Jei kam pades turiu numeri +37060026391. Sekmes! lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mums atsikrausčius į naują butą tai jų nebuvo... gerus puse metų..
Ale vos tik viršum mūsų kaimynai pradėjo remontą, tai po vieną į mėnesį pagaudavom.
Paskui nusipirkom papūgą, tai kaip tyčia vėl puse metų nepagaudavom nė vieno. O dabar... trečia diena kaip jų pilna. Maži, dideli, po 'diklafoso' pripurškimo.. Viliaus, kad padės, o grįžom namo.. Ir virtuvėj, vonioj, tulike anei gyvos dvasios, o miegamam kambary.. mažiukų apie 15 užpurškiau, ir du didelius.. Kraupus vaizdelis, atsižvelgiant į tai, kad man jie ne tiek, kad bjaurūs, bet ištinka šokas pamačius.

Taigi, gal kas žino kur šiauliuos pirkti tą stebuklingąjį švirkštą? smile.gif
Atsakyti
Man 2007 - parazitu metai.Isivaikinau tarakonus,skruzdeles ir peliu porele doh.gif Kiek laiko issvaisciau,pinigu ismeciau ir viskas veltui.Nikekaip neisnaikinu verysad.gif Jau pasiduodu blush2.gif
Atsakyti
sveikos, pries keturis menesius persikrausciau i nauja buta, tarakonu nebuvo, bet sake kad anksciau ateidavo dideli tokie.Yra teke pries pora metu pagyventi pora menesiu su tarakonais, bet kazkaip jie gyveno vonioj ir virtuvej tik, nedidukai tokie buvo tai kazkaip sugyvenom...pries savaite kazkur nutarem kapitaline tvarka pasidaryti, issisveitem su kambarioke visus kampus, kilima nauja pasitiesem, tai trys maziukus po to ant to kilimo uzmusiau, ko gero per svaru pasidare ir norejo iseiti kur svariau g.gif bet kazkaip daugiau nesimate ir nesiemem piestuku piesti kampu. Pasirodo padarem didele klaida...nors maisto niekad nepalikdavom, indu nesvariu irgi...sianakt ketvirta ryto uzsimaniau i tualeta, kad nerektu kelti kambariokes sviesa degiau ne kambary o virtuvej ir pamaciau tokia pabaisa kad suakmenejau scare.gif juodas milzinas blink.gif tokio dydzio vabalo dar gyvenime nemaciau...ir jam visai dzin buvo kad as sviesa ijungiau, nuejau i koridoriu, pasiemiau kambariokes ziemini bata nuslinkau pakampem iki virtuves palanges pasiemiau kobros buteliuka, o jis vis dar sedejo, kai papurskiau ant jo kobros pradejo begioti...tai dar ir batu per makaule uztvojau, o batas sunkus toks, kerzinis. Ir palikau ant jo ta bata...miegas nebeeme, besivartydama pazadinau kambarioke, nebemiegojom abi smile.gif penkta val nutarem kad gana vartytis, ji nuejo i virtuve ir po batu nieko nerado blink.gif tas bjaurybe kiba nemirtingas? Is pradziu pamane kad man jau balti arkliai vaidenasi, bet pamate ji kitoj virtuves pusej ir jis dar kojas krutino blink.gif tos dozes kobros ir man butu pakake kojas pakratyti o jam dzin...siandien iseidama ispurskiau visa buta (pas mus 1 kambario butukas) sunaudojau beveik visa buteliuka kobros, pati apsiuosciau, tikiuosi kad isdves visi gyviai kokie jie ten begyventu, grizus eisiu piestuku per sienas ir grindis, nes jei dar toki padara pamatysiu - miegosiu balkone...neisivaizduoju kaip galima gyventi su tokiais gyviais...
Atsakyti
prieš kelis metus ir pas mus brudu tarakonu buvo pilna. pripirkau MORTEIN namelių, ir iki pat šiol jie dingo tfu tfu tfu. kažkodėl dabar nebėra tokių namelių pirkti, jie tikrai veiksmingi buvo ne tik man.
Atsakyti
As cia jusu pasisakymus kai pasiskaitau man ir juokas ima ir verkti norisi. As taip pat gyvenu bute kur yra tarakonu. Is pradziu ju buvo nedaug, kartais vos keli pasirodydavo, taciau pries menesi kaimynai pradejo darytis remonta ir nuo tuomet ju neimanoma isnaikinti... pilna ir visur. doh.gif O visur tai turiu galvoje netgi ir lovoje! blink.gif Praeita nakti miegu ir nezinau kaip, bet prasibudau, nes pajutau kad kazkas kutena mano ranka, su kita ranka numeciau pati nezinau ka ten, o tas ir vel uzlipo ant rankos, tada jau kaip sokau, o ten tarakonas! Draugas sake, kad labai pradejau cypti scare.gif zaibisku greiciu ijungiau kambaryje sviesa ir akurat ka jus manot?! tarakonas! mega_shok.gif aisku uzmusiau, gerai kad buvo nedidelis, apvalus, o tai reiskia patinas. wacko.gif
Nebezinau ka daryti, gal paskambinti ir issikviesti ta vyra kur Viktorija rase... nes mes perkame Doxlokc namukus gariunuose ir dar pastas tokias perkame Maximoj, bet akivaizdu, kad nepadeda, kazkiek aisku isnaikina, bet jeigu net i lova lipa! wacko.gif
Su Kobra ar kitais ten purskikliais purksti negaliu, nes namie turiu dvi nimfas. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 23 rugpjūčio 2007 - 13:00
Mano maos bute tarakonai buvo naikinami desimtmecius. Kol drauge patare isbandyti svirksta su spec. nuodais tarakonams. Ju yra Kauno gelezinkelio stoties turguje. Stebuklas, bet jie tikrai isnyko!
Atsakyti
na, suprantu.
oj kaip suprantu. kai nuomojausi kambari Zveryne tai buvau maciu toki. siaip mane sokelis istiko - draugei apie radini ispustom akim ir gestais rodziau... nors is pradziu galvojau kad karkvabalis smile.gif bet paskui prisiminiau, kad jie sausio menesi dar negyvena... girdejau kaip drauge ji batu talzo, ale paskui pati klykt pradejo - sake ji gyvi dauzo, o jis - i jos puse bega.
na zodziu as ilgai ten negyvenau.

QUOTE(Kris_ @ 2007 08 06, 08:48)
sveikos, pries keturis menesius persikrausciau i nauja buta, tarakonu nebuvo, bet sake kad anksciau ateidavo dideli tokie.Yra teke pries pora metu pagyventi pora menesiu su tarakonais, bet kazkaip jie gyveno vonioj ir virtuvej tik, nedidukai tokie buvo tai kazkaip sugyvenom...pries savaite kazkur nutarem kapitaline tvarka pasidaryti, issisveitem su kambarioke visus kampus, kilima nauja pasitiesem, tai trys maziukus po to ant to kilimo uzmusiau, ko gero per svaru pasidare ir norejo iseiti kur svariau  g.gif bet kazkaip daugiau nesimate ir nesiemem piestuku piesti kampu. Pasirodo padarem didele klaida...nors maisto niekad nepalikdavom, indu nesvariu irgi...sianakt ketvirta ryto uzsimaniau i tualeta, kad nerektu kelti kambariokes sviesa degiau ne kambary o virtuvej ir pamaciau tokia pabaisa kad suakmenejau  scare.gif juodas milzinas  blink.gif tokio dydzio vabalo dar gyvenime nemaciau...ir jam visai dzin buvo kad as sviesa ijungiau, nuejau i koridoriu, pasiemiau kambariokes ziemini bata nuslinkau pakampem iki virtuves palanges pasiemiau kobros buteliuka, o jis vis dar sedejo, kai papurskiau ant jo kobros pradejo begioti...tai dar ir batu per makaule uztvojau, o batas sunkus toks, kerzinis. Ir palikau ant jo ta bata...miegas nebeeme, besivartydama pazadinau kambarioke, nebemiegojom abi  smile.gif penkta val nutarem kad gana vartytis, ji nuejo i virtuve ir po batu nieko nerado  blink.gif tas bjaurybe kiba nemirtingas? Is pradziu pamane kad man jau balti arkliai vaidenasi, bet pamate ji kitoj virtuves pusej ir jis dar kojas krutino  blink.gif tos dozes kobros ir man butu pakake kojas pakratyti o jam dzin...siandien iseidama ispurskiau visa buta (pas mus 1 kambario butukas) sunaudojau beveik visa buteliuka kobros, pati apsiuosciau, tikiuosi kad isdves visi gyviai kokie jie ten begyventu, grizus eisiu piestuku per sienas ir grindis, nes jei dar toki padara pamatysiu - miegosiu balkone...neisivaizduoju kaip galima gyventi su tokiais gyviais...

Atsakyti
QUOTE(Tinguma @ 2007 08 06, 14:20)
prieš kelis metus ir pas mus brudu tarakonu buvo pilna. pripirkau MORTEIN namelių, ir iki pat šiol jie dingo tfu tfu tfu. kažkodėl dabar nebėra tokių namelių pirkti, jie tikrai veiksmingi buvo ne tik man.

Yra tu nameliu maxsimoj mes nesenei pirkom dalykas tai geras thumb_yello.gif thumb_yello.gif neliko nei vieno tarakono thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokias priemones teko naudoti nuo tarakonų?? Kokios efektyviausios??
Atsakyti
Tik turguje (taip sako) galima nusipirkt "svirksta nuo tarakonu ir skruzdeliu", jis fabrikinis, lygtai rusu gamybos. Teko panaudoti tik puse. Aisku, jei lizdas neissinaikins (ar kas juos vel uznes), gyventojai apsilankys vel biggrin.gif . Dar tarakonu naikintojai parekomendavo dichlofosa, bet neprisimenu, butent, kokia medziaga ten turetu dominuoti. Irgi padejo ispurskus 2 flakonus. Jei naikinsi bute, tikrai isnyks, nes as naikinau negyvenamose patalpose, ir tai isnaikinom, kur mazai kas jais skundesi.

Sekmes biggrin.gif

PS o tau su jais ne linksmiau? biggrin.gif
Atsakyti