Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsikratyti tarakonų ir kitų parazitų

kaip isnaikint blusas? nezinau is kur priviso. Padekit!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2006 10 11, 08:52)
turiui namie problema, museles....... kaip jas isnaikinti, na visur svaru jokio puvimo nera o tu museliu pilna..... nebezinau ka daryti verysad.gif

niu kad regis jas nesunku išnaikinti g.gif -paslėpti vsius pūvančius daiktus-vaisiai, daržovės, žemė gėlių vazonuose jei perlieta...kažkaip keistai tikrai, jei nėra puvėsių. gal namo išorėje kas nors yra, tada jos lenda ir vidun g.gif
nuodyti ir kartu save nenorėčiau-geriau jau tinkliuką įsidėčiau į langą g.gif .
Atsakyti
KAžkur skaičiau, kad musės nemėgsta acto kvapo. Reikia nat kaitlentės užlašinti ir pakaitinti. Gal ir muselės jo nemėgsta. Bet tą turbūt reikia daryti prieš išeinant iš namų.
Atsakyti
Kazkada seniai seniai parazitus isnaikinom su spec. balta kreidele, niekas kitas taip nepadejo, kaip ji.
Atsakyti
sveikos,

man su tarakonais padeda kovoti irgi švirkštai, tik juos man veža iš Druskininkų, baltarusų turgaus. Nežinau kokius ten stotyse pardavinėja g.gif
Šį kartą tėvelis užpirko per daug (20 vnt., tiek nesunaudosiu), todėl kelis (tiksliau 4vnt.) norėčiau parduoti. Vadinasi "GEL dlia tarakanov i muravjev" (gelis nuo tarakonų ir skruzdelių). Švirkštas įpakuotas popierinėje pakuotėje (ant jos plytų siena pavaizduota ir tarakonai). 1 vnt.- 8Lt. (Kaunas, Šilainiai). Gal kas norėsit...
Atsakyti
Pas mus namuose atsalus orams atsirado tarakonu,atrodo ir tvarkingai gyvenam,bet neisivaizduoju is kur galejo rastis g.gif Tai gal kas zinote kaip juos isnaikinti,nors jie ir nesikandzioja,bet nelabai malonu nakti su jais susitikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2007 02 15, 04:08)
Pas mus namuose atsalus orams atsirado tarakonu,atrodo ir tvarkingai gyvenam,bet neisivaizduoju is kur galejo rastis g.gif Tai gal kas zinote kaip juos isnaikinti,nors jie ir nesikandzioja,bet nelabai malonu nakti su jais susitikti smile.gif

na jei gyvenat daugiabuty-nebus lengva,nes kai aukštu žemiau pas mane gyveno pijokėlis tai visko būdavo,bet papurškus"kobra"jų po truputį ima mažėt
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2007 02 15, 02:14)
na jei gyvenat daugiabuty-nebus lengva,nes kai aukštu žemiau pas mane gyveno pijokėlis tai visko būdavo,bet papurškus"kobra"jų po truputį ima mažėt

ne mes gyvenam dvieju aukstu name,pirmame gyvena tokia mociute,ji labai netvarkinga...
Atsakyti
Laba.
Labai geras būdas atsikratyti tarakonų:
Nusiperki buteliuką boro milteliu. Tada paimi puse pakelio varškės ir du virtus kiaušinio trynius. Padarai tešlą ir prisuki mažu kamuoliukų, burbuliukų.
Tuos burbuliukus sumeti ar padedi ten kur dažniausiai užtinkami tarakonai. Pvz. priešiukšledėžės, ventiliacijos angos, virtuvėj ant spintelių, spintelėse, vonioj, jeigu yra kambariuose. Ir palik juos ten, tik padėk juos taip , kad nepasiektu vaikai ar gyvuliukai.
Aš taip padariau prieš tris metus, tai iki šiol nei vieno tarakono namie. drinks_cheers.gif
Tik kokias pirmas pora savaičių lavonėlius rinkau. bigsmile.gif
Jei netyčia po kažkiek metų atsiras tarakonų atnaujink tuos burbuliukus ir viskas.
Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2003 08 14, 18:31)
mamos gal kam teko kovot su tarakonais, pasidalinkite patirtimi, labai prasau. pas mane bute ju iki kaklo ka be darau nieks nepadeda, nei boro rugstis, nei nameliai tarakonams, nei purskimo priemones.  :'( girdejau kad yra piestukai efektyvus tarakonams, bet niekur nerandu pirkti, gal kas zinot kur galima rasti arba kitu tu parazitu naikinimo priemoniu

ne visi nameliai efektyvus,bet mes pirkom ne pigius ir per kokius tris men ishnyko, nors visad kamavo mus tie kaimynai, jau pora metu ishnyke jie wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozinda @ 2007 02 17, 18:35)
Laba.
Labai geras būdas atsikratyti tarakonų:
Nusiperki buteliuką boro milteliu. Tada paimi puse pakelio varškės ir du virtus kiaušinio trynius. Padarai tešlą ir prisuki mažu kamuoliukų, burbuliukų.
Tuos burbuliukus sumeti ar padedi ten kur dažniausiai užtinkami tarakonai. Pvz. priešiukšledėžės, ventiliacijos  angos, virtuvėj ant spintelių, spintelėse, vonioj, jeigu yra kambariuose. Ir palik juos ten, tik padėk juos taip , kad nepasiektu vaikai ar gyvuliukai.
Aš taip padariau prieš tris metus, tai iki šiol nei vieno tarakono namie. drinks_cheers.gif 
Tik kokias pirmas pora savaičių lavonėlius rinkau. bigsmile.gif
Jei netyčia po kažkiek metų atsiras tarakonų atnaujink tuos burbuliukus ir viskas.
Sėkmės.

o is kur tos boro rugsties paimt?o tie burbuliukai nepradeda smirdet?kiek laiko juos laikyt?pas mane is kaimynes jie atkeliavo bet ji nepripazista,tai kiek zinau jei pas kaimyne ju nieks nenaikins tai ps mus naikink nenaikines vistiek bus
nusipirkom kazki geli maximoje,vyras privare ten kur ju matom daudiausia tai nakti tik kelis sutinku
Atsakyti
Tarakonams svirkstai "rubit zidan" gun_bandana.gif bash.gif fart.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif aggressive.gif . Tikrai galas visiems, priemone 100-taprocentine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Buna turgu kioskeliuose kur zvejybos reikmenys, buitine chemija thumb_yello.gif ok.gif
Atsakyti