Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsikratyti tarakonų ir kitų parazitų

QUOTE(Audrelija @ 2006 07 29, 11:21)
Stoties turguje Kaune , prie darzoviu tokia bobute pardavineja  ax.gif  jai nerasi sargo paklausk kur ji isikurusi

ok.gif ieškosim! Ačiū.
Atsakyti
Nepadėjo jokie nameliai,trobelės ,kiaušiniai,boro rūgrštys ir t.t.Kas gyvena Klaipėdoj, galiu pasakyt,kad prie vaiku pasaulio stovėdavo vyras ir jis prekiaudavo visokiom smulkmenom .Jis turėdavo,tik neprisimenu pavadinimo,bet ir kažkas rusiško,gal net tas pats apie kurį kalbat.Popierinė dežutė,panašiai dantų pastos dėžutės dydžio.Juodai raudonos spalvos,kažkoks vabaliukas pavaizduotas,gal nt tarakonas.O patys nuodai patalpinti, vienkartiniame 20ml. švirkšte.Nu buvo kaip stebuklas,tarakonų būdavo baisu, net į miegamąjį lysdavo.Phu,phu,phu neliko, gal jau kokius du metus nesusitinkam mad.gif mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandriuks: 29 liepos 2006 - 12:34
Man tai labai padeda piestukas, tiksliau kreidele biggrin.gif
apipaisau karta per puse metu, kai islenda ju, tada jau surankioju negyvus ir vel ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nes @ 2006 07 29, 13:23)
ok.gif ieškosim! Ačiū.

5lt pasiruosk -aisku brangu biggrin.gif bet uz tai keik dziovintu tarakonu turesit bigsmile.gif

ir patogus svirste nuodai tai nereik ranku teptis thumbup.gif
mes tai uz pilnusu pritepem ir kad netept girndu ir baldu ant popieriau pritepem nuodu ir pakisom po vonia, dujine saldytuvu ir pan smile.gif
Atsakyti
aš irgi girdėjau apie tuos švirkštus, kad jie labai veiksmingi, kažin, kur darjų būtų galima rast..
Atsakyti
QUOTE(sipsenele 24 @ 2006 08 01, 23:49)
aš irgi girdėjau apie tuos švirkštus, kad jie labai veiksmingi, kažin, kur darjų būtų galima rast..

Mes jau pabandėm, pirkom tame pačiame Stoties turguj. Efektyvumas yra, neepasakyčiau, kad 100 proc., bet jų akivaizdžiai sumažėjo. Dabar darysim virtuvėj remontą, tai tuo pačiu dar išjudinsim vietas, kur jie gyvena, ir profilaktiškai dar vieną švirkštą ištepsim. Tada bus matyt. Jei nepadės - kviesim dezinfekcinę verysad.gif
Atsakyti
Mes pries kelias dienas nusipirkom ta kreidele visu taip isgirta ir apipaisem visus namus, rezultatai matosi is karto, nes ryte jau nemazai lavonu tarakonu surinkau smile.gif Tik va domintu, kiek ta ispaisyta kreidele galioja, po kiek laiko ja reiketu nuplauti ir nauja ispiesti???
Taip pat, gal kuri Vilniuje rado kur tu boro milteliu nusipirkti, nes as apejau nemazai vaistiniu ir nieko g.gif
Atsakyti
mes praeita vasara darem remonta virtuvej ir lupom lenteles nes kaip pirkom buta tai buvo iskalta viskas, tai buvau pasiurpus o kaimynai snekejo kad ner pas tarakonu. nu nu pagalvojau tada. ispurskem tu nuodu bele kiek niekas nepadejo jau buvau gilioj depresijoj ir pykau ir verkiau ir dar biesas zino kas dares su manim. tada tevai suzinojo apie tuos svirkstus tai nulekem ir nusiprkom nu tai zinokit efekto nesitikejau tokio tai jau tikrai. ner ko noret kad per 2 dienas jie visi kojas pakratytu bet tfu tfu tfu po tu svirkstu nuodu jau metai laiko nebematau nei vieno tarakono namie aisku dabar dar viena nusipirkau profilaktikai nes gyvenam pirmam aukste o rudeneli jie megejai begt atgal i butus is rusiu.
o geriausias bairis buvo kai sutikau kaimyne kuri dievagojosi visada kad pas ja ner tarakonu tai sako" zinai pasakysiu tau pas mane dingo tarakonai" galvojau susileisiu. sake kad tie nuodai yra tokie kad tarakonas vienas uzsikrecia ir xar kitus uzkrecia tai va man tai tikrai patiko thumbup.gif
Atsakyti
gal skau kas susiduret su skruzdelemis,baisu nezinau kuo griebtis,help doh.gif
Atsakyti
nesizavekit dezinfekciniu kvietimu, nes esu kvietusi, deja, visu tarakonu vis tiek neisnaikino, po savaites jau kelis uzmusiau.
Atsakyti
sveikos,
norejau jusu pasiklaust gal zinot recepta nuo maistiniu kandziu ? doh.gif as ko tik nedariau, bet jie vistiek is kazkur atsiranda... verysad.gif ir nerandu as ju lizdo kas idomiausia... g.gif
Atsakyti
atsiprasau labai, kad neperskaiciau visu pasisakymu, bet neiskentusi ir as kisu savo trigrasi, situ bedu turejom ir mes (dekui "nuostabiems" kaimynams ne karta) ir mociute, ir draugai (pas juos siuksliu vamzdis bendras tai to dziaugsmo buna periodiskai, kadangi visi mazieji zmogaus draugai kaip lenku turistai vilniuje - po viena nevaiksto, todel tik pamacius viena iskart ciumpu stebuklingaji svirksteli, as nieko nereklamuoju ir nepersu, jis kainuoja - pigiau grybo 5 ar 6 litus, galima nusipirkti kalvariju turguje, bent mano tetis tai is baltarusijos parveza, tai lenkiuosi siai priemonei TIESIOGINE sio zodzio prasme, ten toks svirkstelis, nepamenu kaip vadinasi, veliau paziuresiu - pranesiupapilti reik kas kelis ar keliolika cm (ten viskas parasyta) ir laukti, o tada tik spek su siupeliu ju gretas retinti, vienu zodziu, kad beda pas mus buvo tokia, kad neimanoma buvo i virtuve vakare uzeiti, ijungi sviesa ir begi parukyt - kol pobnai tarakonai susiruos pasislepti, o dabar tfu tfu tfu daugiau nei metai - nei vieno, nei jaunikliu nei senikliu - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jei nerasit tos priemones kalvariju turguje (pas bobunes turetu but) tai rasykit man AZ, blogiausiu atveju paprasysiu tecio kad atveztu smile.gif
sekmes kovoje!
Atsakyti