Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsikratyti tarakonų ir kitų parazitų

Man jokie pieštukai nepadėjo. Vilniuje Kalvaryjų turguje pirkau iš Baltarusijos atvežta priemonę nuo tarakonu, ji tokiam švirkšte. Patepiau palei spinteles ir jau metai kaip draugu nėra. Parduotuvėse tokios priemonės nemačiau, turgui 5 lt kainuoja.
Atsakyti
man tai net siaubas paima apie tuos

t a r k o n u s
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2005 08 23, 13:12)
Kur jūs tos boro rūgšties randat? Apėjau visas aplinkines vaistines, tai vaistininkės tik galvas kraipo, tipo, "jau senai išimta iš apyvartos".

Atsitiktinai perskaiciau apie jusu problemas, visko neskaiciau, bet galiu is savo patirties pasakyti, kad vaistinese parduoda paprasciausius boro miltelius. Isbarstykit ju visur , ir spintelese ir pasieniais, kur tik imanoma ir palikite ramybeje. po savaites susluokite ir vel svieziu pribarstykite. Pabegs tie tarakonai visiems laikams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandi @ 2006 04 02, 21:37)
Atsitiktinai perskaiciau apie jusu problemas, visko neskaiciau, bet galiu is savo patirties pasakyti, kad vaistinese parduoda paprasciausius boro miltelius. Isbarstykit ju visur , ir spintelese ir pasieniais, kur tik imanoma ir palikite ramybeje. po savaites susluokite ir vel svieziu pribarstykite. Pabegs tie tarakonai visiems laikams  thumbup.gif

tai kad nėra vaistinėse tų boro miltelių schmoll.gif
Atsakyti
Mes niekaip negalejom ju isnaikinti. Pusbrolis parveze is ukrainos svirksta su tokia rusva tirsta mase. patepeme tas vietas kur ju daugiausia buvo. rytojaus diena suslaviau kruvele.Dabar ju nesimato visiskai. :super nuodas.
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2003 08 14, 17:31)
mamos gal kam teko kovot su tarakonais, pasidalinkite patirtimi, labai prasau. pas mane bute ju iki kaklo ka be darau nieks nepadeda, nei boro rugstis, nei nameliai tarakonams, nei purskimo priemones.  :'( girdejau kad yra piestukai efektyvus tarakonams, bet niekur nerandu pirkti, gal kas zinot kur galima rasti arba kitu tu parazitu naikinimo priemoniu

Geriausia priemonė tiems gyviams išnaikinti pieštukas"Mašanka" berods baltarusiškas turgui pas bobulytes Kalvarijų turgui perku ir išpašau visur.
Atsakyti
QUOTE(Rugegele @ 2006 04 07, 18:31)
Mes niekaip negalejom ju isnaikinti. Pusbrolis parveze is ukrainos svirksta su tokia rusva tirsta mase. patepeme tas vietas kur ju daugiausia buvo. rytojaus diena suslaviau kruvele.Dabar ju nesimato visiskai.  thumbup.gif nuodas.

Man irgi tik tie švirkštai padėjo, net pieštukas taip neveikė. Pirkau švirkštus Kaune, geležinkelio turguj po 5 Lt.
Atsakyti
Nusipirkau siandien toki savaitini moteriska zurnaliuka,ir cia uzskaiciau toki patarima - kepimo miltelius sumaisyti su cukraus pudra lygiomis dalimis ir pabarstyti tose vietose kur ju yra blink.gif na jeigu taip raso,galbut ir padeda...pabandyti verta mirksiukas.gif
Atsakyti
Ko tik neišbandėm tarakonams naikinti, ir iš baltarusių pirkdavom, bet dingdavo jie tik keletui mėnėsių ir pieštuku peišdavom. Jua norėjau, kad atvažiuotų išpurkšt, bet kaimynai nesutiko, tipo per brangu, tai vienai irgi neapsimokėjo.
O brangusis sugalvojo sutrinti tą kreidelę nuo tarakonų, ir į visus kampus, plyšelius po spintelėm papylė tualete, virtuvėj, išpiešė palubėm, aplink visus vamzdžius, kad net aš jau paskui bijojau į virtuvę įeit smile.gif Bet jau, pusę metų, kaip nėmačiau nei vieno tarakono, o pas kaimynus yra
Atsakyti
Sveiki. Gyvenu treciame aukste, o po manim yra kaimynas, tiksliau gyvas savartynas. skaiciau visus naikinimo budus, purskiau ir t.t niekas nepadeda nes is jo pastoviai eina pas mane, ka daryt? kas padetu efektyviausiai?
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 04 04, 01:20)
tai kad nėra vaistinėse tų boro miltelių schmoll.gif

Keista, kad vaistinese nera boro milteliu, gal jie vadinasi- boro rugsties milteliai. Dabar tiksliai nebeatsimenu, nes senai tarakonus issinaikinome, tik zinau, kad mama pries pusmeti pirko ir buvo, bet cia ne Vilniuje. Geresnes priemones nezinau. Jei zinot - per TV eina tokia laida-,,Svaros misija", tai jie irgi naikino tarakaskes su boro milteliais, tai tikriausiai yra gazkur pirkti? g.gif
Atsakyti
Boro milteliu gaut nesunku, bet kas is to kad su jais naikini o vistiek is kaimynu ateina tarakonai, tai ka daryt kad jie neateitu, boro rugstis cia nepades. Ka man daryt? patarkit verysad.gif
Atsakyti