Man jokie pieštukai nepadėjo. Vilniuje Kalvaryjų turguje pirkau iš Baltarusijos atvežta priemonę nuo tarakonu, ji tokiam švirkšte. Patepiau palei spinteles ir jau metai kaip draugu nėra. Parduotuvėse tokios priemonės nemačiau, turgui 5 lt kainuoja.
QUOTE(a79 @ 2005 08 23, 13:12)
Kur jūs tos boro rūgšties randat? Apėjau visas aplinkines vaistines, tai vaistininkės tik galvas kraipo, tipo, "jau senai išimta iš apyvartos".
Atsitiktinai perskaiciau apie jusu problemas, visko neskaiciau, bet galiu is savo patirties pasakyti, kad vaistinese parduoda paprasciausius boro miltelius. Isbarstykit ju visur , ir spintelese ir pasieniais, kur tik imanoma ir palikite ramybeje. po savaites susluokite ir vel svieziu pribarstykite. Pabegs tie tarakonai visiems laikams
QUOTE(Gandi @ 2006 04 02, 21:37)
Atsitiktinai perskaiciau apie jusu problemas, visko neskaiciau, bet galiu is savo patirties pasakyti, kad vaistinese parduoda paprasciausius boro miltelius. Isbarstykit ju visur , ir spintelese ir pasieniais, kur tik imanoma ir palikite ramybeje. po savaites susluokite ir vel svieziu pribarstykite. Pabegs tie tarakonai visiems laikams
tai kad nėra vaistinėse tų boro miltelių
QUOTE(toja @ 2003 08 14, 17:31)
mamos gal kam teko kovot su tarakonais, pasidalinkite patirtimi, labai prasau. pas mane bute ju iki kaklo ka be darau nieks nepadeda, nei boro rugstis, nei nameliai tarakonams, nei purskimo priemones. :'( girdejau kad yra piestukai efektyvus tarakonams, bet niekur nerandu pirkti, gal kas zinot kur galima rasti arba kitu tu parazitu naikinimo priemoniu
Geriausia priemonė tiems gyviams išnaikinti pieštukas"Mašanka" berods baltarusiškas turgui pas bobulytes Kalvarijų turgui perku ir išpašau visur.
QUOTE(Rugegele @ 2006 04 07, 18:31)
Mes niekaip negalejom ju isnaikinti. Pusbrolis parveze is ukrainos svirksta su tokia rusva tirsta mase. patepeme tas vietas kur ju daugiausia buvo. rytojaus diena suslaviau kruvele.Dabar ju nesimato visiskai. nuodas.
Man irgi tik tie švirkštai padėjo, net pieštukas taip neveikė. Pirkau švirkštus Kaune, geležinkelio turguj po 5 Lt.
Nusipirkau siandien toki savaitini moteriska zurnaliuka,ir cia uzskaiciau toki patarima - kepimo miltelius sumaisyti su cukraus pudra lygiomis dalimis ir pabarstyti tose vietose kur ju yra na jeigu taip raso,galbut ir padeda...pabandyti verta
Ko tik neišbandėm tarakonams naikinti, ir iš baltarusių pirkdavom, bet dingdavo jie tik keletui mėnėsių ir pieštuku peišdavom. Jua norėjau, kad atvažiuotų išpurkšt, bet kaimynai nesutiko, tipo per brangu, tai vienai irgi neapsimokėjo.
O brangusis sugalvojo sutrinti tą kreidelę nuo tarakonų, ir į visus kampus, plyšelius po spintelėm papylė tualete, virtuvėj, išpiešė palubėm, aplink visus vamzdžius, kad net aš jau paskui bijojau į virtuvę įeit Bet jau, pusę metų, kaip nėmačiau nei vieno tarakono, o pas kaimynus yra
O brangusis sugalvojo sutrinti tą kreidelę nuo tarakonų, ir į visus kampus, plyšelius po spintelėm papylė tualete, virtuvėj, išpiešė palubėm, aplink visus vamzdžius, kad net aš jau paskui bijojau į virtuvę įeit Bet jau, pusę metų, kaip nėmačiau nei vieno tarakono, o pas kaimynus yra
QUOTE(lukasta @ 2006 04 04, 01:20)
tai kad nėra vaistinėse tų boro miltelių
Keista, kad vaistinese nera boro milteliu, gal jie vadinasi- boro rugsties milteliai. Dabar tiksliai nebeatsimenu, nes senai tarakonus issinaikinome, tik zinau, kad mama pries pusmeti pirko ir buvo, bet cia ne Vilniuje. Geresnes priemones nezinau. Jei zinot - per TV eina tokia laida-,,Svaros misija", tai jie irgi naikino tarakaskes su boro milteliais, tai tikriausiai yra gazkur pirkti?