Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsikratyti tarakonų ir kitų parazitų

QUOTE(Karbynė @ 2005 08 16, 14:58)
Niu va...papasakosiu kaip sekėsi man ir ka bandžiau...nameliai - nulis, kreideles - sunku pasakyti, ga kiek ir apmažino, bet gal pas mus gyventojų per daug, taigi ne kaži koks rezultatas. Vėliau savaitgaliui isvažiavom ir palikom pripurkštą butą. Patys vos nenudusom, bet ...  cool.gif apie 10 tarakonų tragiškai žuvo, o visi kiti ir toliau linksminosi vonioj , virtuvėj ir kur papuolę....Atėjo vadinas atostogų metas... pridariau kiaušininių rutuliukų su boru ( tiesa čia prisiskaičius dar dėjau cukraus)...visur pridėliojau...tai vat pirma tais rutuliukais susidomėjo mažė blink.gif  blink.gif  blink.gif  , paskum dar pripurčkėm, susirinkom vaikus ir išvažiavom vasaroti pusantram mėnesiu...kartais atėjusi juos dar prapurkšdavo sesuo... Vat  g.gif Vakar grįžom... unsure.gif na pirma pastebėjome jų gyvenimo žymių šaldytuvo kameroje (jis buvo išjungtas), bet gyvų nesimatė  unsure.gif , po to daug smulkių pridvėsusių virtuvėj, bet taip pat nė vieno gyvo  rolleyes.gif Kadangi man bu vo nemieganaktis, tai blūdinau naktį ir po virtuvę ir po wc, be nė vieno gyvo (paprastai tose vietose naktį ju nepamatyti būdavo neįmanoma)..Tai vat...nežinau kas, bet padėjo bent tam kartui...tarakonų pas mus dabar nėra  schmoll.gif  ax.gif

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
as irgi kariauju su tais pabaisom, kol kas sekasi smile.gif
Atsakyti
Vakar besitvarkydama namuose ant grindu radau nudvesusi tarakona fear.gif Dabar nezinau, ar ji su baldais (mums naujus atveze) uzveze, ar as ji su batais (atsinesiai deze is darbo) parnesiau, ar man cia jau panikuot ir begt piestuku, purskikliu ir milteliu ph34r.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 08 16, 18:01)
Vakar besitvarkydama namuose ant grindu radau nudvesusi tarakona fear.gif  Dabar nezinau, ar ji su baldais (mums naujus atveze) uzveze, ar as ji su batais (atsinesiai deze is darbo) parnesiau, ar man cia jau panikuot ir begt piestuku, purskikliu ir milteliu  ph34r.gif  doh.gif

Jei tik viena ir ta pati negyva radai, tai gal dar nieko baisaus? g.gif Palauk kokia diena kita, jei nepamatysi ju daugiau, vadinasi, nereikia panikuoti smile.gif
Atsakyti
Man kreideles padejo, taciau tam reikia laiko.Mes bandem nepalikt kuo atsigert tiems bestijoms, taciau jie sugeba pasirodo net i geliu vazina ilipt ir kur dregme nuo paliejimo laizyt unsure.gif
Stipriausi nuodai jei jau randi ju lizda, Mortein. Iskart krenta. Purskiamas. Deja, kas pabega, tas lieka gyvas...

Atsakyti
Niu ir as siandien isviriau kiausinius, tuoj sumaisysiu su boru ir dar alaus ipilsiu, o tada ziuresim koks bus efektas. Niu ne duok Die jokiu rezultatu nebu. Nusisausiu, bo jau nervina mane ta perdetai gausi "draugija" sad.gif
Atsakyti
Kur jūs tos boro rūgšties randat? Apėjau visas aplinkines vaistines, tai vaistininkės tik galvas kraipo, tipo, "jau senai išimta iš apyvartos".
Atsakyti
Nebezinau ka su tom nelemtom skruzdelem daryt cry.gif Jau jau atrodo isnaikini ir vel ju pilna.. Tik atrandi koki sviezu ju lizda, sunaikini... ir vel kita ikuria... Gal kam pavyko laimet ta kova? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2005 08 23, 12:12)
Kur jūs tos boro rūgšties randat? Apėjau visas aplinkines vaistines, tai vaistininkės tik galvas kraipo, tipo, "jau senai išimta iš apyvartos".

Niu ir as seniai pirkau, tiesa sakant ji jau pas mane is galiojimo isejus, tai nzn ar veiks smile.gif O kura tau rasti, net nzn schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurat: 23 rugpjūčio 2005 - 13:57
PAgaliau radau nusipirkt boro rūgšties miltelių ir bandysiu gamint antitarakoninius delikatesus blink.gif Tik, vat klausimas, kaip su tais kiaušininiais rutuliukais - ar jie paskui per laiką nepašvinksta, ar juos reikia po kokio nors laiko surinkt? Nes, kartais užkišt lengva, o vat ištraukt - tai jau problema g.gif, jei pvz, kur už vamzdžių užkišiu ir paskui netyčia pamiršiu ar nebegalėsiu iškrapštyt lauk. Ar nepašvinks man visas butas? Nes pas mane dar ir nuo katės paslėpt reikia, o tai rasiu kurią dieną išridentus į vidurį aslos, o jau tada ir iki mažojo burnos nebetoli.
O gal užtektų boro miltukus su cukrum, ar cukraus pudra sumaišyt?
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2005 08 29, 22:45)
PAgaliau radau nusipirkt boro rūgšties miltelių ir bandysiu gamint antitarakoninius delikatesus  blink.gif Tik, vat klausimas, kaip su tais kiaušininiais rutuliukais - ar jie paskui per laiką nepašvinksta, ar juos reikia po kokio nors laiko surinkt? Nes, kartais užkišt lengva, o vat ištraukt - tai jau problema  g.gif, jei pvz, kur už vamzdžių užkišiu ir paskui netyčia pamiršiu ar nebegalėsiu iškrapštyt lauk. Ar nepašvinks man visas butas? Nes pas mane dar ir nuo katės paslėpt reikia, o tai rasiu kurią dieną išridentus į vidurį aslos, o jau tada ir iki mažojo burnos nebetoli.
O gal užtektų boro miltukus su cukrum, ar cukraus pudra sumaišyt?

Daryk rutuliukus mazesnius, tada jie sudzius ir nebus kam pasvinkt. mirksiukas.gif
Atsakyti
gavom dovanų virtuvės baldus, o prie jų "dovanėlę" - tarakonus kelis fear.gif įdomu jie greit dauginasi? g.gif užmušiau vieną, dar keli liko g.gif
Atsakyti
Pas mus kaimynai pasikeitė, tai rudieji vėl suaktyvėjo. Net nuodytojų paslaugos nepadėjo. Anksčiau gerai veikė MORTEIN aerozolis nuo tarakonų, bet dabar niekur neberandu jo pirkti - net universalaus (daug silpnesnio) vos poroj vietų mačiau. Gal kas žino, kur jo ieškoti?
Atsakyti