Nameliai labai geri! Tik gal kiek brangoki... O aš tai anksčiau visas grindjuostes ir palubes išbrėždavau tokiu kinietišku (būtent kinietišku, nes hieroglifais būdavo užrašyta) pieštuku - irgi labai ! O dabar jų nebematau. Anksčiau pirkdavau turguje. O dabar tie pieštukai tik rusiški... Aš net bendrabutyje savo kambaryje buvau šitaip išnaikinusi! Aplink visuose kambariuose būdavo, o maniškiame - ne!
mes tarakonu gavom kai tik atsikrauste nauji kaimynai virs musu ir kokius 5 metus visaip bandem atsikratyt. netgi tekdavo priverstiniu atostogu isvaziuot, kad juos kaip nors nutrucitume, nes namie nuo priemoniu smarve neispasakyta buvo. Po to turguj netycia uztikom piestukus tarakonams kinietiskus, tai tais piestukais isbraukem visur ribas: ant lubu, sienu, grindu... tarakonai kazkaip per tas linijas pereina ir mirsta. tai tie nabagai visa nakti krito nuo visur, kaip kokiam siaubo filme. bet nuo tos dienos jau 15 metu jokio tarakono nesu macius savo namuose.
Nezinau ,kaip vasara, bet ziema mes visus tarakaskus isvarem atidarinedami, bent jau visa nakti langus (geriausia per didziausius salcius), ar kur isvaziuodami palikdavom atvirus
Jaučiuos pralaimėjus karą su jais - puškalai, nameliai ir...jų šeimynos gausėjimas. Sakau, gal kas laimėjote. Pasidalinkit kuo vaišinote...
Na pradžiai įmetu ką tik gautą receptą:
isvirk 3 kiausinius, atskirk trynius, paimk pora virtu bulviu ir bonkute boro milteliu; Is siu ingredientu padaryk bendra tesla, tada suvoliok mazais rutuliukias ir isdeliok visur kur tie bestijos eina, skanaus
Dėkoju autorei..
Skanaus
Na pradžiai įmetu ką tik gautą receptą:
isvirk 3 kiausinius, atskirk trynius, paimk pora virtu bulviu ir bonkute boro milteliu; Is siu ingredientu padaryk bendra tesla, tada suvoliok mazais rutuliukias ir isdeliok visur kur tie bestijos eina, skanaus
Dėkoju autorei..
Skanaus
Aha, mano pazistamai siule imti kiausini, itrinti boro rugsties, ir svecius pavaisinti. Nu jie tai prisivalge. Bet arba ji per mazai boro rugsties jiems "pasiule", ar ka, bet tie tarakonai nepadvese, bet vaiktinejo visur tokie apsvaige, jiems viskas dzin buvo, tu sedi prie stalo, jis islenda, apsidairo, ir varo pasivaiksciot po virtuve, taip letaaaaaai leeeeeetaaaaaai... Tai pasijuokem, nudejom, o kita diena ji neiskente ir juos "pavaisino" "KOBRA": pripurske virtuvej, kur jie apsygyvene buvo, duris uzdare, kituose kambariuose pripurske - ir isdume prie juros savaitgaliui. Parvaziavusi paskambino, kad ateiciau pasiziuret - tie visi draugai ant grindu voliojosi, ir tiek ju buvo, kad ji su sepetuku ir samteliu rinko Vaizdelis
Nusipirkau tokius švirkštus su nuodais turguj po 5 Lt ir vieno užteko, kad dingtų
QUOTE(Aga @ 2005 04 24, 15:05)
Nusipirkau tokius švirkštus su nuodais turguj po 5 Lt ir vieno užteko, kad dingtų
Kas per svirkstai??? Smulkiau, prasom. Pas mus tarakonai atsiranda retai, ir mes juos "isprasom" su paprasciausiu piestuku nuo tarakonu pateplioje, bet dabar kraustysimes, tai nezinia, kaip ten naujoj vietoj seksis. Geriau buti is karto apsiginklavusiems
O peles tai puikiai gaudo lipnus popierius pelems. Pirma karta apie toki isgirdau, bet darbe taip per 1 nakti pagavom juo pelyte, nes i spastus kazkaip per 2 savaites nei desrytem, nei suriais nepriviliojom, o nuodu nenorejom, nes kur ji ten po to voliosis, supus dar...
Karbyne, augintinius - su savim kur nors porai dienu, nebutinai prie juros Bo jau namie nebent su dujokauke butum, kvapelis tragiskas
Tie nameliai ir pieštukai dzin jiems buvo. Yra tokie švirkštai su nuodais, jį palaikai po karštu vandeniu, ir po mažą tokį trupiniuką visur pridėlioji kaip ir nuodų, po spintelėm, po vonia ir t.t. Nu mano tai dingo per porą dienų visi tie šlykštūnai , nors nemažai buvo O pirkau Kaune geležinkelio turguje, kažkur tarp daržovių pardavėjų, moteriškė pardavinėjo dar tokias plastiko servetėlės - padėkliukus ir tuos švirkštus. Man jo užteko vieno.
QUOTE(Karbynė @ 2005 04 24, 15:37)
Susidomėjau ir aš tais švirkštais. Reiks bandyt paieškot
Jeetau, kaip baisu. Užaugau nebijodama nei vorų, nei sliekų, nei varlių, o su tais parazitais savo namuos augdama nesusidūriau. Dabar matyt atsiimu savo tarakonų dozę.
Jeetau, kaip baisu. Užaugau nebijodama nei vorų, nei sliekų, nei varlių, o su tais parazitais savo namuos augdama nesusidūriau. Dabar matyt atsiimu savo tarakonų dozę.
Karbyne, tikiuosi, cia ne pas save namie fotkinai?! O tai kazkaip tavo "doze" labai koncentruota... brr...