QUOTE(Uogiux @ 2008 07 20, 20:19)
Aciu, Ugniuke uz naujos temeles sukurima
Sakai, bandyt pries O

Viska isbandyciau, kad tik

sulaukciau
Papildyta:
Gal dar kokiu budu yra norint issiskaiciuoti mergyte?
Kazkada, kai man buvo nelabai svarbu ka as darau, buvau nuejusi pas du "burtininkus" kurie abu man pasake, kad dukra laukia manes pakvieciant, dabar taip ne uz ka nedaryciau ir esu grieztai pries panasius burtininkus, burimus, horoskopus ir pan. okultinius dalykus, bet tada buvo taip kaip buvo, ir tas prakeiktas isitikinimas, kad susilauksiu mergytes, mane labai neramina, o kas jei berniukas?
Papildyta:
Mergickos, padekit su skaiciavimais, skaiciau Jusu temele nuo pat pradziu, bet nesuprantu

Niekada neskaiciavau ir nieko nematavau, todel net nezinau nuo pradet

. Tarp mano vaikinuku lygiai 5 m. ir 2 men.
Prieš O būtinai

Rytoj naujoj temoj surašysiu, ką mes jau esam visos čia išsiaiškinę, kas, nors ir nedideliu procentu, bet labiau lemia mergytę
QUOTE(Akutore @ 2008 07 20, 22:04)
Oj, kokia faina tema. Labai aktuali mums. Turim trys sunelius ir dukryte. Norim dar vienos mergaites, nes nuobodziauja mazoji. Planuojam jau du menesius, bet ka...Vis neuzkimba
Sveika

Manau, nuostabu, kad jau turite vieną mergytę

Kaip tik jūs galėtumėte mums papasakoti, kaip po trijų berniukų susilaukėte mergytės
Turi svajonę? Bėk link jos! Nesigauna? Eik pas ją! Ir vėl nesigauna? Šliaužk link jos! Ir nepasiduok tol, kol svajonė nebus ranka pasiekiama...