Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

QUOTE(mam Larson @ 2008 07 17, 15:56)
Sveiki,
Manau,kad ir as priklausau jusu bureliui  4u.gif  nes turiu 2 berniukus ir jau kuri laika bandom prisikviest gandriuka su sesyte  blush2.gif
Bus malonu su jumis dalintis patarimais  4u.gif

sveika prisijungusi, žinoma čia planuoti bus smagiau, stengsimės palaikyti morališkai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 07 17, 12:12)
niu ka eisim pirkt nakvisu  blush2.gif aciukas tau  blush2.gif

zinau, kad nakvisu aliejus labai gerai visam moters organizmui ir plaukams ir nagams ir odai ir krutinei ir mmm, man visad ir mamologas ir ginekologe israsydavo ju dar senais laikais, dabar tai pati perkuos, nes pas juos jau senai nebuvus...
Atsakyti
QUOTE(mam Larson @ 2008 07 17, 15:56)
Sveiki,
Manau,kad ir as priklausau jusu bureliui  4u.gif  nes turiu 2 berniukus ir jau kuri laika bandom prisikviest gandriuka su sesyte  blush2.gif
Bus malonu su jumis dalintis patarimais  4u.gif

sveikute 4u.gif sveikinam prisijungus prie musu thumbup.gif
niu pasakok kaip gi ja planuojat kuo galesim tuo padesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 17, 16:43)
sveika prisijungusi, žinoma čia planuoti bus smagiau, stengsimės palaikyti morališkai  4u.gif

QUOTE(MALUMA @ 2008 07 18, 13:13)
sveikute  4u.gif  sveikinam prisijungus  prie musu  thumbup.gif
niu pasakok kaip gi ja planuojat kuo galesim tuo padesim  mirksiukas.gif

Aciu uz silta priemima 4u.gif 4u.gif

Planuoju tik pagal O blush2.gif Iseina man tik 4 dieneles iki O ilgiausiai doh.gif labai jau pas mania O ankstyva doh.gif
Kai planavom antra vaikeli, darem viskas isskirus planavima pagal O ax.gif o si karta nieko nedarom,tik bandom kiek imanoma toliau iki O ax.gif

Kaskur esu skaicius,kad spermiukai Y islieka gyvybingi tik 72 val g.gif Kazi ,ar tai gali buti tiesa? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mam Larson: 18 liepos 2008 - 13:31
QUOTE(mam Larson @ 2008 07 18, 14:27)
Aciu uz silta priemima  4u.gif  4u.gif

Planuoju tik pagal O  blush2.gif Iseina man tik 4 dieneles iki O ilgiausiai  doh.gif  labai jau pas mania O ankstyva  doh.gif
Kai planavom antra vaikeli, darem viskas isskirus planavima pagal O  ax.gif  o si karta nieko nedarom,tik bandom kiek imanoma toliau iki O  ax.gif

Kaskur esu skaicius,kad spermiukai Y islieka gyvybingi tik 72 val  g.gif Kazi ,ar tai gali buti tiesa?  g.gif

o tavo ciklas reguliarus g.gif ar zinai kad reik gamint leliu ryte ir be orgazmo blush2.gif
beje jau 10 men bandai gaudyt lelyte g.gif gal reiktu maziau dienu iki ovuliac. bet su rugstele biskuti blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 07 18, 15:11)
o tavo ciklas reguliarus  g.gif ar zinai kad reik gamint leliu ryte ir be orgazmo  blush2.gif
beje jau 10 men bandai gaudyt lelyte  g.gif  gal reiktu maziau dienu iki ovuliac. bet su rugstele biskuti  blush2.gif  mirksiukas.gif

g.gif Niu kaip ir reguliatus 21-24 d.
Kaskaip bijau as arciau O blush2.gif doh.gif Nors gal ir kita cikla surizikuosim ax.gif Nes si cikla, manau, O jau nesulauksiu verysad.gif

Tiesa,kaip ten ta rugstele pagamint g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, prisistatau - aš su kate Pupa taipogi vienintelės moteriškės namuose, visi kiti - vyriukai mirksiukas.gif Dabar gaudom svajonių mergytę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 07 19, 17:15)
Sveikos, prisistatau - aš su kate Pupa taipogi vienintelės moteriškės namuose, visi kiti - vyriukai  mirksiukas.gif  Dabar gaudom svajonių mergytę  wub.gif

SVEIKA PRISIJUNGUS thumbup.gif NIU PASAKOK KAIP GAUDOT AR PIRMI MAZIAI PLANUOTI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 07 19, 17:16)
SVEIKA PRISIJUNGUS  thumbup.gif  NIU PASAKOK KAIP GAUDOT AR PIRMI MAZIAI PLANUOTI  mirksiukas.gif

Pirmas kaip visada neplanuotas, bet lauktas netyčiukas lotuliukas.gif ir taip netyčiukui jau greitai 16 m. , antras planuotas ir lauktas, o trečias lelius (taip ir norisi pasakyti: - lėlytė wub.gif ) planuotas, sapnuotas ir labai laukiamas. Nežinau kaip ir gaudyt g.gif , gal sakau, ką nors skaičiuoti reikėtų ar dar kokių dalykėlių išsigalvot, bet aš tikiu, kad mus pasirenka vaikai, o ne mes juos, todėl ir viliuosi, kad mane pasirinks lialytė wub.gif

Bet jau tave Maluma doh.gif tiesiog vaikinai atakavo lotuliukas.gif Kaip toliau planuojat? Iki pergalės, t.y lėlytės ar nebesiryšit?

Ogi žiūriu - lengvai nepasiduosit thumbup.gif , man tai paskutinis pasispardymas, nes man jau 35 verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 19 liepos 2008 - 17:49
QUOTE(Uogiux @ 2008 07 19, 18:42)
Pirmas kaip visada neplanuotas, bet lauktas netyčiukas  lotuliukas.gif  ir taip netyčiukui jau greitai 16 m. , antras planuotas ir lauktas, o trečias lelius (taip ir norisi pasakyti: - lėlytė  wub.gif ) planuotas, sapnuotas ir labai laukiamas. Nežinau kaip ir gaudyt  g.gif , gal sakau, ką nors skaičiuoti reikėtų ar dar kokių dalykėlių išsigalvot, bet aš tikiu, kad mus pasirenka vaikai, o ne mes juos, todėl ir viliuosi, kad mane pasirinks lialytė  wub.gif

Bet jau tave Maluma  doh.gif  tiesiog vaikinai atakavo  lotuliukas.gif Kaip toliau planuojat? Iki pergalės, t.y lėlytės ar nebesiryšit?

Ogi žiūriu - lengvai nepasiduosit  thumbup.gif , man tai paskutinis pasispardymas, nes man jau 35  verysad.gif

niekada nesakyk niekada blush2.gif
o koks tavo ciklas g.gif
Atsakyti
anglistes isverskit sakinuka VAT and delivery charges will be based on delivery to blush2.gif g.gif
Atsakyti
stai ka radau ciklui blush2.gif ei sutrinka mėnesinių ciklas, jis tampa nereguliarus, skausmingas, liepžiedžių arbata padės jį sureguliuoti. Moterims po 45 metų naudinga sykį per pusmetį po mėnesį kas rytą išgerti po stiklinę liepžiedžių arbatos - ir klimakso pasekmės bus nebaisios. Jis prasidės kur kas vėliau nei kitoms bendraamžėms ir bus neskausmingas, be kraujoplūdžio. Užplikykite 1 arb. šaukštelį liepžiedžių stikline verdančio vandens.
Atsakyti