Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

QUOTE(Karkaselis 223 @ 2008 07 16, 14:19)
As tai tikiu literatūra, kad vyriski spermotozoidai neisgyvena ilgiau kaip 2 paru. Todel sunku patiket, kad berniukas gavosi 4 dienas iki O. Paprasciausiai manau, kad  yra netiksliai nustatoma O, arba dominuoja tik Y. Tai ir maza tikimybe, kad bus mergaite.

Be to teigiamas OT testas nereiskia, kad jau prasidejo O. Pagal instrukcija jos tiketina laukti anksciausiai kaip uz 24 val.  Tai isvada, jei padarei pries 2 dienas iki  teigiamo OT. Tai iseina, kad skaiciuot reikia jau ne 2 dienas , bet maziausiai 3. todel ir tiketina , kad Y neisgyveno. Si teorija manau tikrai teisinga.  O, kad tik berniukai gaunasi tik per O tai netikiu. Na gal sansai siek tiek didesni.

savo ovuliacija tiksliai buvau nustacius ta menesi [pirkau ovuliac. juosteles matavau bt ir duomenis i fertili bei kitas programas vedziau ir visos parode ta pati mirksiukas.gif be to jauciau ovuliacija [taigi mylejausi pirmadienio vakara o o vuliacija 100 procentu ivyko ketvirtadieni apie pietus mirksiukas.gif
kad x nera abejoju[labai mazai kam buna kad tik vienos lyties gali turet blush2.gif tiesiog labai stiprus y blush2.gif tad ir manau jei iseitu pradet 6 dienos iki ovuliac. ir dar patarimukais pasinaudot gal ir pavyktu blush2.gif
tik tuomet jokio tikslo ovuliac. juosteles pirkt vistiek jos nieko nerodys lotuliukas.gif tiesiog rei DIEVULIO PRASYT blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
na dar neteko girdeti,nei skaityti,kad sperma 6d isliktu gyvybinga,ovuliacijos nepasieks blink.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzeri: 16 liepos 2008 - 20:05
Sveikos 4u.gif
sekmes bandancioms, as vis uzsuku paskaityti kaip jums sekasi, sekmes 4u.gif mirksiukas.gif
QUOTE(Dzeri @ 2008 07 16, 20:04)

koks prasmingas komentaras lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 07 16, 20:19)
na dar neteko girdeti,nei skaityti,kad sperma 6d isliktu gyvybinga,ovuliacijos nepasieks blink.gif

Yra kelios merginos čia rašiusios, kad pastojo 6 dienos iki O. Viena turi mergyrę, o kita dabar nėštukė nestuke.gif - Baltike, labai laukiam jos naujienų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 07 16, 20:19)

atrodo kad tu i i 6 dienas iki vaisingu dienu pradzios g.gif tuomet su vaisingom dienom istikruju ilgas laikas g.gif
tai kaip nustatyt tas dienas kai ciklas kvailioja blush2.gif si menesi ovuliac. man 11 dieno po mms doh.gif doh.gif [o siaip ciklo ilgis apie 50-60 dienu doh.gif tai sakes visai susipainiojau verysad.gif sakau gal yr kokiu vaistu susitvarkyt ir suvienodin t ovuliac g.gif
o siaip elitarai saunu kad esi musu tarpe blush2.gif papasakok viska apie savo princese blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 07 16, 19:19)

labai daug literaturos yra inete apie tai, o dar skaiciau vienam psl, kad iki 9d islieka gyvybinga? g.gif g.gif g.gif
gal kas baby plan veda savo O? idomu, kodel pas mane, kai tik ateina mmm, raso "programa nusimuse" tai gal del to, kad mmm anksciau ateina? jau taip 4men vyksta..
Atsakyti
manau kiekvienasorganizmas yra individualus,jei ciklas labai nereguliarus,siulyciau reguliuotis su gydytojo pagalba.yra nnnnnnnnnn priemoniu,vaistu turiu mintyje,na o apie spermos gyvybinguma mane jau juokas ima nuo tu 6d,o ka jau apie visas 9kalbeti,tai iskart po menesiniu pasimylekit su vyrais ir busit po10d nescios. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 07 17, 10:53)
labai daug literaturos yra inete apie tai, o dar skaiciau vienam psl, kad iki 9d islieka gyvybinga?  g.gif  g.gif  g.gif
gal kas baby plan veda savo O? idomu, kodel pas mane, kai tik ateina mmm, raso "programa nusimuse" tai gal del to, kad mmm anksciau ateina? jau taip 4men vyksta..

mergytes kuri cia raset kad papigiai galima ovuliaciniu juosteliu nusipirkt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(elitarai @ 2008 07 17, 12:32)
manau kiekvienasorganizmas yra individualus,jei ciklas labai nereguliarus,siulyciau reguliuotis su gydytojo pagalba.yra nnnnnnnnnn priemoniu,vaistu turiu mintyje,na o apie spermos gyvybinguma mane jau juokas ima nuo tu 6d,o ka jau apie visas 9kalbeti,tai iskart po menesiniu pasimylekit su vyrais ir busit po10d nescios. biggrin.gif

bet juk kitos ir per mms tampa nescios blush2.gif
beje gal zinot ar yra be kontraceptiku kokiu augaliniu ciklui reguliuot preparatu blush2.gif [niu nenoriu pas gine eiti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 07 17, 10:25)
sakau gal yr kokiu vaistu susitvarkyt ir suvienodin t ovuliac  g.gif

aš gėriau nakvišas, prieš tai ciklai buvo 25-38-49-27 ir visaip kaip kitaip, pradėjus gerti po kelių mėn man pusę metų buvo 30-31 diena, paskiau nustojau,praėjus beveik metams, ir vėl 3 ciklai buvo po 40-41 dieną, nežinau ar sutapimas ar ne,ar čia nuo nervų taip. dabar vėl geriu, ovuliaciją juatau ir bt rodo ansktyvąč, tikiuos, kad vėl sugrįžo ciklas į 30 dienų.
tad gali pagert nakvišas arba kol dar neplanuojat, KT, susireguliuosi ciklą per kelis mėn. gal pusmetį, ir paskiau mesi, kai jau planuosit g.gif

QUOTE(MALUMA @ 2008 07 17, 12:44)
mergytes kuri cia raset kad papigiai galima ovuliaciniu juosteliu nusipirkt  blush2.gif

aš rašiau, kad per ebay skantis gaunas nuo 0,76 iki 1 lt už juostelę, kai tuo tarpu vaistinėje kainuoja 6-7 lt/juostelė.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 07 17, 12:53)
aš gėriau nakvišas, prieš tai ciklai buvo 25-38-49-27 ir visaip kaip kitaip, pradėjus gerti po kelių mėn man pusę metų buvo 30-31 diena, paskiau nustojau,praėjus beveik metams, ir vėl 3 ciklai buvo po 40-41 dieną, nežinau ar sutapimas ar ne,ar čia nuo nervų taip. dabar vėl geriu, ovuliaciją juatau ir bt rodo ansktyvąč, tikiuos, kad vėl sugrįžo ciklas į 30 dienų.
tad gali pagert nakvišas arba kol dar neplanuojat, KT, susireguliuosi ciklą per kelis mėn. gal pusmetį, ir paskiau mesi, kai jau planuosit  g.gif
aš rašiau, kad per ebay skantis gaunas nuo 0,76 iki 1 lt už juostelę, kai tuo tarpu vaistinėje kainuoja 6-7 lt/juostelė.

niu ka eisim pirkt nakvisu blush2.gif aciukas tau blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
Manau,kad ir as priklausau jusu bureliui 4u.gif nes turiu 2 berniukus ir jau kuri laika bandom prisikviest gandriuka su sesyte blush2.gif
Bus malonu su jumis dalintis patarimais 4u.gif
Atsakyti