Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 09, 20:02)
na vis tiek yra keli mėn kada yra abiems lyginiai skaičiukai  g.gif

1 savaite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2008 04 09, 20:16)

tą savaitę reik pasiraitot rankoves ir ne tik, ir darbuotis darbuotis smileysex.gif , nu bet ale pataikyk man taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 04 09, 12:59)
babyplana nes man rusiskai lengviau  blush2.gif  bet kai matau ovuliacija[1 kart parode nes nesenai sirgt pradejau]  blush2.gif  tai svajones arciau atrodo  blush2.gif  beje mergaites ovuliacijos testai mums netinka nes as juos isbandziau bet per velai parode [berniuks isejo  blush2.gif

Aišku smile.gif na aš abiejuose vedu, kol kas tik dėl savęs, kai jau planuosim(na mano atveju nebūtinai mergaitę, bet ką wub.gif ), gal bus kas aiškiau, nors grafikais negalima pasitikėti 99 proc irgi. nes įtakoja daug kas - blogas miegas, nervai, alkoholis ar pan. dalykai . aš pvz. šį mėn įsitikinus beveik 99,99 procc. kada man buvo oo, nes visi pojūčiai, gelivės ir visa kita, bet bt daug nepakrito, tai ir nežinau, bet linkusi tikėti savimi.

QUOTE(MALUMA @ 2008 04 09, 20:11)
bet bandysiu 7 dienas iki ovuliac  blush2.gif

o žiūrėk, vyro spermiukus tyrėt? kiek yra A ir B, kiek tų greitųjų? nes jei jų mažiau, ar savaitė nebus per ilgai? nes turi būt ir pas tave gleivės atitinkamos ir spermiukai greiti.

o tu preseed bandžius? nebent šitą dar panaudot kai jau ta savaitė, kad ta terpė gera būtų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 09 balandžio 2008 - 21:39
QUOTE(grange @ 2008 04 09, 22:38)
o tu preseed bandžius? nebent šitą dar panaudot kai jau ta savaitė, kad ta terpė gera būtų  rolleyes.gif

o kas cia per daiktas? rolleyes.gif paaiskink placiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2008 04 09, 23:18)
o kas cia per daiktas? rolleyes.gif  paaiskink placiau mirksiukas.gif

va čia galima pasiskaityti mirksiukas.gif

aš nesu šiaip naudojus nes nebuvo butinybės, bet vieniems patinka, kitiems ne, čia vėl individualu
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 04 09, 20:11)
nezinau mergytes kiek cia tiesos bet man dasugelis sake  kai antro sulaukiau 3,7 men buvo kad paskubejau reikejo 4 metu palaukt o kai si planavau antram 6 buvo o dickiui 9 ir 11 menesiu tad pora menesiu vel apsiziuoplinau  blush2.gif .nepykit uz klaidas nes neziuriu ka rasau[maziu dazniausiqai laikau  blush2.gif
taigi kai gimsta reik ziuret kadlyginis butu  blush2.gif as ir turiu tik 3 menesius kad visiem 3 lyginis butu bet bandysiu 7 dienas iki ovuliac  blush2.gif

Aš tai manau, kad tie lyginiai ar nelyginiai metai tarp vaikų visi neturi nieko bendro schmoll.gif
Tarp manęs ir brolio yra 3,9 metų ax.gif tarp mano mamos ir jos brolio 5,1 metų g.gif
Atsakyti
Maluma, tai jeigu mano maziui dabar 5 men, o dickiui, tuoj bus sesi menesiai, tai kada as galiu planuoti? g.gif Tik tada kai maziukiui bus du metai? Labai jau ilgai laukti verysad.gif O lyg noreciau ir greiciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moncep1 @ 2008 04 10, 09:14)
Maluma, tai jeigu mano maziui dabar 5 men, o dickiui, tuoj bus sesi menesiai, tai kada as galiu planuoti? g.gif Tik tada kai maziukiui bus du metai? Labai jau ilgai laukti  verysad.gif O lyg noreciau ir greiciau wub.gif

Aš tai tikrai nepatarčiau į tai kreipti dėmesį ax.gif
Juk pažiūrėk į mamų profilius, dauguma rašo, kokios lyties vaikučiai ir kada gimę, pilna pavyzdžių, kiek nelyginių amžiaus skirtumų tarp vaikų ir skirtingos lytys mirksiukas.gif

Atsakyti
su tais lyginiais, nelyginiais tai tikrai nesamone, nes aplink daug pavyzdziu kur tikrai nesutampa schmoll.gif
Atsakyti
Vilma, o tau ziuriu turbut sutaps, kad lyginiai metai tarp vaiku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 09, 23:31)
va čia galima pasiskaityti   mirksiukas.gif

aš nesu šiaip naudojus nes nebuvo butinybės, bet vieniems patinka, kitiems ne, čia vėl individualu

sveikutes blush2.gif
tas presed[ar kaip ten]tai tas pat kas testai ovuliuacijai nustatyt bet jie parodo max 48 val iki ovuliac.[2 dienos o mums per velu blush2.gif
del lyginiu nelyginiu kiek as skaiciavau[net superbabai sakiau kad bus berniuks] tai 90 proc. sutampa su lyginiais blush2.gif kita vertus jei buciau uztikrinta ruskiu neprasyciau skaiciuot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 04 10, 09:16)
del lyginiu nelyginiu kiek as skaiciavau[net superbabai sakiau kad bus berniuks] tai 90 proc. sutampa su lyginiais  blush2.gif  kita vertus jei buciau uztikrinta ruskiu neprasyciau skaiciuot  schmoll.gif

tai tada ir man vel bernas? lotuliukas.gif
as su broliu 1,5 metu skirtumu, tai nesutampa ir aplink daug pvz kai nesutampa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vilma*: 10 balandžio 2008 - 09:20