Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

QUOTE(MALUMA @ 2008 04 09, 11:10)
niu labai tikimes kad visgi tau pavyko  thumbup.gif
beje mergytes kurios nemokat suvest temperaturos siuskit duomenis cia o as suvesiu ir zinosit data  mirksiukas.gif

dar nesu gyvenime to darius, reiks pamėginti ax.gif , nors aš tai tikrai kol kas neplanuoju doh.gif , bet kas ten žino, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 04 09, 11:10)
beje mergytes kurios nemokat suvest temperaturos siuskit duomenis cia o as suvesiu ir zinosit data  mirksiukas.gif

o tu čia fertilitį turi omeny (ar babyplaną) ar dar ką žinai?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 09, 11:36)
o tu čia fertilitį turi omeny (ar babyplaną) ar dar ką žinai?

babyplana nes man rusiskai lengviau blush2.gif bet kai matau ovuliacija[1 kart parode nes nesenai sirgt pradejau] blush2.gif tai svajones arciau atrodo blush2.gif beje mergaites ovuliacijos testai mums netinka nes as juos isbandziau bet per velai parode [berniuks isejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 09, 09:19)
1.dar nesu gyvenime to darius, reiks pamėginti  ax.gif
2. nors aš tai tikrai kol kas neplanuoju  doh.gif , bet kas ten žino,  ax.gif

1.aš ir nesu darius,ale ir net nežinočiau nuo ko daba pradėti tongue.gif blush2.gif
2.aš jau pagalvoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2008 04 09, 13:22)
1.aš ir nesu darius,ale ir net nežinočiau nuo ko daba pradėti tongue.gif  blush2.gif
2.aš jau pagalvoju rolleyes.gif

puiku kad jau mastai thumbup.gif tad issamiau kiek maziam metuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 04 09, 12:53)
tad issamiau kiek maziam metuku  blush2.gif

nebetokie jau ir mažiai unsure.gif vyresnėlis dešimties,mažylis be mėnesio keturių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2008 04 09, 16:32)
nebetokie jau ir mažiai  unsure.gif vyresnėlis dešimties,mažylis be mėnesio keturių  ax.gif

Pats laikas treciam,o tiksliau treciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2008 04 09, 16:32)
nebetokie jau ir mažiai  unsure.gif vyresnėlis dešimties,mažylis be mėnesio keturių  ax.gif

tikrai pats tass mirksiukas.gif tau reik paskaiciuot paciai kad kai pagimdysi vienam ir kitam butu lyginis skaicius [4 ir 10 metu arba po to 12 ir 6 nes kitaip negarantuoju kad pavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 04 09, 16:10)
tikrai pats tass  mirksiukas.gif tau reik paskaiciuot paciai kad kai pagimdysi vienam ir kitam butu lyginis skaicius [4 ir 10 metu arba po to 12 ir 6 nes kitaip negarantuoju kad pavyks  g.gif

ar kaip pagimdysiu,ar kada pastosiu,kad tiek vaikams būtų metų??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 04 09, 18:10)
tikrai pats tass  mirksiukas.gif tau reik paskaiciuot paciai kad kai pagimdysi vienam ir kitam butu lyginis skaicius [4 ir 10 metu arba po to 12 ir 6 nes kitaip negarantuoju kad pavyks  g.gif

Bet pvz.tarp mano vaiku 3 metai skirtumas,tai abieju lyginiu skaiciu tikrai nebus niekada schmoll.gif Uz tai as ta teorija netikiu schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2008 04 09, 18:44)
Bet pvz.tarp mano vaiku 3 metai skirtumas,tai abieju lyginiu skaiciu tikrai nebus niekada schmoll.gif Uz tai as ta teorija netikiu schmoll.gif  tongue.gif

na vis tiek yra keli mėn kada yra abiems lyginiai skaičiukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 09, 20:02)
na vis tiek yra keli mėn kada yra abiems lyginiai skaičiukai  g.gif

nezinau mergytes kiek cia tiesos bet man dasugelis sake kai antro sulaukiau 3,7 men buvo kad paskubejau reikejo 4 metu palaukt o kai si planavau antram 6 buvo o dickiui 9 ir 11 menesiu tad pora menesiu vel apsiziuoplinau blush2.gif .nepykit uz klaidas nes neziuriu ka rasau[maziu dazniausiqai laikau blush2.gif
taigi kai gimsta reik ziuret kadlyginis butu blush2.gif as ir turiu tik 3 menesius kad visiem 3 lyginis butu bet bandysiu 7 dienas iki ovuliac blush2.gif
Atsakyti