[quote=strazdaniux,2009 02 14, 04:51]
O cia tas bangavimas nera nertas aplink kvadraciuka(pries susiunant) i kekviena aki o kokius 3 stulpelius su uzmetimu? tada turetu garbanotis, arba kokios trys eiles i viena ant kitos, ineriant taippat po kokias 3 akeles i kekviena, o susiust tik po to... bent jau taip atrodo pagal vezliuko skrybelyte. pabandyk ir taip ir taip man jis ir patiko, bet man rods as kantrybes netureciau, as gaminu pagal vienos mamytes imesta chemute, kur pledukas atrodo is mazu gelyciu isnertas jau 3 podruzkem suvariau iv spalvu labai graziai atrodo. o ir nert nenuobodu
vat imesiu ir kampeli is arciau ir chemute
man irgi atrodo kad garbanelem apnert reikia pries susiunant tuos kvadraciukus o neriasi tai labai greitai, tik man atrodo kad pledukas biski toks sunkokas ir kietokas gausis nors stengiuosi kietai nenert, bet...ka gi, ta pabaigus imsiuos kito, strazdaniuko ideto, labai fainutis ir lengvutis atrodo, o is kokiu siulu beje geriausia nert?
QUOTE(boruzzze @ 2009 02 04, 19:08)
niu ir as neiskentus ir pamacius pleduka su meskuciais negalejau susialaikyti ir savajai nuneriau kas idomiausia, kad tai sumasciau tik i nestumo pabaiga, ir vis norejau, kad kol jo visikai neuzbaigsiu, tol nenoreciau gimdyti.. ir ka gi - buvau pritrukus juosteliu kaspineliams, tai viena pirmadieni vykau parde ju nusirpirkti.. grizusi uzbaigiau galutinai darbuka, nusifotkinau, o jau sekancia diena, t.y. antradieni isvykau pasitikti lialytes matyt ir ji lauke, kol pabaigsiu
Super
QUOTE(astulia @ 2009 03 07, 21:05)
noriu pasirodyt ir aš jau su savo pleduku
ogo, koks didziulis labai grazu
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 07, 20:42)
ogo, koks didziulis labai grazu
ačiū nėra jis toks ir didelis kaip atrodo
QUOTE(astulia @ 2009 03 07, 21:05)
Nu labai gražu aš irgi tokiu pat raštu narplioju tik geltonai žalią čia žemais stulpeliais ar su užmetimu nerta? nes aš neriu su užmetimu tai gaunasi mažiau banguotas
Meshkomanija
kiek gražių darbelių vienu metu užderėjo
aš irgi nėriau su vienu užmetimu, bet gal tas banguotumas skiriasi tik nuo nėrimo manieros ar vąšelio nes aš pagal visas instrukcijas nėriau gausi būtinai pasirodyt, kai baigsi
gražus pledukas o kokių matmenų gavosi taviškis?
QUOTE(Carevna @ 2009 03 08, 11:04)
Nu labai gražu aš irgi tokiu pat raštu narplioju tik geltonai žalią čia žemais stulpeliais ar su užmetimu nerta? nes aš neriu su užmetimu tai gaunasi mažiau banguotas
aš irgi nėriau su vienu užmetimu, bet gal tas banguotumas skiriasi tik nuo nėrimo manieros ar vąšelio nes aš pagal visas instrukcijas nėriau gausi būtinai pasirodyt, kai baigsi
QUOTE(ARUAL @ 2009 03 08, 12:30)
as prisiziurejus jusu groziu irgi numezgiau, bet dabar mastau- ar ne per trumpas
gražus pledukas o kokių matmenų gavosi taviškis?
O jau pleduku grozis neispasakytas