Va čia įdėjau boružių http://public.fotki....edai/page2.html
Sveikos,
noreciau ir as nunerti pleduka savo vaikiukui MAniskis gims liepos menesi, todel nezinau, kokius siulus naudoti, kad nesigautu labai storas ir siltas. Gal galit ka patart?
O as planuoju is kvadrateliu nerti
noreciau ir as nunerti pleduka savo vaikiukui MAniskis gims liepos menesi, todel nezinau, kokius siulus naudoti, kad nesigautu labai storas ir siltas. Gal galit ka patart?
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 25, 17:33)
Sveikos,
siulyciau 100% medvilne. buna storu ir plonu, matiniu, su blizgesiu (ne su blizguciu, o is saves tokie blizgus). is pastaruju megzta ar nerta anklodele labai sunki gaunasi
Štai ir aš pabaigiau minkštą šiltą apklotėlį būsimam draugės leliukui. Tik pradėjusi megzt pamačiau beveik identišką čia, kažkurios mamytės irgi berods draugei megztą. Iš jos pavogiau idėją į mesti kelis kitokius kvadratėlius
QUOTE(myte @ 2009 01 27, 11:05)
Štai ir aš pabaigiau minkštą šiltą apklotėlį būsimam draugės leliukui. Tik pradėjusi megzt pamačiau beveik identišką čia, kažkurios mamytės irgi berods draugei megztą. Iš jos pavogiau idėją į mesti kelis kitokius kvadratėlius
nu koks mielas draugė tikrai apsidžiaugs tokia dovana
laba diena auksarankes, baigiu narplioti pleduka ir niekur nerandu info kaip kutus padaryt sumasciau, kad jie tures buti kampuose, bet nemanaiu, kad taip sunku tasti kai jie dartomo, gal kuri mokate ir galetumete paaiskinti?
QUOTE(Ruta26 @ 2009 01 30, 08:48)
laba diena auksarankes, baigiu narplioti pleduka ir niekur nerandu info kaip kutus padaryt sumasciau, kad jie tures buti kampuose, bet nemanaiu, kad taip sunku tasti kai jie dartomo, gal kuri mokate ir galetumete paaiskinti?
aš kažkada dariau kutus skraistei, tai pagal aprašymą, buvo paaiškinta taip - atsikerpi norimo ilgio kelias siūlų gijas (mano atveju 4 gijas 40 cm ilgio), perveri per langelį ir suriši dailų mazgelį
Patarkit, kaip numegzt kuo paprastesni pleduka Uzsimaniau, tik kad labai seniai mezgiau
QUOTE(jurguze @ 2009 02 02, 16:35)
Patarkit, kaip numegzt kuo paprastesni pleduka Uzsimaniau, tik kad labai seniai mezgiau
visu pirma imti virbalus ir siulus ir pradeti .....parodyk koks rastukas traukia patarsim
Man mytes pledukas grazus. toki ir as sugebeciau numegzt, tik nelabai suprantu kokiais rastais megzta