pledukai taip ir maziuko galima uzsinoret
Sveikos merginos,
kaip apsidziaugiau radus tokia super temele!!!
tokiu groziu prisiziurejau net darbe jau sedet nebesinori o tik namo ir traukti virbalus ar vaseli:)
man labai patiko rozinis vokelis ir kepuryte is pirmo puslapio. ten yra ir schema rusu kalba bet as jau is tu kur rusiskai neissifruoju. ar galetu kas pagelbeti su pagrindiniu rastu issifravimais?
kaip apsidziaugiau radus tokia super temele!!!
tokiu groziu prisiziurejau net darbe jau sedet nebesinori o tik namo ir traukti virbalus ar vaseli:)
man labai patiko rozinis vokelis ir kepuryte is pirmo puslapio. ten yra ir schema rusu kalba bet as jau is tu kur rusiskai neissifruoju. ar galetu kas pagelbeti su pagrindiniu rastu issifravimais?
laba diena
kazkada senai senai atidariau sita tema noredama susigalvot koki pleduka numegzt savo busimam vaikeliui. praejo nemazai laiko kol sugalvojau. nestumas i pabaiga ejo, kai pradejau savo vizija igyvendint. ale gi nespejau - pagimdziau jau galvojau taip ir liks nepabaigtas vargsas pledukas (buvau numezgus 2/3, o siulu kaip gaila buvo, gi merinosu vilnyte, brangus rupuziokai...)
bet va kazkaip susiemiau ir pabaigiau. tai pagaliau galiu ir as pademnstruoti savo ilgaaaaiiiiiii gimdyta pleduka bet jau kai pabaigiau tai atsiziuret negaliu
pirmoj fotkej dar ir kepuryte guli kuria popleduko numezgiau, kad mano dukrytei ausys ziema nesaltu
kazkada senai senai atidariau sita tema noredama susigalvot koki pleduka numegzt savo busimam vaikeliui. praejo nemazai laiko kol sugalvojau. nestumas i pabaiga ejo, kai pradejau savo vizija igyvendint. ale gi nespejau - pagimdziau jau galvojau taip ir liks nepabaigtas vargsas pledukas (buvau numezgus 2/3, o siulu kaip gaila buvo, gi merinosu vilnyte, brangus rupuziokai...)
bet va kazkaip susiemiau ir pabaigiau. tai pagaliau galiu ir as pademnstruoti savo ilgaaaaiiiiiii gimdyta pleduka bet jau kai pabaigiau tai atsiziuret negaliu
pirmoj fotkej dar ir kepuryte guli kuria popleduko numezgiau, kad mano dukrytei ausys ziema nesaltu
QUOTE(syu @ 2008 12 18, 13:23)
koks grožis tikrai buvo verta tap ilgai mąstyt, kol įgyvendinai savo sumanymą
syu, žinai ir aš negaliu atsižiūrėt ech.... kaži iš kur čia lelių gavus nes manosios per didelės jau tokiems gražumynams
Syu Oho koks grozis As net pavydziu,kad zmone gali taip nunert ar numegzt
As irgi esu pradejus megzti toki paprasta pleduka,bet va,lelius jau gime ir kaip sakant,laiko neber jo pabaigt
Nu,gal kaip nors.
As irgi esu pradejus megzti toki paprasta pleduka,bet va,lelius jau gime ir kaip sakant,laiko neber jo pabaigt
Nu,gal kaip nors.
QUOTE(syu @ 2008 12 18, 13:23)
sveikutė, labai gražu
o kokie čia maždaug išmatavimai ir kiek siūlų surijo
Aš neriu 4 Nr vašeliu, tai jau 6 matkelius suvariau, o dar pagal brėžinį tik geras trečdalis. Jau trumpinu, nes bijau, kad bus ilgas labai, kai neriama stulpeliu su užmetimu... išsitempė truputį forma...
QUOTE(fishke @ 2008 12 18, 16:05)
syu, žinai ir aš negaliu atsižiūrėt ech.... kaži iš kur čia lelių gavus nes manosios per didelės jau tokiems gražumynams
nu zinok leliu gaut ne taip ir sunku galiu pasakyt vyra uz pakarpos capt ir viskas
QUOTE(Aushrinka @ 2008 12 18, 16:28)
Syu Oho koks grozis As net pavydziu,kad zmone gali taip nunert ar numegzt
Nu,gal kaip nors.
Nu,gal kaip nors.
aciu visoms uz pagyras, glosto sirdi
o del laiko tai as galvojau irgi neatrasiu to laiko, bet dabar va dukryte siguliuoja jau kuri laika del to i lauka neinam ir as jos dienos miegelio metu sau ir darbuojuos salia atsisedus
QUOTE(vasarė @ 2008 12 18, 20:25)
sveikutė, labai gražu
Aš neriu 4 Nr vašeliu, tai jau 6 matkelius suvariau, o dar pagal brėžinį tik geras trečdalis. Jau trumpinu, nes bijau, kad bus ilgas labai, kai neriama stulpeliu su užmetimu... išsitempė truputį forma...
ismatavimai gavosi kazkur 72*83. planavau daryt 70*100, bet po to sugalvojau kad pasiliksiu dali siulu kepurytei ir kojnytems, tai mazesnis pledukas gavosi. is viso turejau 10 matkeliu po 50 g merinosu vilnytes. tai va gavosi pledukas, (jam sunaudojau kokius 7 matkelius) kepuryte, kuria mezgiau is dvieju siuliuku kad siltesne butu, dvi poros kojnyciu ir dar vienai porai liko
QUOTE(strazdaniux @ 2008 12 18, 21:42)
niu saunus darbeliai... norejau paklaust gal shemute turi, gelyciu ir kepurytes? ir pleduko ismatavimu... cia paprastai su vienu uzmetimu nerei?
nu zinok schemuciu tai neturiu nes viska is galvos dariau bet jei labai nori galiu atgamint ka ir kaip dariau ir cia beje viskas megzta (perliniu rastu), isskyrus krastelius, kurie apnerti ir gelytes irgi nertos.
QUOTE(syu @ 2008 12 19, 09:41)
ir cia beje viskas megzta (perliniu rastu), isskyrus krastelius, kurie apnerti ir gelytes irgi nertos.
nu neskiriu aš
man tikrai atrodė, kad nerta
o kaip mezgama perliniu raštu...
Už tai tau tiek nedaug siūlų reikėjo. Nes vašelis gerai juos valgo
QUOTE(vasarė @ 2008 12 19, 11:32)
nu neskiriu aš
perlinis rastas atrodo taip:
-I-I-I-I
I-I-I-I-
cia - butu gera, I bloga sakis.
na manau supratai
del siulu iseigos nu tai gal ir maziau ju suejo nei neriant, nu bet jau darbo tai ohoho kiek reikejo idet, nes siulas gan plonas (mezgau is vieno siuliuko) virbalai 3 nr, akiu be proto daug man kokius 2,5 cm (jei ne maziau, nu tipo penkis kart pirmyn atgal) numegzt uztrukdavo kiek daugiau nei valanda brrrr. bet gavosi labai graziai.
o sita rasta pasirinkau todel, kad jis vienodai atrodo tiek is geros tiek is blogos puses
QUOTE(syu @ 2008 12 19, 10:49)
perlinis rastas atrodo taip:
-I-I-I-I
I-I-I-I-
na manau supratai
-I-I-I-I
I-I-I-I-
na manau supratai
aga supratau, labai gražiai atrodo