[quote=Sandra--mandra,2008 10 11, 15:23]
Pagaliau baigiau nerti meškių lovatiesę į lovytę. Viskas, čia paskutinis narpliojimas vaikui, nes jaučia, kad pradėtas darbas ir nebaigtas ir neskuba...
Labai grazu
dėkui visoms
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 11, 14:23)
Pagaliau baigiau nerti meškių lovatiesę į lovytę. Viskas, čia paskutinis narpliojimas vaikui, nes jaučia, kad pradėtas darbas ir nebaigtas ir neskuba...
Labai gražus pledukas, spalvingas ir mielas, matosi, kad daug meilės įdėta
QUOTE(nuosirdi @ 2008 10 11, 21:03)
Labai gražus pledukas, spalvingas ir mielas, matosi, kad daug meilės įdėta
dėkui labai
galvoju naudoti ir kaip pleduką, bet daugiau kaip lovytės užtiesaliuką
gal kas galit padet kaip nerti spalvota pleduka ta su meskiukais viduryje nenutraukiant siulo.nes jei nutraukinesiu siula tai gausis daug mazgu,o jei neriu is pradziu vienu siulu iki tam tikros vietos po to kitu paliekant ta siula tai man is abieju pusiu gaunasi kaip blogoji puse.Niekaip neismastau kaip isnerti.
na gal supratot apie ka as kalbu
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 11, 21:39)
dėkui labai
nuosirdziausi sveikinimai susilaukus sunelio
pasirodom,kaip naudojam meskuciu pleduka ligoninej labai jau gyre sako va matosi,kad leliukas lauktas,jeigu toks darbelis buvo del jo daromas
isiuvau Litekso atraizele vilnone,tai siltutelis,minkstutelis
Papildyta:
na man mezgant gavosi viskas is geros puses,mezgamo meskiuko neapsukinejau,ratu sukau,kol visa numezgiau meshkiu,paskui nutraukiau siula,kita emiau ir apneriau kita spalva,o pabaigoj viska baltais siulais apneriau
Papildyta:
QUOTE(rimka @ 2008 10 29, 12:30)
gal kas galit padet kaip nerti spalvota pleduka ta su meskiukais viduryje nenutraukiant siulo.nes jei nutraukinesiu siula tai gausis daug mazgu,o jei neriu is pradziu vienu siulu iki tam tikros vietos po to kitu paliekant ta siula tai man is abieju pusiu gaunasi kaip blogoji puse.Niekaip neismastau kaip isnerti.
na man mezgant gavosi viskas is geros puses,mezgamo meskiuko neapsukinejau,ratu sukau,kol visa numezgiau meshkiu,paskui nutraukiau siula,kita emiau ir apneriau kita spalva,o pabaigoj viska baltais siulais apneriau
QUOTE(Olaiva @ 2008 10 29, 15:58)
pasirodom,kaip naudojam meskuciu pleduka ligoninej labai jau gyre sako va matosi,kad leliukas lauktas,jeigu toks darbelis buvo del jo daromas
Papildyta:
Papildyta:
nerealus darbelis as saviskiui busimajam leliukui irgi pradejau nerti vilnone antklodele
QUOTE(kyccia @ 2008 10 29, 13:35)
nerealus darbelis as saviskiui busimajam leliukui irgi pradejau nerti vilnone antklodele
ranku darbo buna trigubai siltesni
dabar mezgu kazka panasaus,tik viduj ne meskiukai,o mergytes su sijonuku.ziuresim,ar gausis
QUOTE(Olaiva @ 2008 10 29, 14:28)
Papildyta:
Papildyta:
ar cia tavo dziaugsmelis???
o as neriu neriu tinkla, ir jauciu, kad laiko nebedaug liko...o suspet tai norisi. kazkaip labai letai man paprastas tinklas neriasi. paskui pernersiu tinkla spalvotu siulu
Olaiva, va čia tai tobulybės (turiu galvoj ir leliuką, ir pleduką )