kiek cia groziu prisiziurejau
nors megsti nelabai megeja, man geriau siuti
bet susizavejau labai
sitas paskutinis tai is vis ssuperinis
QUOTE(Indrushka @ 2008 09 12, 18:55)
gal turi schemute?
Papildyta:
va cia tai grozis vat ash tai tikrai nepatyrusi, tokio niekaip nenumegzsciau
Papildyta:
va cia tai grozis vat ash tai tikrai nepatyrusi, tokio niekaip nenumegzsciau
kaip grazu
QUOTE(driftas @ 2008 09 19, 13:52)
Mezgi ripsu ratu nuo vidurio ir kiekvienoj eilėj uždedi po vieną akį vis toj pačioj vietoj. 4 kartus vienoj eilėj.
Prireiks dviejų porų virbalų sujungtų viela, nes laaaabai didelis akių skaičius pabaigoj gaunasi.
Papildyta:
Bet čua jau pabaigoj, tų ilgųjų prireiks o iš pradžių - eina tie 5 virbaliukai, kur kojinėm megzti. Net nežinau, kaip lietuviškai vadinti ir tuos ir kitus
Prireiks dviejų porų virbalų sujungtų viela, nes laaaabai didelis akių skaičius pabaigoj gaunasi.
Papildyta:
Bet čua jau pabaigoj, tų ilgųjų prireiks o iš pradžių - eina tie 5 virbaliukai, kur kojinėm megzti. Net nežinau, kaip lietuviškai vadinti ir tuos ir kitus
o kaip pati pradžia? Kaip pradėt? kiek akių uždėt???
QUOTE(Olaiva @ 2008 08 21, 21:44)
lauksim klonuoto rezultato
as dabar mergaitiska tuoj pradesiu,toks kaip meskiukai,tik paneles vidury.irgi klonuosiu,tai biesas zino,kas gausis
as dabar mergaitiska tuoj pradesiu,toks kaip meskiukai,tik paneles vidury.irgi klonuosiu,tai biesas zino,kas gausis
žiūrėkit klonuotojos ką radau video pamokos megžti meškiukus
QUOTE(Karusia @ 2008 09 19, 17:39)
aaaa reikėjo man šnd eiti į parduotuvę kadangi bandžiau ankščiau nerti meškukių pleduką savo dukrytei , tačiau man meškis kažkoks klonas gavosi , tai atsisakiau minties ir nutariau nerti pleduką iš 2 spalvų kvadradukų.... šnd nusipirkau vilnos siūlų 2 spalvų, o dabar žiuriu įdėta nuruda su video kur viskas aišku nuo A iki Z
ne į temą : bet dabar man klausimas toks : meškukių pledukui ryškiai 2 spalvų per mažai, norsi spalvotesnio, bet ar pakeistų man parduotuvėje ( Midara ) vienodos spalvos siūliukus į kitos spalvos ( čekio neėmiau, tai neturiu jo )
QUOTE(J@lanta @ 2008 09 19, 21:36)
ar pakeistų man parduotuvėje ( Midara ) vienodos spalvos siūliukus į kitos spalvos ( čekio neėmiau, tai neturiu jo )
labai abejoju, o dar ypac be cekio... bet pabandyti gali, niekas per galva neduos
QUOTE(J@lanta @ 2008 09 19, 22:36)
bet ar pakeistų man parduotuvėje ( Midara ) vienodos spalvos siūliukus į kitos spalvos ( čekio neėmiau, tai neturiu jo )
kokioje pardeje pirkai? kada?
QUOTE(myte @ 2008 09 19, 16:07)
o kaip pati pradžia? Kaip pradėt? kiek akių uždėt???
Ten rašo, kad pradėti nuo 4 akių, perdėti jas ant dviejų virbalų ir megzti ratu.
ne pledukas, bet vokelis
va dariau tokį, kad į kėdutę būtų galima dėti, nes kitokį šiltą į vežimą turiu...
va dariau tokį, kad į kėdutę būtų galima dėti, nes kitokį šiltą į vežimą turiu...
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 09 23, 07:38)
ne pledukas, bet vokelis
grazus vokelis, bet vat klausimas iskilo, kaip masinines kedutes dirzelius per kojytes persegsi?
aisku persegt imanoma, bet esu macius kad vaizdelis nekoks
QUOTE(<emigrante> @ 2008 09 23, 23:37)
grazus vokelis, bet vat klausimas iskilo, kaip masinines kedutes dirzelius per kojytes persegsi?
Taigi tam ir padaryta skylė ir kaip suprantu foto tą ir pademonstruoja
Papildyta:
Jei kartojuos, tai nepykit http://picasaweb.goo...com/lindabr601/
QUOTE(<emigrante> @ 2008 09 23, 22:37)
paziurek pacioj pirmoj Sandra--mandra nuotraukoj, ten matosi skylute kedutes uzsegimui