parodysiu savo procesa dar nebaigtas, pritrukau siulu, o niekaip laiko nerandu iki parduotuves nueit bet ten jau nebedaug liko
QUOTE(astulia @ 2008 08 16, 13:28)
parodysiu savo procesa dar nebaigtas, pritrukau siulu, o niekaip laiko nerandu iki parduotuves nueit bet ten jau nebedaug liko
Labai gražus
Ir tas is kvadratėlių su meškiukais irgi super
QUOTE(astulia @ 2008 08 16, 11:28)
, isivaizduoju koks bus grozis kai pabaigsi
QUOTE(Pookelis @ 2008 08 16, 13:48)
Labai gražus
QUOTE(mamkaa @ 2008 08 17, 13:27)
, isivaizduoju koks bus grozis kai pabaigsi
tik dabar dar mastau, koki dar krasciuka reiks apnert
oho koks didelis irgrazus o kokie ismatavimai? per kiek laiko tiek nunerei?
QUOTE(Mur mur @ 2008 08 18, 13:29)
oho koks didelis irgrazus o kokie ismatavimai? per kiek laiko tiek nunerei?
plotis gavos kazkur 98 cm, o i auksti tai dar augs, nes dar nebaigtas, bet jau yra 85 cm. tik pagal schema, tie pilni langeliai turetu iskilus gautis, bet man neisejo, kazkuri bande paaiskint, bet man nedaejo o neriasi tai labai greit, taip vakarais prisesdavau ir viskas.
QUOTE(astulia @ 2008 08 18, 16:03)
plotis gavos kazkur 98 cm, o i auksti tai dar augs, nes dar nebaigtas, bet jau yra 85 cm. tik pagal schema, tie pilni langeliai turetu iskilus gautis, bet man neisejo, kazkuri bande paaiskint, bet man nedaejo o neriasi tai labai greit, taip vakarais prisesdavau ir viskas.
o siuliukais kokiais?
zinai, dar ir geriau, kad lygus tie pilni langeliai galesi lelyte ne tik uzkloti, bet ir suvinioti ir nespaus soneliu
QUOTE(Mur mur @ 2008 08 18, 16:20)
o siuliukais kokiais?
zinai, dar ir geriau, kad lygus tie pilni langeliai galesi lelyte ne tik uzkloti, bet ir suvinioti ir nespaus soneliu
gal taip ir geriau
o siuliuku nezinau ar tokiu LT yra, as cia tik tokiais ir neriu 100 proc. medvilne
Be galo krupštus darbelis, pagiriamasis žodis Mamytei
QUOTE(Olesta @ 2008 08 18, 17:46)
Be galo krupštus darbelis, pagiriamasis žodis Mamytei
labai aciu tik as dar ne mamyte, tik planuose turiu tiek daug darbeliu prisiplanavus, kad jau dabar pradedu po truputi ruostis busimam kada nors mazyliui
labukas.
cia ne apie pledus, bet darbsciuju mergaiciu galvoju paklausiu, nes radau sita pvz jusu temelej - gal kas nors turite scemute kaip megzti sta tokius daiktus? http://image043.myli...01935708hr5.jpg
aciu labai uz patarimus
cia ne apie pledus, bet darbsciuju mergaiciu galvoju paklausiu, nes radau sita pvz jusu temelej - gal kas nors turite scemute kaip megzti sta tokius daiktus? http://image043.myli...01935708hr5.jpg
aciu labai uz patarimus
Va mano lobyne pažiūrėt gali pavyzdžių, yra ir aprašymų http://public.fotki....stes/page2.html