kelios idejos dar
Papildyta:
dar
QUOTE(Kūlverstukas @ 2008 08 06, 22:06)
As taip pat atsisakiau minties ji nerti.
o as nuneriau nors ir blynukai gavos bet man vis tiek grazu
http://public.fotki....ai/img2190.html
QUOTE(mazas angeliukas @ 2008 08 06, 21:31)
kiekvienas nuosavas ranku darbas yra mielas ir grazus,nes i ji ideta daug darbo
bet man asmeniskai jei jau daryt,tai daryt sirdutes,o jei nesigauna normaliai,tai tada visai nedaryt
QUOTE(mazas angeliukas @ 2008 08 06, 22:31)
labai grazu
aš tai į mažiaus lovytę tokį šiandien pradėjau narplioti.tik lėtai gaunasi,per dieną 8 meškiukus dar nunėriau bet dar ne vakaras aisq jie dar be akyčių,be bantiko po kaklu,kurį net nzn ar dėsiu
čia dar tik ketvirtadalis viso pleduko , nes sugalvojau 1,2*0,6 m daryti,kaip ir lovytes vidus. ir kraštelį kažkokį reiks pasirinkti apnėrimui. bet savaitgalį jau tikiuosi patiesti mažiui į lovytę
čia dar tik ketvirtadalis viso pleduko , nes sugalvojau 1,2*0,6 m daryti,kaip ir lovytes vidus. ir kraštelį kažkokį reiks pasirinkti apnėrimui. bet savaitgalį jau tikiuosi patiesti mažiui į lovytę
QUOTE(Olaiva @ 2008 08 07, 21:42)
aš tai į mažiaus lovytę tokį šiandien pradėjau narplioti.tik lėtai gaunasi,per dieną 8 meškiukus dar nunėriau bet dar ne vakaras aisq jie dar be akyčių,be bantiko po kaklu,kurį net nzn ar dėsiu
čia dar tik ketvirtadalis viso pleduko ir kraštelį kažkokį reiks pasirinkti apnėrimui. bet savaitgalį jau tikiuosi patiesti mažiui į lovytę
čia dar tik ketvirtadalis viso pleduko ir kraštelį kažkokį reiks pasirinkti apnėrimui. bet savaitgalį jau tikiuosi patiesti mažiui į lovytę
Va cia tai super gal galima butu gauti smulkesnes informacijos..
Olaiva, ispudingi meskiukai
QUOTE(Mur mur @ 2008 08 07, 20:56)
Olaiva, ispudingi meskiukai
tokie nuklonuoti
skubu nerti,nes paciai labai jau idomus galutinis rezultatas
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 08 07, 20:15)
Gražu Tik gaila, kad daug kur tik aprašymai