o as jau ir taip susiparinau, kad nemoku megzti
QUOTE(astulia @ 2008 07 15, 22:14)
Mokytis niekada nevėlu, tereikia šiek tiek kantrybės
Aciu mergaites, vyras, matydamas ta mano didziuli mezgini nelabai tikejo, kad spesiu numegzt,bet pabaigiau, nors mazike gime visu menesiu anksciau
QUOTE(nuosirdi @ 2008 07 15, 23:19)
Aciu mergaites, vyras, matydamas ta mano didziuli mezgini nelabai tikejo, kad spesiu numegzt,bet pabaigiau, nors mazike gime visu menesiu anksciau
Tavo anklodele tikrai ispudinga ir dydziu, ir isvaizda labai grazu tikriausia, labai silta? is kokiu siulu megzta?
QUOTE(astulia @ 2008 07 15, 22:14)
Astulia, tai gal nert moki labai daug sauniu anklodeliu yra nertu!
idedu viena anklodele is DMC serijos labai spalvinga ir paprasta nerti (schemute turiu):
anklodele is DMC
QUOTE(Skarlet @ 2008 07 15, 21:47)
Mokytis niekada nevėlu, tereikia šiek tiek kantrybės
ir kad kas nors parodytu, kaip megzt
QUOTE(Mur mur @ 2008 07 16, 08:38)
Astulia, tai gal nert moki labai daug sauniu anklodeliu yra nertu!
idedu viena anklodele is DMC serijos labai spalvinga ir paprasta nerti (schemute turiu):
anklodele is DMC
anklodele is DMC
nert tai moku, buciau labai dekinga, jei jos schemute man atsiustum i aastellaa@gmail.com
istraukiau is "cemodano " ir as savaji nerta pleduka, kuri neriau, kai nezinojau kas bus mergyte ar berniukas
QUOTE(astulia @ 2008 07 16, 11:58)
ir kad kas nors parodytu, kaip megzt
nert tai moku, buciau labai dekinga, jei jos schemute man atsiustum i aastellaa@gmail.com
Astulia,
fotiku ne kas gaunasi ar palauktum iki penktadienio? tada nuskenavusi Tau atsiusciau
QUOTE(Lusasita @ 2008 07 16, 12:12)
istraukiau is "cemodano " ir as savaji nerta pleduka, kuri neriau, kai nezinojau kas bus mergyte ar berniukas
dailutis
QUOTE(Mur mur @ 2008 07 16, 11:23)
Astulia,
fotiku ne kas gaunasi ar palauktum iki penktadienio? tada nuskenavusi Tau atsiusciau
tinka tinka, man gi dar neskubu, laiko marios iki leliuko
QUOTE(Lusasita @ 2008 07 16, 12:12)
na, tikrai super
gal gali pasidalinti patirtimi kaip buvo nertas?
Astulia,
taip ir sutariam, penktadieni atsiusiu
QUOTE(Mur mur @ 2008 07 16, 11:30)
lauksiu, kaip tik penktadieni isvaziuojam i LT, tai tik atvaziavus jau pasidziaugsiu schemute ir leksiu siulu pirkt