QUOTE(syu @ 2008 07 14, 09:10)
o neiseitu truputi didesniu fotkiu ikelt? labai jau cia nieko man nesimato
as vat rinkausi rinkausi koki cia pleduka gaminti tai tiek uzsiparinau kad nusprendziau pati susigalvoti koki ji daryti
tai va megsiu paprastuti toki, visa perliniu rasteliu (na man jis tokio purumo duoda, atrodo siltesnis, nors koks ripsas tai aisku akivaizdziai storesnis gautusi bet sakau gal ir perlinio uzteks?
). jis tuomet ir is abieju pusiu vienodas bus. o krastelius apnersiu kokiunors rasteliu dekoratyviniu (tik dar neisivaizduoju kokiu
)
vat tk dabar vis galvooooju galvooooooju is kokiu gi siulu geriau? vilnytes? ar medvilnes? kadangi turesiu rugsejinuka, tai manau tas pledukas ir ziema butu labai reikalingas, pvz i vezimeli, tai gal vilnonis geriau?
ka manot?
bandau ikleti didesne:
as taip pat apziurejusi visus labai grazius, rastuotus, apsiuvinetus ir kitaip ispuostus pasirinkau labai paprastuti.
del medvilnes ar vilneles. tai mano nuomone, nelabai imanoma suderinti viska i viena, ir kad silta butu, ir kad svelnu ir pan.
mes gimem vasario men., tai buvau apsisprendusi taip, kad del siltumo vis tiek turesim standartini vilnoni ar pusvilnoni pirktini vadinama adijala
(anklode). todel pasirinkau medvilne, ir pliku kuneliu liestis malonu + ne tokiu saltu dienu pas mus vis tik daugiau, tai medvilne eme virsu
gal galetum parodyti, kaip tas perlinis rastelis atrodo? kazkaip nepamenu
jei visa anklodele megzti ripsiuku , gal biski per kieta
o vat kaip krasteliams/kanteliams tai liuks
nereiketu papildomai prisiuti, eitu tvakingai aplinkui + butu tvirti sonai.
Papildyta:
nesuprantu, kodel neleidzia ideti didesnes
todel siunciu linka, kur galima bus pamatyti didesnes:
Antklodele