emigrante, o gal pamėgink improvizuoti?
aš jau savo baigiau megzti, tik galus kaišau siūlų, veee tai mano nemėgstamiausias darbas...o gal kas gali pasakyti, kaip sudėti mezgant viralais skirtingus siūlus (spalvas arba kai baigiasi) nerišant???
na štai, baigtas mano mezginys - pledukas vaikiukui:
Kol kas juo klojasi meškius, bet neilgai
Kol kas juo klojasi meškius, bet neilgai
va čia dar idėjų ir aprašymų http://picasaweb.goo...di201011/mVaguD
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 06 29, 14:12)
na štai, baigtas mano mezginys - pledukas vaikiukui:
labai grazus darbelis
itariu, kad nunert tokio nelabai pavyktu megzt nemoku, tik neriu, bet tokiais kvadraciukais dar nelabai isivaizduoju kaip reiketu
QUOTE(astulia @ 2008 06 29, 16:14)
labai grazus darbelis
itariu, kad nunert tokio nelabai pavyktu megzt nemoku, tik neriu, bet tokiais kvadraciukais dar nelabai isivaizduoju kaip reiketu
dėkui. bandyti visada verta. kai mezgi, tai man išeina toks puresnis, minkštenis darbas, o neriu aš kažkodėl kietai...
QUOTE(Zitlali @ 2008 06 29, 22:09)
Sandra-mandra, gražiai numezgei
dėkui dėkui. tavo irgi darbeliai
QUOTE(astulia @ 2008 06 29, 11:01)
siaip ten, kur ji radau, schemutes nebuvo tai tik kaip ideja imeciau
jau kitam forume mergaites dave schemute, bandysiu, jei viskas ok, perleisiu ir kas nores :-)
tema labai sauni nekenciu nerti bet paziurejus tokiu graziu darbeliu tiesiog emiausi darbo gal kas iseis
labas. merginos, sugalvojau savo vaikui ateičiai padaryti tokį kilimą į kambarį...neriu iš storų siūlų kvadratus skirtingų spalvų. kiekvienam kvadrate bus susijusios abėcėlės raidės, piešiniai, siuvinėjimai ar dar kas nors. pvz. R - raudonas kvadratas, ir kas nors jame išsiuvinėta, pvz. ridikas...arba S - saulė pavaizduota...na toks išeis vaiko lavinimo kilimėlis...žais ant jo ir spalvas bei raides po truputį mokysis. darbo daug, bet laiko irgi turiu į valias gal kas turi kokių minčių, įdėjų, gal kas kur nors matė kažką panašaus, nes man nepavyksta rasti. dėkui už įvairias mintis
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 07 01, 08:32)
labas. merginos, sugalvojau savo vaikui ateičiai padaryti tokį kilimą į kambarį...neriu iš storų siūlų kvadratus skirtingų spalvų. kiekvienam kvadrate bus susijusios abėcėlės raidės, piešiniai, siuvinėjimai ar dar kas nors. pvz. R - raudonas kvadratas, ir kas nors jame išsiuvinėta, pvz. ridikas...arba S - saulė pavaizduota...na toks išeis vaiko lavinimo kilimėlis...žais ant jo ir spalvas bei raides po truputį mokysis. darbo daug, bet laiko irgi turiu į valias gal kas turi kokių minčių, įdėjų, gal kas kur nors matė kažką panašaus, nes man nepavyksta rasti. dėkui už įvairias mintis
ideja tai super bet kiek darbo sekmes ir kantrybes tau
QUOTE(astulia @ 2008 07 01, 11:44)
ideja tai super bet kiek darbo sekmes ir kantrybes tau
dėkui. laiko juk dar marios...o darbelis pradėtas...svarbu noras ir idėjos