Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbu. Atnaujintas forumas-3

Apklausa: Kuris forumas jums atrodo geresnis? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
labai zavingai atrodo kaledinis kailis laugh.gif
tik pas kaikurias mergiotes jis zalias, o pas mane baltas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TauRe: 10 gruodžio 2003 - 17:31
QUOTE (Jurga @ 2003 12 10, 05:10)
vau, kokios sniges grazios smile.gif

aha, kaip smagu smile.gif
Atsakyti
O as nelabai suprantu, kam reikejo keisti foruma. Senasis kazkaip greiciau veikdavo (ar cia tik pas mane taip?). Dar man labai patikdavo, kad gali is kart 30 paskutiniu zinuciu pasiziuret, o ne po temas vaikcioti. Ir man anas grazesnis buvo. Tik nesupyk Supermama wink.gif
Atsakyti
Labai grazus kailis smile.gif Ar del jo karts nuo karto ismeta klaidos pranesimus? Sako, kad dubliuojasi kokia tai info ir liepia palaukti 30 sek.?
Atsakyti
@ rimaiste
del jo neturetu, bet jei dar bus, nukopijuok tos klaidos teskta ir parasyk cia.

@simba
kas dar nezino
buvo 3 galimybes:

a)panaikininti foruma
b)palikti sena foruma be 30 zinuciu, paieskos funkciju, taip sakant be visiskos navigacijos
c)padaryti nauja foruma

as pasirinkau c) ir nukentejau labiausiai is visu. Mano darbai susije su senu forumu nuejo veltui, o prie naujo forumo padirbeti reikejo pora naktu, visa savaite dienomis ir dar iki siol randu smulkmenas kurias reikia taisyti.

tikiuosi dabar paaiskejo, kad "labiausiai" to, zinoma, reikejo man paciai. sad.gif

Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2003 12 10, 15:22)
labai zavingai atrodo kaledinis kailis  laugh.gif
tik pas kaikurias mergiotes jis zalias, o pas mane baltas  unsure.gif

O pas mane kartais is balto i pilka pavirsta ohmy.gif
Ir tai, tik ka (pries 10 min.) is iprastinio i Kaledini pasikeite.. unsure.gif..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 10 gruodžio 2003 - 18:02
SuperMama, mums irgi jo reikia wink.gif! Labai aciu tau, kad stengiesi daryti viska, jog jis isliktu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 10 gruodžio 2003 - 17:53
As manau, kad cia pripratimo reikalas wink.gif Buvom pripratusios prie seno, priprasim ir prie naujo smile.gif Juk svarbiausia ne forma, o turinys rolleyes.gif
Atsakyti
as net nebepamenu kaup senas atrode tongue.gif
Atsakyti
Aha.... as irgi vos tik pasikeite forumas ...pora dienu burnojau huh.gif (Supermama..... dabar musuosi i krutine gailedamasi.. elgiausi kaip mazas vaikas) unsure.gif
O dabar taip pripratau prie naujojo.... kad istiesu nebepamenu tiksliai to senojo...
Ir man patinka kailis wink.gif
Atsakyti
man sitas irgi patinka forumas,jau pripratau. rolleyes.gif aciu aciu supermama tu musu saunuole wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
lauke nesninga, tai nors čia snaigutės krenta wink.gif
Atsakyti