Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(Blondine87 @ 2008 08 31, 20:33)
Mano puske sunu pavadino  - Domu, visai nieko gal  4u.gif

Draugo sesuo sunu pavadino - Edanu  doh.gif  nu man kaip sedanas  biggrin.gif

o Domas cia prie ko? ne retas nei keistas.
Atsakyti
pažįstamų vaiko grupėj yra mergaitė Integra blink.gif
Atsakyti
Pažinojau moteris, vardu Ramybė ir Pasaka.

Atsakyti
QUOTE(Pitija @ 2008 09 03, 20:17)
Pažinojau moteris, vardu Ramybė ir Pasaka.

yra ta psichologė, kuri į mamų žurnalus rašo, jos mergaitė irgi Pasaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 09 04, 06:23)
yra ta psichologė, kuri į mamų žurnalus rašo, jos mergaitė irgi Pasaka  smile.gif

Mano pažinota Pasaka - tokia gana nemenkos kūno kompleksijos moteriškė cool.gif
O Ramybė - toli gražu nerami... smile.gif

Atsakyti
Pažįstami savo dukrytei norėjo uždėt vardą KONKORDIJA arba AMERIKA, bet tėvai jiems apšvietė protą ir jie pasirinko IVETA smile.gif
Atsakyti
gal as cia ne i tema,bet mano manymu musu lietuviski vardai kaip Jurate,Onute ar Birute uzsienio salyse skambetu kvailokai paciu uzsenieciu ausim.Kadangi nemaza dauguma musu tautieciu lankosi ivairiose pasaulio salyse tai jie parsiveza visokiu musu ausim kvailoku vardu.Pav.man AMERIKA angliskai skamba visai normaliai,o va pas mus doh.gif Puseseres mergytes vardas TABATA ji beje gyvena amerikoj ten tai normalus vardas,o va kol musu giminaiciai priprato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2008 09 04, 09:01)
gal as cia ne i tema,bet mano manymu musu lietuviski vardai kaip Jurate,Onute ar Birute  uzsienio salyse skambetu kvailokai paciu uzsenieciu ausim.

Giminingoje temoje jau paminėjau labai gražų lietuvišką vardą Putinas - anglakalbiams jis turėtų skambėti... įdomiai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2008 09 04, 09:01)
gal as cia ne i tema,bet mano manymu musu lietuviski vardai kaip Jurate,Onute ar Birute  uzsienio salyse skambetu kvailokai paciu uzsenieciu ausim.Kadangi nemaza dauguma musu tautieciu lankosi ivairiose pasaulio salyse tai jie parsiveza visokiu musu ausim kvailoku vardu.Pav.man AMERIKA angliskai skamba visai normaliai,o va pas mus doh.gif Puseseres mergytes vardas TABATA ji beje gyvena amerikoj ten tai normalus vardas,o va kol musu giminaiciai priprato doh.gif

jau kaip man nusišvilpti ant tų visų užsieniečių cool.gif nepilnavertiškumo komplekso reikia lietuviams atsikratyti. jeigu paėmei kaip pavyzdį Ameriką - ten daugiatautė maišalynė, gali visokiausių vardų sutikti, ir jie mažiausiai suka galvą, ar tu Birutė, ar Jūratė, ar Putinas. nebent tarimą pasikuoreguoja, kad jiems patogiau ištarti būtų.
Atsakyti
straipsnis apie vardus biggrin.gif
Atsakyti
kaip naujausiu keistenybiu pateikta daugiau nei 50 % kurie maziausiai 10 metu plinta per visus miestus miestelius. labai nedaug negirdetu vardu.o kaikurie tikrai labai keisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2008 08 28, 16:56)
....
Bambarmejus ... ir Lipukas. Visu vardadieniai ta pacia diena doh.gif cia tai tragiskiau nebuna

Šlapiukas, Lipučka ir Barmaliejus turetų vardadienius švesti sausio 6 dieną. Be bajerio - prieš keletą metų turėjau darbo kalendorių, kuriame taip buvo parašyta rolleyes.gif Gal spaustuvės darbuotojai papokštavo? g.gif

Vienas retesnių ir sugalvotų vardų - Egilė (Egidijaus ir Eglės vardu junginys). Man gražu rolleyes.gif
Atsakyti