Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(muminukas @ 2008 08 22, 19:11)
Everetas - angliškas vardas. yra ir pavardė, tas aktorius- Rupertas Everetas.

aha, žinau šitą gėjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 08 22, 17:36)
bent jau mokslinio nėra. nebent labai seniai buvo ar naujai išėjo, bet neturiu tokių žinių.
Tomas-hebrajiškas, jeigu ką.

anksciau gal pries 4 metus mokyklos bibliotekoje skaiciau grynai lietuvisku vardu vardyna
QUOTE(rytoj @ 2008 08 22, 18:09)
Lengva nesąmonė blink.gif
Estera irgi nemažas nesusipratimas tongue.gif
Tai gi nereikia vaikui varo rinkti iš šios SM temos biggrin.gif Yra labai daug labai gražių labai lietuviškų vardų.

Šiandien radau - Aušvydas. Bet man rodos, jis jau buvo čia minėtas mastau.gif

tai as ir nesakau kad vaikui reikia rinkti is sios temos vardu, tiesiog sakau kad cia tikri trag8isku vardu yra.
ir nesvarbu kad yra labai graziu lietuvisku vardu, bet as nenoreciau ir tiek savo vaikui duot lt varda
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2008 08 22, 19:31)

ir nesvarbu kad yra labai graziu lietuvisku vardu, bet as nenoreciau ir tiek savo vaikui duot lt varda

O kodėl ne? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 08 22, 18:36)
O kodėl ne? mastau.gif

na matai man tai jie nepatinka, nu gal kitiem jie ir grazus, nu man irgi gali graziai skambet , bet man nepatinka. net nezinau kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2008 08 22, 18:31)
anksciau gal pries 4 metus mokyklos bibliotekoje skaiciau grynai lietuvisku vardu vardyna

autorius?
Atsakyti
gaila vaiku, kurie turi super duper retus vardus ir turi kiekvienai tetai ir dedei aiskinti koks jo vardas... o ateityje apginti ta varda, kodel teveliai toki isrinko...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 08 22, 19:27)

Manot as labai atsimenu?pries 4 metus as ja skaiciau tai kaip galeciau atsimint?beto man autorius nelabai kaip ir rupejo.
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2008 08 22, 14:41)
O kaip jum pavyzdziui Estera?
man tai labai grazus vardukas :]

baisokas cool.gif
kaip ir Everetas cool.gif

kieme laksto Evanas cool.gif
Atsakyti
Per teliką kalbėjo Elonas hihihi.gif
Atsakyti
Kad tas Elonas pakankamai dažnas vardas mastau.gif Jau šitoj temoj kelis kartus minėtas. Ir aš pati esu mačius porą kartų dokumentus, kokio nors Elono pasirašytus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 08 23, 13:23)
Kad tas Elonas pakankamai dažnas vardas mastau.gif Jau šitoj temoj kelis kartus minėtas. Ir aš pati esu mačius porą kartų dokumentus, kokio nors Elono pasirašytus mastau.gif

O aš neskaitau šitos temos dažnai ir tą vardą girdėjau pirmą kartą, užtat man jis retas.
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2008 08 23, 02:32)
Manot as labai atsimenu?pries 4 metus as ja skaiciau tai kaip galeciau atsimint?beto man autorius nelabai kaip ir rupejo.

tai va, labai abejoju, ar ten mokslinis buvo. o šiais laikas bet kas knygą išleisti gali, tik pinigus mokėk.
Atsakyti