Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(Linkike @ 2008 08 07, 07:44)
Dekui uz nuomones,mergytes gyvens Jav,tai manau ,kad Liv isties grazus,o del Love abejojam schmoll.gif  man ir nelabai jis patinka,bet vat nerandam antro,kad skambetu prie Liv graziai  blush2.gif

o kodėl jūs nenorit duot 1 lietuviško o kito angliško, pvz Liv ir Liepa g.gif . būtų duoklė ir tėvelio ir mamytės tautai cool.gif
Atsakyti
Šiandien radau - Gėrinta ir Leontina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(idea fix @ 2008 08 08, 03:27)
Liv ir Lily.
ax.gif

4u.gif
greiciausiai apsistosim ties sitais vardais ax.gif

Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 08 13, 21:25)
Šiandien radau - Gėrinta ir Leontina cool.gif

Pažįstu Gerintą, darbe yra Geidas ir Retas unsure.gif Nelimpa man jie kažkodėl unsure.gif
Atsakyti
Sikstas ax.gif
Atsakyti
Susapnavau šiandien vardą Jurgilė. Gal kada teks panaudot g.gif
Atsakyti
QUOTE(širma @ 2008 08 21, 10:16)
Susapnavau šiandien vardą Jurgilė. Gal kada teks panaudot  g.gif

Gražus 4u.gif
Atsakyti
Mano vaikinui grazus vardas Nailas(ce airiskas vardas), matot jis gyvena airijoj bet lietuvis, bet seijp jei gyvenant airijoj tai tartus vardas kaip neil o rasytus nail tj taspats kaijp nagas xD, man tj nepatynka tas vardas, bet vat Neilas arba Neila labaij grazus vardas :]
nors tik viena raide skirias, bet man tj skirtumas didelis :]
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2008 08 21, 22:25)
Mano vaikinui grazus vardas Nailas(ce airiskas vardas), matot jis gyvena airijoj bet lietuvis, bet seijp jei gyvenant airijoj tai tartus vardas kaip neil o rasytus nail tj taspats kaijp nagas xD, man tj nepatynka tas vardas, bet vat Neilas arba Neila labaij grazus vardas :]
nors tik viena raide skirias, bet man tj skirtumas didelis :]

Man tj neptynka irgi schmoll.gif
Seijp esat abu lietuviai, kam čia airišką vardą rinkti g.gif..Kol dar gimdysi gal persigalvosi 4u.gif
Atsakyti
everetas blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 22, 07:52)
everetas blink.gif  doh.gif

labai gažus vardas liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2008 08 22, 06:51)
Man tj neptynka irgi  schmoll.gif
Seijp esat abu lietuviai, kam čia airišką vardą rinkti  g.gif..Kol dar gimdysi gal persigalvosi  4u.gif

kazkaip pati lietuvisko vardo nelabai noriu, noreciau kazko isskirtino, bet neperdaug , nes jau cia prisiziurejau tokiu tragisku vardu doh.gif kad tikrai baisu. o jei is lietuvisku tai man labai grazus vardas Tomas tongue.gif toki varda tikrai duociau savo vaikui
va dar vienas vardas Amadejus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti