Dekui uz nuomones,mergytes gyvens Jav,tai manau ,kad Liv isties grazus,o del Love abejojam man ir nelabai jis patinka,bet vat nerandam antro,kad skambetu prie Liv graziai
laura? liza?
na nezinau ar jum tiks as savo dvynukus pavadinau Erdvilas ir Mantvilas gal jums tiktu Lila ir Leila
QUOTE(Aušrelė @ 2008 08 07, 08:05)
na nezinau ar jum tiks as savo dvynukus pavadinau Erdvilas ir Mantvilas
labai gražūs tavo dvynukų vardai
QUOTE(l'eau @ 2008 08 06, 23:24)
laura? liza?
Grazu Laura ir Liza,bet pas maniski is pirmos yra Lisa ir Liza
vienu zodziu pasinese ant L raides
na vis tiek dekui,ka nors sugalvosim
Grazus vardas Mantvilas
Livija ir Laura.
QUOTE(Linkike @ 2008 08 06, 14:42)
Kokia jusu nuomone apie mergaiciu dvynukiu vardus Liv and Love ,ar skamba juokingai,ar kvailai,ka manote?
Liv ir Lily.
gratas
pazistamu zmoniu vaiku vardai-Amandas,Areja,Ligtaras.Man jie kosmariski,kaip jums?
QUOTE(maybe24 @ 2008 08 08, 17:54)
pazistamu zmoniu vaiku vardai-Amandas,Areja,Ligtaras.Man jie kosmariski,kaip jums?
O man jie atrodo labai normalūs Va mūsų sūnaus vardas yra Kentauras. Aišku iškart išgirsti klausimą "Kodėl tokį davėt", "Ar žinai ką jis reiškia"...tai aišku kad žinom ir davėm ne bereikalo... Gal jis ir vienas visam pasauly su tokiu vardu, bet labai didžiuojamės tokį davę. Kai kasnors duoda vardą "Ąžuolas, Beržas...", juk nesako "o siaubas, čia juk medis...", o tai kad čia pusiau žmogus pusiau arklys- tai jau kažkas tragiško.... ? Nors...daug kam jis visgi gražus...
QUOTE(maybe24 @ 2008 08 08, 16:54)
man irgi kaip ir Kentauras