Realūs sutikti žmonės: Drąsutė, Teisutis, Atėnė, Maura, Perla, Džestina, Skaistuolis ( čia mano vieno giminaičio vardas, bet jis vardą jau pasikeitė ), Grantas, Deimis, Gutjera, Žibutė daugiau neatgaminu
Man asmeniškai baisiausi vardai tai visokie angliški/serialiniai sulietuvinti Pvz.: Džesika arba koks Armandas
QUOTE(kamarele @ 2008 07 18, 19:33)
Realūs sutikti žmonės: Drąsutė, Teisutis, Atėnė, Maura, Perla, Džestina, Skaistuolis ( čia mano vieno giminaičio vardas, bet jis vardą jau pasikeitė ), Grantas, Deimis, Gutjera, Žibutė daugiau neatgaminu
Man Atėnė labai gražus ir originalus
Vieną kartą statybinių prekių parduotuvėje ėmėme faktūrą, grįžę namo su vyru netyčiom pažvelgėm į vadybininko antspaudą: ŽYDRIUS MĖLYNIS Tėvai tokie prie bajerio sakyčiau, kad vaikui taip parinko
QUOTE(kamarele @ 2008 07 18, 19:33)
Man asmeniškai baisiausi vardai tai visokie angliški/serialiniai sulietuvinti Pvz.: Džesika arba koks Armandas
Grantas labai gražus vardas Žibutė - senas lietuviškas vardas.
Šunį gali ir Onute ir Birute ir Petriuku pavadint, ne rodiklis Bartų, Gerdų ir Benų šunų ne vieną žinau dar katinų Martynų
Apie kilmę ir reikšmę 'The name Grant is of Latin origin. Its meaning is, "great". Grant is a male name.' taip pat kitur radau , kad iš prancūzų kalbos kilęs.. įvairi informacija. Tačiau taip, tai ir pavardė ir vardas
O Žibutė , kad gėlė tai taip O Rūta, Ramunė jau tinka?
Apie kilmę ir reikšmę 'The name Grant is of Latin origin. Its meaning is, "great". Grant is a male name.' taip pat kitur radau , kad iš prancūzų kalbos kilęs.. įvairi informacija. Tačiau taip, tai ir pavardė ir vardas
O Žibutė , kad gėlė tai taip O Rūta, Ramunė jau tinka?
ARETAS, FULGENCIJUS, LEOPOLDAS- visi jau suaugę
QUOTE(Zitlali @ 2008 07 19, 12:22)
dar katinų Martynų
Katiną Martyną ir as zinau
QUOTE(Bazile111 @ 2008 07 20, 18:12)
ARETAS, - visi jau suaugę
Areta ir as zinau, vyras jau apie 40 metu, o gal ir virs
Aretų aš žinau ne vieną ir ne du Ir vyresnių, ir jaunesnių. Taip kad bent jau mano aplinkoj tai yra visiškai įprastas vardas.
Vakar lrytas.lt buvo straipsnis, kurio herojus - Aduardas
Vakar lrytas.lt buvo straipsnis, kurio herojus - Aduardas
Buvus bendradarbė - Valida.
Rytė, Taura, Tėja, Daumintas, Airimantas, Fabijus
Rytė, Taura, Tėja, Daumintas, Airimantas, Fabijus