Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

Realūs sutikti žmonės: Drąsutė, Teisutis, Atėnė, Maura, Perla, Džestina, Skaistuolis ( čia mano vieno giminaičio vardas, bet jis vardą jau pasikeitė lotuliukas.gif ), Grantas, Deimis, Gutjera, Žibutė daugiau neatgaminu tongue.gif

Man asmeniškai baisiausi vardai tai visokie angliški/serialiniai sulietuvinti Pvz.: Džesika arba koks Armandas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2008 07 18, 19:33)
Realūs sutikti žmonės: Drąsutė, Teisutis, Atėnė, Maura, Perla, Džestina, Skaistuolis ( čia mano vieno giminaičio vardas, bet jis vardą jau pasikeitė lotuliukas.gif ), Grantas, Deimis, Gutjera, Žibutė daugiau neatgaminu tongue.gif

Man Atėnė labai gražus ir originalus thumbup.gif
Atsakyti
Vieną kartą statybinių prekių parduotuvėje ėmėme faktūrą, grįžę namo su vyru netyčiom pažvelgėm į vadybininko antspaudą: ŽYDRIUS MĖLYNIS doh.gif Tėvai tokie prie bajerio sakyčiau, kad vaikui taip parinko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2008 07 18, 19:33)

Man asmeniškai baisiausi vardai tai visokie angliški/serialiniai sulietuvinti Pvz.: Džesika arba koks Armandas doh.gif

Grantas labai gražus vardas smile.gif Žibutė - senas lietuviškas vardas.
Atsakyti
žibutė yra gėlė. o grantas - šuns vardas, o tiksliau - angliška pavardė irnesakyk.gif
Atsakyti
Šunį gali ir Onute ir Birute ir Petriuku pavadint, ne rodiklis smile.gif Bartų, Gerdų ir Benų šunų ne vieną žinau smile.gif dar katinų Martynų g.gif

Apie kilmę ir reikšmę 'The name Grant is of Latin origin. Its meaning is, "great". Grant is a male name.' taip pat kitur radau , kad iš prancūzų kalbos kilęs.. įvairi informacija. Tačiau taip, tai ir pavardė ir vardas smile.gif

O Žibutė , kad gėlė tai taip biggrin.gif O Rūta, Ramunė jau tinka? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 liepos 2008 - 11:28
ARETAS, FULGENCIJUS, LEOPOLDAS- visi jau suaugę
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 07 19, 12:22)
dar katinų Martynų  g.gif

Katiną Martyną ir as zinau biggrin.gif
QUOTE(Bazile111 @ 2008 07 20, 18:12)
ARETAS, - visi jau suaugę

Areta ir as zinau, vyras jau apie 40 metu, o gal ir virs ax.gif
Atsakyti
Aretų aš žinau ne vieną ir ne du mirksiukas.gif Ir vyresnių, ir jaunesnių. Taip kad bent jau mano aplinkoj tai yra visiškai įprastas vardas.
Vakar lrytas.lt buvo straipsnis, kurio herojus - Aduardas unsure.gif
Atsakyti
Man kosminis vardas - Marcelinas... rolleyes.gif vienas dėstytojas mano buvo toku vardu...
Atsakyti
Pagyvenusi močiutė SEKLETINIJA, bendradarbė OLIMPIJA ax.gif
Jau pripratau, bet iš pradžių buvo labai keista ax.gif
Atsakyti
Buvus bendradarbė - Valida.

Rytė, Taura, Tėja, Daumintas, Airimantas, Fabijus
Atsakyti