Mamertas, Ilmaras
Mūsų sūnelių vardai - Atis ir Aris, vienas derliaus kitas karo dievas. Atčių daug Latvijoje, ten šis vardas populiarus, yra ir Arių. Lietuvoje kiek žiūrėjome google buvo tik smuikininkas Atis Bankas, berods.
QUOTE(egleol @ 2008 05 26, 12:57)
Mūsų sūnelių vardai - Atis ir Aris, vienas derliaus kitas karo dievas. Atčių daug Latvijoje, ten šis vardas populiarus, yra ir Arių. Lietuvoje kiek žiūrėjome google buvo tik smuikininkas Atis Bankas, berods.
QUOTE(Semile @ 2008 05 25, 21:50)
Banga -kaip jum sis vardas
man tai gražus
QUOTE(egleol @ 2008 05 26, 13:57)
Aris tai visai nieko, bet Atis.... . o ir labai jau vienodo skambesio vardai broliukų, kaip surimuoti. man asmeniškai ne prie širdies toks "derinimas"
Iš tikrųjų tai aš buvau labai prieš, bet kadangi vyras rinko... O dabar vardai labai prilipo, kitokių neįsivaizduoju. Pravardės irgi neblogos - Tūtė arba Atėnas, o mažasis Rūncius.
prie mūsų seniau Banga gyveno. bjauri mergiotė buvo, tai ir vardas nelabai
o Ilmarus žinau du
o Ilmarus žinau du
QUOTE(Moteriške @ 2008 04 20, 06:52)
O Deira kaip?
Jėzus, a pasiutot? Nu tikrai šuniškas vardas.
Papildyta:
QUOTE(urtea @ 2008 04 23, 07:59)
Tiesa, o Girėnas, kurį pažystu, turi brolį vardu Darius
Galėtų abu kartu nusifotografuot ant dešimties litų
P.S. gal liepos 18 d. gimę?
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2008 05 04, 18:15)
Enrofui labiausiai nepasisekė
Au au
QUOTE(Neverk @ mama,2008 05 27, 13:44)
ne ne dvyniai jie
dėl Marijano tai ... nu nieko čia įspūdingo XIX a. pb. - XX a. pr. Marijanų ar Sebastijanų buvo ne vienas tiesiog čia tiesiogis sulietuvinimas iš lenkų kalbos. Anksčiau kunigai rašydavo ne Marijonas, o Marijanas Lenkai gi kunigai buvo pagrinde
šiandie (visi suaugėliai):
Elmantas
Adis
Eitė
Elmantas
Adis
Eitė
šiandienos atradimai:
Ragnė
Rachilė
Olimpija...
Zarema