Kaip išmanai, tik tavo žemas lygis pasirodė, beviešinant kitų duomenis ir vardus, todėl moderatorė ir ištrynė, deja ištrynė ir mano pasisakymą.
1. Kaip ir visos kitos parašiau vardą Nemunas, kaip keistą ir retą, kad jis man neskamba, nerašiau negražus ir pan, deja kažko užsikepei, kad net turėjai laiko perskaityt visas mano žinutes. Tiek to, nenukentėjau, patikėk.
2. Niekur tavęs neįžeidžiau ir neapkalbinėjau.
3. Aš kaip ir visos kitos mamos, šitoj temoj galiu parašyt bet kokį išgirstą vardą, kuris atrodo keistas, tą patį darai ir tu ir nnn kitų mamų, per tv, kitur randa, galų gale pačioj supermamoj pastebi ir čia parašo, bet kuri čia užklydus ir radus parašytą savo vaiko vardą galėtų "užsidegt" taip kaip tu, bet jos matai protingesnės,.
4. Niekas tau nesuteikė teisės viešint kitų duomenų.
5. Pamiršai parašyt mano vyro vardą, telefono numerį ir adresą, neskubėk tai darydama, nes aš irgi galiu tą patį padaryt, paviešint adresus, tel numerius ir kad artimiausiom dienom jūsų namuose nieko nebus, būtų malonu
, abejoju
Ir dar, šitaip elgdamasi tik save žemini ir juokini kitus. Aš tavęs neklibinau, būk maloni neklibink ir manęs. Toje smėlio dėžėje dabar sėdi tu pati viena