šiandien per Labą rytą kalbėjo skrydžių palydovė Dainuolė
Vakar per žinias kalbėjo Audronius, o per tango tv ekstremalų krepšinį žaidė Laisvūnas.
Pati asmeniškai pažystu Gritą, Ditę ir Vestą
QUOTE(Santi @ 2008 05 07, 09:47)
Vakar per žinias kalbėjo Audronius, o per tango tv ekstremalų krepšinį žaidė Laisvūnas.
Vesta, labai gražus vardas Turiu draugę tokiu vardu, labai mielas ir švelnus žmogutis.
Aš pažįstu Ditę, bet jos pilnas vardas Afroditė, bet ją visi Dite vadina.
QUOTE(Preila @ 2008 05 07, 11:53)
Vesta, labai gražus vardas Turiu draugę tokiu vardu, labai mielas ir švelnus žmogutis.
Man irgi gražus, nežinau lietuviškas ar ne, nesidomėjau, tik kai pirmą kartą tą merginą sutikau, truputį susinepatoginau išgirdus jos vardą, nes kaimynas turėjo šunį vardu Vesta, taigi pasimečiau
Savo vaikam neduočiau
QUOTE(ingalp @ 2008 05 05, 21:12)
tekėk upeliuk tekėk.....
neskamba visi vardai - nevardai. upių, medžių pavadinimai ir t.t. visokie Narsučiai, Drąsučiai, Klaidai,Perlos ir t.t.
QUOTE(insi @ 2008 05 07, 19:43)
nemunas ir yra retas, keistas, įdomus ir negražus vardas o jūs taip nesusireikšminkit
Dėl retas ir įdomus pritariu (tokių vardų ''savininkų'' tikrai nėra daug), o keistas ir negražus jau yra asmeninė nuomonė
QUOTE(insi @ 2008 05 07, 20:43)
nemunas ir yra retas, keistas, įdomus ir negražus vardas o jūs taip nesusireikšminkit
aš ir nesusireikšminu, tiesiog iš šių 2 forumiečių jau iš kitos visai temos yra parėjęs puolimas būtent į mano asmenį, o ne į vaiko vardą. čia tik prikibo, kai nebeturi ką pasakyt, tai prie vardo prisikniso. beje, vardui nemunas net yra kažkieno užvesta atskira tema, kurioj beje dauguma atsiliepimų yra labai geri . ten ir galima išsakyt savo bet kokią nuomonę, nes, kaip ir minėjau, vardų patikimas / nepatikimas yra skonio reikalas. todėl natūralu, kad kažkam gali nepatikt vienoks ar kitoks vardas. bet vat kažkodėl šios 2 forumietės savo "nuomonę" reiškia būtent šioj temoj, o ne to vardo teminėje. nors kažkodėl ČIA neaptarinėja kitų retų /keistų/ įdomių vardų, kuriems yra užvestos atskiros temos. ir taip jos daro būtent dėl asmeninių motyvų (kurie šiaip man tai nerealiai juokingi, bet čia neoftopinsiu ir nesiplėsiu)
QUOTE(muminukas @ 2008 05 07, 07:24)
tai nieks nepagalvoja, kad pavardė?
nea , nes visai nepanaši į tą Miliūtę iš TV.
Studentavimo laikasi pazinojau Linarta