Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

šiandien per Labą rytą kalbėjo skrydžių palydovė Dainuolė biggrin.gif
Atsakyti
Vakar per žinias kalbėjo Audronius, o per tango tv ekstremalų krepšinį žaidė Laisvūnas.

Pati asmeniškai pažystu Gritą, Ditę ir Vestą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Santi @ 2008 05 07, 09:47)
Vakar per žinias kalbėjo Audronius, o per tango tv ekstremalų krepšinį žaidė Laisvūnas.

Pati asmeniškai pažystu Gritą, Ditę ir Vestą smile.gif

Vesta, labai gražus vardas smile.gif Turiu draugę tokiu vardu, labai mielas ir švelnus žmogutis.
Atsakyti
Aš pažįstu Ditę, bet jos pilnas vardas Afroditė, bet ją visi Dite vadina.
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 05 07, 11:53)
Vesta, labai gražus vardas smile.gif Turiu draugę tokiu vardu, labai mielas ir švelnus žmogutis.

Man irgi gražus, nežinau lietuviškas ar ne, nesidomėjau, tik kai pirmą kartą tą merginą sutikau, truputį susinepatoginau išgirdus jos vardą, nes kaimynas turėjo šunį vardu Vesta, taigi pasimečiau doh.gif

Savo vaikam neduočiau
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2008 05 05, 21:12)
skonio reikalas tongue.gif

o man tai Erika ir Eivilė visiškai neskamba cool.gif  lotuliukas.gif

tekėk upeliuk tekėk.....

neskamba visi vardai - nevardai. upių, medžių pavadinimai ir t.t. visokie Narsučiai, Drąsučiai, Klaidai,Perlos ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senoji Lakūdra: 07 gegužės 2008 - 16:25
nemunas ir yra retas, keistas, įdomus ir negražus vardas tongue.gif o jūs taip nesusireikšminkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 07, 19:43)
nemunas ir yra retas, keistas, įdomus ir negražus vardas tongue.gif o jūs taip nesusireikšminkit mirksiukas.gif

Dėl retas ir įdomus pritariu (tokių vardų ''savininkų'' tikrai nėra daug), o keistas ir negražus jau yra asmeninė nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 07, 20:43)

aš ir nesusireikšminu, tiesiog iš šių 2 forumiečių jau iš kitos visai temos yra parėjęs puolimas būtent į mano asmenį, o ne į vaiko vardą. čia tik prikibo, kai nebeturi ką pasakyt, tai prie vardo prisikniso. beje, vardui nemunas net yra kažkieno užvesta atskira tema, kurioj beje dauguma atsiliepimų yra labai geri thumbup.gif . ten ir galima išsakyt savo bet kokią nuomonę, nes, kaip ir minėjau, vardų patikimas / nepatikimas yra skonio reikalas. todėl natūralu, kad kažkam gali nepatikt vienoks ar kitoks vardas. bet vat kažkodėl šios 2 forumietės savo "nuomonę" reiškia būtent šioj temoj, o ne to vardo teminėje. nors kažkodėl ČIA neaptarinėja kitų retų /keistų/ įdomių vardų, kuriems yra užvestos atskiros temos. ir taip jos daro būtent dėl asmeninių motyvų (kurie šiaip man tai nerealiai juokingi, bet čia neoftopinsiu ir nesiplėsiu)
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 05 07, 07:24)
hihihi.gif tai nieks nepagalvoja, kad pavardė?

nea schmoll.gif , nes visai nepanaši į tą Miliūtę iš TV. lotuliukas.gif
Atsakyti
Studentavimo laikasi pazinojau Linarta
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2008 05 05, 21:12)
Eivilė visiškai neskamba cool.gif  lotuliukas.gif

70 - ta žinutė
Atsakyti